|
|
| נשלח ב-14/10/2012 17:23 |
|
| |
הלוואי שהרב דב קוק מטבריה יהיה המשיח זו עיר קודש 
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2012 07:56 |
|
| |
בעבר אכן האמנתי שהרב קוק מטבריא הוא המשיח.. עד ש-danmash גילה את אוזני בשיעור הוידאו במאי 2009 שהרב דב קוק הוא כהן.. מאז ירדתי מהרעיון כי אין מצב שמשיח כהן. כהן מגיע משבט לוי בעוד שמשיח בא משבט יהודה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 15/10/2012 07:56:52
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2012 14:55 |
|
| |
פרסומים המייחסים את חזקת משיח לכב' הרב אמנון יצחק.
עולים ביומיים האחרונים פרסומים (YNET, אתר שופר, רוטר ועוד) לפיהם מנקודת מבט אקדמית-מחקרית מתקיימים בכב' הרב אמנון יצחק התכונות המיוחסות למלך המשיח.
נא התייחסותך, המייחל, בבקשה, שכן פרסומים אלו לא עולים בקנה אחד עם שיטתך, ויש בהם, ברמה התיאורטית, משהו, ואף יותר מכך.
תופאי_בדירת חדר מטר על מטר, אין מקום לזוז.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2012 15:55 |
|
| |
כבודו ידידי היקר והנכבד..
התעלמותי היתה התייחסותי. כל בר-דעת המכירני קצת אמור להבין זאת. וכי לליינט (לא ווינט אלא ליינט מלשון LIE שקר באנגלית) ושאר אתרים שוטים (מלשון עשבים שוטים) אני צריך להתייחס ולרדת לרמה הזאת? יש גבול לכל תעלול תעלול. לא מחקר ולא אקדמי ולא נעליים, קראתי את השטויות של אותו חסיד שוטה של כבוד הרב והבנאדם לא מבין גדול בלשון המעטה. כמו רוב ככל הדור, מה חדש..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2012 09:14 |
|
| |
בהמשך להודעה הקודמת רציתי להוסיף נקודה נוספת
שים לב תופאי יקירי לתופעה בה כל רב/צדיק מיוחד ונערץ מיד מוכתר על-ידי תלמידיו וחסידיו כ"משיח". נשאלת השאלה מדוע זה כך? למה לא מחלקים גם תארים אחרים כמו משה, אליהו, מב"י, אולי אחד האבות, או סתם צדיק אחר מרשימת שבעת הרועים ושמונת נסיכי האדם.
התשובה פשוטה, למשיח כולם מחכים וכולם מסכימים שהוא צריך לבוא רק כעת צריך לאתר אותו ולזהות אותו זה הכל. לגבי שאר המועמדים אין בכלל מודעות לנושא! דבר עם אנשים על הסוגייא ויסתכלו עליך כאילו נפלת מהחלל מעל מהירות הקול בלי מצנח! משיח.. זה אנשים מבינים שאמור להיות אדם בשר ודם ככל האדם ובלבד שיהיה צדיק גדול. אבל הצדיקים האחרים? חחחח.. לא עולה על דל שפתם וקצה דעתם אפילו בהווה אמינא שצריך בכלל לחפש אותם בדור ושמדובר ברבנים וצדיקים שנמצאים בדור! נדמה להם (לאלה שבכלל מכירים את הסוגייא) שמדובר במלאכים או דמויות עלומות שיבואו אי שם בלעתיד לבוא משמיים או מתחת לאדמה.
אתה הבנת את זה ידידי? זאת הבעיה אחי, אנשים בכלל לא מכירים את סוגיית הגאולה. אפילו רבנים וחכמים אמיתיים בתורה ואפילו כאלה שאני מחזיק מהם. בסוגייא הזו כולם סומים.
לענייננו - עצם זה שמצביעים על הרב א. יצחק ואומרים "הוא משיח!" פרושו של דבר שרואים בו משהו מיוחד משהו שלא רואים אצל אחרים שהוא לא אדם מן השורה אלא תופעה ייחודית לא רק בקנה מידה של דורנו אלא אף בדורות רבים אחורה. רק שהם לא יודעים שהוא חזקיהו המלך כי א' הוא אמור להיות בדור וב' כל הסימנים והמאפיינים הכתובים אצל חזקיהו המלך מתקיימים אחד לאחד אצל כבוד הרב א' יצחק.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2012 10:20 |
|
| |
לרב המייחל, שאלה נוספת שמנקרת במוחי.
אתה כל הזמן משתדל להדגיש כמה רק אתה מבין בעניני גאולה
או אולי לא רק אתה אבל אתה ממש מיחידי הסגולה.
אולי כן ואולי לא
אבל אני שואל אותך באמת בנימה אישית.
אתה חושב שאחרי המאה ועשרים שלך
[למקרה ולא תבוא הגאולה עד אז חלילה]
תקבל שכר על כל מה שכתבת כאן.
זה נקרא לעסוק בדברי תורה.
לדעתי, סתם תחביב כשאר תחביבים.
בלי שום ריח של "לעסוק בדברי תורה".
אני צודק?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2012 11:01 |
|
| |
קפיץ - יצאת מדעתך?
איך לא תבוא הגאולה אחרי 120 שנות 'מייחל[ים]'?????????????????????????????????
עליך להתנצל בפנינו ובפרט בפני המייחל צדקינו!!!
נ.ב: הגיע הזמן לבנות למייחל אתר בית / בת. יש כאן מישהו שיודע לבנות אתרים? מובטח תשלום נכבד בצ'ק דחוי עובר לגילוי המשיח.
תופאי.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2012 11:45 |
|
| |
אולי אני יצאתי מדעתי אבל אתה עונה בלי דעה בכלל.
או שמא אתה סתם ליצן, האמת, מסתבר כך.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2012 12:23 |
|
| |
אענה לך בנימה רצינית הפעם: אם בעבר היה ספק היה לחכמי הדור האם אנו בתקופה עקבתא דמשיחא (כגון תקופת הגר"א תחילת המאה ה-19 כ-150ה אחורה), אז הסימנים שהותירו לנו חז"ל (שסבורני שידועים לך ולכן לא העליתי) מתקיימים בדורנו אחד לאחד. המשוואה ידועה וגם רוב הנתונים. עם זאת, יש מספר נעלמים - כגון חידת משיח בן יוסף... וגם חידת מב"ד ... תהיה מלחמה או שתהיה גאולה ברחמים (כשיטת הרב בן-ארצי). כמו-כן, יש את דברי הזוהר שלפי פירושי המקובלים (ראה הקונטרס גאולה בתשע"ב) שמפרסמים שבכתביהם את החלוקה על-גבי ציר זמן והשתלשלות מאורעות את הסדר על פי הזוהר (תחילה נגמרת הגלות - מחלוקת האם תמוז תשע"א/תשע"ב, שלב ב' - מגיע משיח בן דוד שנה לאחר תום הגלות, ועוד רצף של אירועים שהם תלויים בשלבים קודמים). מכל מקום, מה שנשאר לנו כדי למלא את ה-Xים הנעלמים הוא לא הרבה.. ממש המעט שבמעט, כמו שהתבטא כב' הרב מלובביץ' שמה שנותר הוא לסגור את הכפתור שבמעיל. הנתונים העובדתיים הללו, יחד עם כל מה שמתרחש סביבנו לנגד עינינו וניסי הניסים שקורים והבלאגן בעולם, מוכרחים להיות הם אותות שאנו הדור האחרון (נוסף להתבטאויות של גדולי ישראל)... וכן גם השכל הישר... אלא מאי? הקב"ה רוצה את הלב שלנו ולא [רק] את השכל, והמלחמה של יצה"ר היא על מפתחות הלב - היינו האם נאמין בלב שלם שקרבה מאוד גאולתנו ונתחזק ונתאחד ונצעק לבורא עולם שישלח את משיח צדקינו או שנילחם עם ה'שכל הישר' [בעינינו - שבגלל חטא עץ הדעת טוב ורע כל אחד סובר שראות עיניו הן הטוב האמיתי] ונתבטל אל מול התורה וגדולי ישראל ונקבל את דבריהם כי באמת הגיע העת.
לדעתי, כל עם ישראל כרגע נבחן ונבדק בניסיון הזה בימים אלה ממש - מי יאמין וילך עם הרעיון של הגאולה בלב שלם ומי לא... והקב"ה יעזור למי שיאמין באמונה ובלב שלם כי הגיע עת הזמיר הגיע.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2012 13:27 |
|
| |
הוא אשר אמרתי, סתם ליצן!!!
אתה פשוט ליצן.
ולמה?
כי עם כל המילים היפות שהתאמצת לכתוב
לא כתבת כלום, לא ענית למה שאני שאלתי.
מצות האמונה בגאולה, ובתחיית המתים
לא השתנתה מאז ומעולם.
אין שום מצוה בתורה [וי"א שזו עבירה בבחינה מסוימת]
לחשבן מה יהיה ואיך יהיה ומתי יהיה.
זה מיותר וטיפשי לחלוטין.
במקום לשבת ולעמול בתורה מוצאים תעסוקות כאילו קדושות.
מנסים להסביר כמה זה קדוש ומיוחד וכו'.
זה הבל לחלוטין.
אין
שום
מצוה
לחשבן
מה יהיה ואיך יהיה.
אני לא אומר, זה נחמד, להמר ולנסות לקלוע.
אבל מעבר לזה רצוי שידעו כל המתענגים כאן
אין בזה כלום.
אין מצוה, ולא סרך מצוה, רק מילוי הזמן נטו!!!
הסימנים שחז"ל נתנו לנו הם רק כדי שנווכח לראות שזה אמת, ויתן לנו כח לחכות לגאולה.
לא מעבר.
אז תעשה לי טובה, אל תשלה את עצמך, ולא את הרב המייחל.
אין לי שום דבר אישי נגד הרב, אני חושב שבסך הכללי
הוא אישיות נחמדה ומענינת.
אבל צריך לדעת ולשמוע גם את הצד הזה של המטבע.
מעולם לא שמענו רבנים גדולים גדולי ישראל שידברו מזה.
תרגיע .
תוקן על ידי קפיץנודד ב- 23/10/2012 13:28:22
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2012 13:59 |
|
| |
קפיץ יקר, כמו שאתה מבין, אני לא חושב כמוך ואתה יודע שאיינני יחיד סגולה... עם זאת, לכנות את דבריי כדברי ליצנות זו למרבה האירוניה היא היא הליצנות, ואף השכלתך לרדת לרמה אישית ולכנותי ליצן רק בשל הלך חשיבה השונה משלך? איפה ואהבת לרעך כמוך? אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך? כפי שזכור לי ממסילת ישרים, ליצן כהגדרתו הוא אדם שעושה צחוק מדבר רציני. יהודי הוא דבר רציני. כבודי וכבודך הוא דבר רציני ביותר, ואני מתנגד לדרך שלך לבטא את הסתייגותך. לבייש יהודי זה דבר פסול. אם אינך חושב כמוני אז סבבה, תגיד לא מסכים, לא מקבל, דעתי שונה.. אחלה. ולסיכום דבריי אומר: קפוץ לי! 
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2012 14:17 |
|
| |
המייחל, צריך כאן שופט להכריע בין הצדדים הניצים
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2012 14:21 |
|
| |
שוב אתה מחזק את דברי.
אולי עדיף שלא תגיב.
[אגב, הראשון לכתוב מילים פוגעות, היה אתה, אז אל תצדק הרבה]
ולא צריך שופט, כנראה לא קראתם טוב מה כתבתי.
אני רק באתי להציג את הצד השני של המטבע.
וכל אחד יבחר כרצונו.
איך אומרים, שלא תגידו שלא אמרתי!!!!!!
תוקן על ידי קפיץנודד ב- 23/10/2012 14:22:11
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2012 14:29 |
|
| |
יא חביבי יא חלאוולאו לאן לקחתם את הדיון הזה..
ראשית כל וקודם לכל אדגיש בפעם האלף ושתיים אני לא רב לא צדיק ולא נעליים!! אז עשו לי טובה וחידלו לאלתר להדביק לי כל מיני סטיקרים זרים ומוזרים. אני לא לוח-מודעות אז אין שום סיבה שבעולם שתדביקו לי תארים מיותרים! קפיש?! אני בסה"כ מייחל ששמו דוד, זה הכל ותו לא.
גופא - קפיץ חביבי, גם אם דיברת לעניין דיברת לא בכבוד בצורה שאינה הולמת לא אותך ובודאי שלא את תופאי אשר בכבודו פגעת ובכבוד הפורום וקוראיו גם זלזלת. אשר על כן תורחק מכתיבה בפורום לזמן מה לפחות. בהמשך בהזדמנות אחרת אשיב לטענותיך למרות שתשובה לטענה המרכזית שבדבריך כבר נתתי בעבר הרחוק והדיון קבור איפשהו באחד האשכולות.
שוב, אני מוחה על הפגיעה בכבודו של תופאי ושל הקוראים שנאלצו לקרוא את דבריך המיותרים שלמרות שיכלו להיאמר בצורה מכובדת ועניינית נאמרו כפי שנאמרו ואני מיצר על כך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2012 21:55 |
|
| |
מי רוצה להמר באיזה חודש יתגלה המשיח?
משיח מתגלה בע"ה בשנה זו, אני מאמין בזה בכל ליבי, ואגב זה לא רק אני, רבים וטובים סבורים כך. כל אחד וחשבונו שלו כל אחד והמקום ממנו הגיע לתובנה זו. השאלה באיזה חודש? קדימה חברים נסו את כוחכם! באיזה חודש השנה אתם מאמינים שיתגלה המשיח?
|
|
|
|
|