בית פורומים חרדים מתוקים

כמה סטריפים לבדיקה סוכר אתם מקבלים לחודש ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/11/2009 09:33 לינק ישיר 

ממוצע של 100 - האם יש לך הרבה היפוים - אני עצמי נמצא כרגע ב129 אבל קשה להגיע פחות בלי הרכבה היפוים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2009 11:24 לינק ישיר 

תתפלא לשמוע, אבל ב"ה אין לי בכלל היפואים, מה שכן אני מקפיד לאכול כל 3 שעות, ומקפיד לחטוף משו קטן באמצע בין האכילות, אם קורה שאני מפספס ארוחה, אני מתחיל להרגיש סימנים ראשוניים של היפו, ואז אני מהר חוטף משו לפה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2009 11:35 לינק ישיר 

אני מכיר את זה טוב מאד צריך לשוחח עם הרופא שלך אם לא כדאי שיהיה ממוצע קצת יותר גבוהה ופחות לרדת מתחת ל70. הרבה פעמיים אני אפילו לא מרגיש מתחת ל60 !!!!

היפו יכול לגרום נזק מעבר לסוכר נמוך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2009 12:22 לינק ישיר 

כשאני מרגישה היפו זה מגיע ל45 ופחות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2009 13:28 לינק ישיר 

בתור אשה בריאה אני בדקתי סוכר פעמיים כשהיה לי "שחור בעיניים" וחולשה ובשניהם היה לי בסביבות 50. לאדם בריא זה בסדר, לסוכרתי מאוזן כדאי לשאול את הרופא. הרופא של בני אומר שעד 50 במצב מאוזן זה ממש בסדר בתנאי שהאדם מאוד מודע לתחושותיו ולא יורד מעבר לזה. לבן שלי למשל אני לא נותנת לרדת מעבר ל--60 וגם זה לא קל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2009 14:31 לינק ישיר 

כנראה, שכמה שהבנאדם מאוזן יותר, ככה ההיפו משפיע עליו חלש יותר, ז"א בנאדם לא מאוזן אצלו ב80 יכול להתעלף, ואולי אצל סוכרתי מאוזן היטב ירגיש היפו רק ב50-60.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2009 17:13 לינק ישיר 

לא בטוח - פעם אמרו לי זה עינן של זמן - יותר זמן שיש לך את המחלה פחות רגישות ליפו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2009 20:41 לינק ישיר 

או להפך, לומדים להיות עירניים יותר ולאכול בזמן. שמעתי שאנשים מבוגרים שלא היו מאוזנים הרבה שנים מאבדים רגישות להיפו (בין שאר הדברים שהם מאבדים ל"ע) והם באמת בצרות. יש אפילו כלבים מאומנים שלומדים לזהות היפו ולהזעיק עזרה שנותנים לקשישים האלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2009 12:24 לינק ישיר 

אני אוכל כל שלוש שעות ואם אני יוצא מחוץ לעיר וכו' אז יש עלי כמה מציות הרופאה אמר לי שהיפו  זה נזק לגוף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2009 10:24 לינק ישיר 

היום הדיאטנית אמרה לי להתחיל לבדוק מדי פעם כשעתיים אחרי האוכל אחרי שאני היום ב"ה מאוזן

והיום התחיל את המבק אם קופת חולים כללית לאשר לי מינימום 60 סטריפים לחודש אמרתי להם אם אני לא יקבל היום תשובה אז אני יפנה להרב ליצמן ולמבקר המדינה

שלחתי להם אימייל לכתובת דן כללית ב23 לחודש שעבר עד היום לא קיבלתי תשובה אז היום דיברתי איתם קשה והם אומרו לי שהיום יהיה תשובה

חברים המשך יבוא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2009 13:19 לינק ישיר 

התשובה של קופת חולים כללית בלי וועדה של מחוז דן הם לא יכולים לאשר סטריפים יותר ממה שאני מקבל היום

זה אומר שהוועדה יאשר לי אני צריך ללכת לרופאה לקחת מכתב לשלוח אליהם למספר פקס וכל חודש יהיה לי איתם חגיגות מחדש לא אני
שלחתי אימייל למבקר המדינה
אחד העוזרים של סגן שר הרב ליצמן מטפלים בזה
ואחד הכתבים החזקים בציבור החרדי אם הלוגו של העיתון יבקש היום תגובה של קופת חולים כללית על הפרשיה

חברים אין מה לעשות זה לא נעים בדרך הזה אבל אין לי ברירה אחרת

תוקן על ידי דריידיל ב- 01/12/2009 13:20:43

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2010 20:58 לינק ישיר 

חברים בקופת חולים מכבי אפשר לקבל אישור מהרופאה לשנה לסטריפים ומחטים ניגשים לבית מרקחת אם האישור ואז כל חודש באים אם הכרטיס ומקבלים ולא צריכים כל כמה חודשים לבקש אישורים מחדש מהרופאה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2010 14:58 לינק ישיר 

האם זה קיים בכללית ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2010 20:13 לינק ישיר 

אני מקבל שתי כופסאות בחודש

אם את גרה באיזור המרכז אני ממליץ לעבור למכבי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2010 19:48 לינק ישיר 

אני מקבלת ארבע עד חמש קופסאות לחודש

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > רפואה ובריאות > חרדים מתוקים > כמה סטריפים לבדיקה סוכר אתם מקבלים לחודש ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.