בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

לכבוד התגלותו הקרובה של המשיח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/8/2012 15:59 לינק ישיר 
מוכרח להחיות את הפורום בשל אילוצי לו"ז!

מרנן ורבנן! הלוואי10! מייחל10!
---------------------------------------

- הגיע הזמן להודות - הספירה לאחור - עד סוף חודש אב תשע"ב - השתבשה לחלוטין!
- אין אירועים!
- אין עדכונים!
- אין חידושים!
- קשה, קשה! מאוד קשה!
* אם יש למישהו דרך לעודדני, אנא!
כבר אין לי כוח לסטיגידיש! מאמינים?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2012 16:15 לינק ישיר 
מה קרה?! מה?! מי?! מו איפה?! כמה כמה?!

SmileyCentral.com                                     

אחרי שמיאנת להקשיב לי כשאמרתי לך איזה אב איזה בטיח ולא יהיה שום דבר
אתה עוד מעיז להתייאש?? אתה עוד מעיז לקחת אותי רק חצי ברצינות כשאני מדבר
על אירועים ותאריכים?! לא יאומן.. וסלחת לעווננו כי עם קשה עורף הוא.

אבל אל ייאוש כי יש תקווה, יש לי אמון בך שאחרי כמה נסיונות שווא עוד תבין
שכשאני תוקע תסיכה על איזה תאריך ומצביע עליו כתאריך יעד פירושו של דבר
שעד אז לא אמור לקרות שום דבר משמעותי. חברים אחרים פה למדו את זה על בשרם.
אל ייאוש. בסוף זה יבוא.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2012 17:02 לינק ישיר 

האמת כבודו צודק.. סדר הדברים אנחנו משננים בע"פ מה שחסר זה רק תאריך היעד ..  אבל מה לנו להתלונן אתה לא נביא.... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2012 09:48 לינק ישיר 

מה אתם מרעישים עולמות ומעירים את המתים ?!?! 

תנו קצת ושקט שנוכל לישון עד שיבוא משיח 

אני לא מבין מה רע לכם ?

לאן אתם ממהרים ?

כל ארועי אחרית הימים נפרסים לפניכם כמו כנפיים של תוכי ציבעוני בתלת מיימד, ב"ה אויבי ישראל מתרסקים כמו שאפילו שפילברג לא חלם להראות בסרט "מלתעות" , אתם אתם אוכלים שותים וחיים לגמרי לא רע, אפילו שומרים מצוות וכמובן במקבלים שכר בעולם הזה ובעולם הבא - על כל רגע ורגע, אפילו זכיתם לפורום כלבבכם!

אני לא מבין מה עוד אתם רוצים וצועקים !?!?

אני נורא מצטער אתם פשוט לא יודעים להינות !!

עוד ידונו את אויביי ישראל::על שלא עבד את ה' אלוקיך ברוב שמחה וטוב לבב -מרוב כל-באחרית הימים !

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/8/2012 10:24 לינק ישיר 
danmash !

דנמש!

אני מוקיע בכל תוקף את דבריך!

המשיח כל רגע ורגע מצטער וסובל ייסורים קשים, והוא ורק הוא אשר לוקח / מקבל על עצמו את הדין כדי שעם ישראל יוכלו לעשות תשובה.. והדברים הללו ידועים! מכאן שלומר שבגלל שמידת הרחמים מאפשרת עדיין לעשות דברים נוספים, אין זה אומר שהגענו אל הנחלה! יש להמשיך לזעוק ולצעוק לאבינו שבשמיים ! אנחנו כולנו עדיין בגלות!!!

נ.ב:
לא מצחיק!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2012 10:36 לינק ישיר 
לאט לך ידידי

שתי הערות על דבריך

1. במקום להקשות עליו היית צריך להעמיק מבט
ולראות שדבריו נובעים מזה שהוא אוחז כמוני וזורם עם שיטתי
שלא בכל רגע ולא בכל יום אמור המשיח לבוא אלא מדובר על
מפת דרכים ואירועים בעלת תאריכים מוגדרים מראש.

2. תהיה אמיתי עם עצמך (ק"ו איתנו) ואל תתיימר לזעוק את זעקת
ייסורי המשיח אלא תודה ולא תבוש שאתה סובל ולך קשה לסבול
את המשך הגלות וייסורי היומיום ונכספה נפשך לראות כבר את הגאולה.

ועוד טיפ ממני: שים דגש בימי הגלות האלה לפני בא הגאולה לעבוד יותר
על המידות ובעיקר על צד החסד והסבלנות כי כאשר יש יותר סבלנות
יש יותר אורך רוח לסבול את הגלות וייסורי החיים. ברוב המקרים זעקת
הגאולה נובעת לא מתוך טוהר הלב וכוונה אמיתית אלא מתוך ייסורינו הפרטיים
ומידותינו הלא מתוקנות וחוסר סבלנות בחיים המקשים עלינו את החיים וההתמודות איתם.

זה היה בקיצור נמרץ.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/8/2012 10:55 לינק ישיר 
אם זה קיצור נמרץ מוטב לי במצבי הקשה שאלך לטיפול נמרץ... איה מסילת ישרים ?! איה חובת הלבבות? הו הנה מצאתי! מאובקים! מאחור מאחור! אשריך המייחל!

נ.ב:
----
יש פתגם סיני עתיק שאומר את הדבר הבא: "כשהתלמיד מוכן המורה מגיע"; ויש לי  הרגשה, משום מה, שהינך, מייחל, חי  את חיי ההוראה ורואה את עצמך כמורה של כולם ושכולם הינם תלמידיך!

ברצוני לומר לך משהו: שכוייח! אבל לפחות תגבה שכ"ל, נקים ועדת פורום / מועצה שתגן על זכויות..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2012 10:58 לינק ישיר 
נוסף בזאת, בזה:

נ.ב.ב: כשהמורה מגיב כל-כך מהר - עובר לתגובתי - מרגיש אנוכי כאילו זה מישמר כזה.. תוקף אותי דקה אחרי ההודעה... תן 5 דקות ליהנות מהדימיון כאילו כתבתי משהו חידוש, מה קרה?!?????????? חייב ליירט ????????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2012 14:32 לינק ישיר 
אשריך נשמה יקרה! הופעתי לשבח ולטובה מליבך הנקי

שילבת בצורה מוצלחת למדי ענווה (הודאה על האמת)
יושר אינטלקטואלי, יראת שמים, והומור משובח.
או במילים אחרות - חשבתי שבאתי ללמד ונמצאתי למד.
הוכחתני מבלי שנתכוונת לכך - יש לי מה ללמוד, גם מהפורום. אשריך 
ברוך תהיה צדיק.

תוקן על ידי המיייחל ב- 13/08/2012 14:33:20

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/8/2012 11:00 לינק ישיר 
קושיה שוברת ראש.

המייחל10, לאחרונה מתייחסים בפורומים השונים וכן בהרצאות לכתבי החסד אברהם המקשרים את הכתבים הללו למה שקורה היום בזמנים הללו לגבי הפינוי הגדול של מאות אלפים בעת מלחמה לשטחי הערבה ולפי החסד אברהם מופיע שהתגלות משה רבנו והמשיח תהיה במקום הזה ובזמן הזה לקראת סוף ה-45 יום.

שאלת תופאי: המשיח הרי אמור להתגלות בגליל, האם זו סתירה? יש דרך ליישב?

להלן הקטע והקישור לכתבה ב-ynet.

חסד לאברהם נהר יז - הזמן וההנהגה הט"ו והט"ז:

בסוף גלותינו זה קרוב לזמן גאולתנו, יתחזקו צרות לישראל תכלית החיזוק ויצר להם שישנאו בחייהם ויאמרו אל ההרים כסונו, ואל הגבעות יאמרו שיפלו עליהם, מפני צרות הגדולות שיסובבום מכל צד ופינה, ויתרבה הצער עד אשר לא יפנו האבות אל הבנים, וכל מי שימצא את עצמו לו שלל, גבור ונוצח יקרא, והטעם כי השכינה תדין את ביתה ויביאה על מסורת הברית כדי לזככם אל הגאולה ואל הטוב המוכנת לנו ע"י הנביאים, וטוב השיעור לא יכלוהו רעיון, באופן שלא יזכר עוד גאולת מצרים, והניסים ההם לפני גאולת ישראל ונסים ונפלאות שיהיה לנו כמש"ה ולא יאמרו עוד חי ה' אשר העלה את ישראל ממצרים כ"א חי ה' אשר העלה את ישראל מכל הארצות, ויהיו אז הנסים וגילוי השכינה אל ישראל בהפלא ופלא, ויאמרו כולם אשר יזכו אליה הנה אלקינו זה קוינו לו ממש מורה באצבע על גילוי השכינה:

ולכן מי ומי הזוכים לזה באותן הימים יראה הרבה צרות, וכל זה לצרף ולזכך את ישראל כפי הראוי והדין, וכל אחד ואחד יצטער כפי חיובו וכל מי שיקשה עורף ולא ישוב יאבד ומי שיתן צוארו בעול התשובה וקבלת הצרות עליו בסבר פנים יפות ויתן את שכמו לסבול (כדי ש)יצטרף ויזכה לקבל הטוב, והענין הוא שהגיע עת ביטול הקליפות מן העולם וכל עוד שישראל מקצתם הם רשעים אז הקליפות נאחזים בהם ואם כן היאך אפשר שיתבטלו החיצונים והרשעים עדיין ברשעתם, והש"י הוא בעל דין ישר ואמונה אין עול עמו ולכן יצטרפו בצירוף אחר צירוף עד שישראל יהיו אז ככסף נקי טהור ומזוקק, והנהגה הזו יהיה בתכלית קושי הדין כי הקליפות יגבו חלקם כל מה שאפשר להם:

ובימים ההם ובעת ההיא יהיה מלחמה רבה גוי בגוי איש ברעהו, וישראל יהיו ביניהם בצער גדול כי כל אחד ואחד רצונו לגזוז רחלה זאת ולאכול את בשרה, וה' יתברך ירחם עליהם בזכות שלשת אבות הקדושים ויצרפו ויתלבנו מתוך גודל הצרות ודין זה, ומתוך כך יכלה הקדוש ברוך הוא זרע

עמלק מן העולם וימחה שמו מתחת השמים, ואחר כך יתחיל בדין של עשו הרשע עד אשר לא יהיה לו תקומה, וכבר התחילו ישראל לצאת מתוך צרתם מעט מעט. ואחר כך יתחיל הקדוש ברוך הוא בדין או"ה ויצטערו ישראל בצער גדול כמו שאמר הכתוב ביחזקאל כי רוצה הקב"ה לנער את ארץ ישראל וירושלים כאשר ינער אדם את טליתו, וינער כל עובדי ע"ז, וגם הע"ז בעצמה שבירושלים וגופ' הטמאים הנקברים סביבות הקדש וכל המקומות המטונפים שבו:

ובעת ההיא יצאו כל קיבוץ עם ה' אל המדבר ויהיו שם ברעב מ"ה ימים ואז יצרפו ויתלבנו, ויתראה אליהם אליהו הנביא ז"ל ויתגלה עליהם משיח בעוני גדול, וגם מרע"ה יתגלה להם עם בני דור המדבר והשכינה יתגלה אליהם ויתקנו הדגלים בהשכינה, וירד בית המקדש בנוי למטה ויבואו ישראל לירושלים הבנויה והשכינה עמהם כימי צאתך מארץ מצרים, וירבו אז הנסים ויגדלו אשר אין הפה יכולה לדבר והשכל לשער הריבוי נסים ונפלאות שיהיו לישראל ויפתחו את מקורי החכמה וזאת תהיה ההנהגה בגאולה בס"ד.

וזמש"ל:

הכנה לפנוי המוני בזמן מלחמה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4240622,00.html

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2012 15:23 לינק ישיר 
לא קושיא לא שוברת ולא ראש

כבודו אולי שכח שיש כמה התגלויות למשיח בהפרש של שנה+ בין אחת לשניה.
איך שלא יהיה  הקטע הזה של "פינוי" למדבר בעקבות מצב חרום בעורף
לא הולך לקרות לפני ההתגלות הראשונה הקרובה של המשיח.
זה שמור לשלב ב' או אולי אפילו ג' של הסרט.
כך שאין לנו שום בעיה או עכבה שההתגלות הקרובה תהיה באזור הגליל.

לגבי עצם הנבואה של ה"פינוי-גירוש" הזה למדבר ל45 יום בעקבות מטחי טילים
הוא קטע מוכר מאוד לכל הבקי במדרשי אחרית-הימים והמקור שלו אינו בחסד לאברהם
כי אם בדברי חז"ל עצמם, קטע מאוד מרכזי ומאוד מוכר.
הבעיה מתחילה בניסיון לשבץ אותו בתמונה הכוללת של האירועים
גם מבחינת ציר הזמן וגם מבחינת המקום המדוייק בו זה יקרה ובעיקר בסיבה שתגרום למצב
חסר תקדים שכזה. אני חייב להודות שהחיבור הזה בין תרחיש הפינוי בעקבות הטילים
לגירוש ההמוני לאזור מדברי הוא ניסיון מעניין ודי מוצלח יש לומר שלא חשבתי עליו לבד.
יישר כח להוגה הרעיון. יהיה מי שיהיה.

מקבל עלי בל"נ לשבת על הסוגייא חזק ולנסות לסחוט כמה שיותר פרטים מדוייקים
על מיקומה של נבואה זו בתמונה הגדולה. יקח כמה ימים או אפילו שבועות אבל בסוף זה יגיע אני מאמין.
חזק וברוך.

תוקן על ידי המיייחל ב- 16/08/2012 15:24:11

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2012 20:03 לינק ישיר 
גילויים חדשים על זהותו של מב"י ומב"ד

השבת יצא לי לקרוא כמה קטעים בכתבי הרמח"ל העוסקים בסוגיית המשיח ונשמת המשיח
ומופיעים שם כמה משפטים מאוד ברורים לטעמי שלא רק שאינם שוללים את שיטתי העקבית
בשאלת זהות התרין משיחין בן יוסף ובן דוד אלא אף מחזקים את ראייתי והבנתי הן על זהותו
של שרון בתפקיד מב"י והרב יעקב עדס בתפקיד מב"ד.

הייתי מעדיף (ונראה לי שגם אתם) לערוך את הדברים בצורה מסודרת עם הסברים והרחבות
ולא להביא אותם בצורה גולמית שאולי תאשראת דבריי אך תעורר אצלכם ספקות ואי הבנות.
מקווה למצוא בהקדם את הזמן לעשות זאת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2012 21:49 לינק ישיר 

מה כבר גילית  מי המשיח???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2012 10:25 לינק ישיר 
מספר קושיות על הרב הירושלמי

המייחל ידידי משכבר הימים,

יש לי כמה קושיות על ה'רב הירושלמי':

1. כתוב (סנהדרין צ"ח כמדומני) שהמשיח יושב בשערי רומי בין עניים וסובלי חלאיים. האם יש עדות כלשהי לגבי הרב הירושלמי שכך הם פני הדברים?
2. וכן כתוב [שם] שסימן ההיכר שלו הוא שהוא חובש את תחבושותיו שלא כיתר האנשים אלא חובש ומתיר (מפרשים - תחבושות אלו תפילין). איני חולק על כך שניתן לפרש ולדרוש את הגמרא הזו לכמה וכמה כיוונים. עם זאת, עליך להראות כי הפשט מתקיים לגבי הרב הירושלמי. אני כן מסכים שיש סימנים אחרים המופיעים ב-נ"ך שמתקיימים בו, אך האם זה מספיק?
3. מה שעוד קשה לי לגביו הוא כי הוא רב מפורסם וידוע... ואילו משה רבנו לפני שהתגלה היה נסתר ולא ידעו עליו עד שהתגלה. מה גם נוסף, שהרב ב"א כתב באחד מגיליונות המסר השבועי כי המשיח איש פשוט, היינו לא מחזיק כלל בתואר רב ולא מקובל... מחכה לתגובתך. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2012 15:02 לינק ישיר 
תופאי ידידי..

על שאלותיך עניתי לא אחת בעבר, תסכים איתי שקשה לחזור כל פעם כאילו זו הפעם הראשונה.
לצערי אני לא ר' פרידא מהגמרא.. 

את פיענוח הגמ' הזאת בסנהדרין על משיח בשער רומי עשיתי לפני הרבה שנים
וההסבר האמיתי שלה הוא מרתק ומעניין מאוד וטרם נתקלתי במישהו שזכה לו.

בשתי מילים בשבילך:
כל הסימנים אחד לאחד התקיימו ברבי מילובביץ' ע"ה שישב בברוקלין - שער רומי ממש.
בין העניים והמסכנים - הם החבדניקים ושאר ה'עמך' להם דאג הרבי וכל מעייניו היו נתונים לתיקונם.
( חב"ד = הקבוצה הדתית הנמוכה ביותר מבין הקבוצות הדתיות האחרות בעם )
ובכל זאת הרבי נפטר ולא זכינו שיהיה המשיח אלא הוא מישהו אחר בדורנו, אך איך זה מסתדר?
התשובה היא לא יודע וזה גם לא מטריד אותי, (זה עוד אחד מהכתובים שלא מתקיימים) כשאמת
תתגלה בעולם נקבל מן הסתם תשובה גם לדבר הזה.

המשיח אינו אמור להיות אדם אנונימי אלא דמות רבנית מוכרת אך לא מוערכת מספיק.
דמות אנונימית אינה עומדת במבחן הכתובים ואני לא חושב שיש לסוברים כן על מה שיסמוכו.
מאוד נח להאמין שהמשיח יהיה מישהו פשוט ולא מוכר כי על כל דמות אחרת שתצביע
תכניס את עצמך למגפת המחלוקת הנוראה של דורנו בה האמת נעדרת עדרים עדרים
וכל קבוצה שונאת את השניה, נראה לך שבמצב כזה יהיה פשוט להצביע על מישהו מפורסם אך לא מגזרי?!
איך אמר לנו פעם ראש-הישיבה שלנו ע"ה חצי בבדיחותא חצי בעצב
"עד שלא תהיה אחדות בין הדתיים לא יבוא משיח! רק מה נעשה שכדי ליצור אחדות כזאת צריך משיח.."
ויש עוד מה להאריך אבל אין לי כח עכשיו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > לכבוד התגלותו הקרובה של המשיח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 ... 16 17 18 לדף הבא סך הכל 18 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.