בית פורומים בית שמש

דיעה אישית: בג"ץ לא יתערב אבל ימשוך את הזמן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/11/2009 22:36 לינק ישיר 
דיעה אישית: בג"ץ לא יתערב אבל ימשוך את הזמן

אם יש מישהו שחושב שבג"ץ יכריע לטובת הדלי"ם הוא טועה ובענק, בג"ץ לא יוכל לעשות ההיפך הגמור מכל מה שהוא תמיד טוען, [ואת כל זה אני אומר על אף השנאה של בג"ץ לכל דבר חרדי כסניף מרכזי של מר"ץ ושינוי] אין ספק שדינה של עתירה זו להידחות על הסף או לקבוע שראשיתה של החלוקה היתה לא חוקית, יתכן ויערים עוד אי אלו מכשולים קטנים, אבל בגדול אין שום דבר שיוכל לעשות ולמנוע את החרדים מלקנות שם.

הדבר היחיד שיוכל בג"ץ לעשות זה למשוך עכשיו תקופה ארוכה. אם יעשה כך הרי שמקסימום ירויחו הדלי"ם וחבריהם הטובניקים התומכים בהם, עוד כמה חודשים של עיכוב, לא יותר מכך!

ישנה אפשרות נוספת שבג"ץ יבקש שהצדדים יגיעו לסיכום, אם ראש העיר במקרה כזה ישתפן זה יהיה הסוף שלו מכל הבחינות, ולכן לא נראה לי שיש לדלי"ם על מה לבנות, ונדמה לי שהם גם יודעים זאת.

ובכל אופן גם אם בג"ץ יאמר שחייבים למכור לדלי"ם, הדירות ישארו ריקות, לאחר כל הטטררעם הזה לא יהיה דל"י אחד שיסכים לקנות כאשר יתכן ויבואו לשם כמה משנואי מחשבות מרמה ב'.

"טוב" לנגח את החרדים, מחפשים את השקר הבא.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2009 23:55 לינק ישיר 

מקווה -בג"ץ זה גוף לא צפוי ולא חסרות דוגמאות להוכיח זאת!

מה שכן באופן כללי אני גם בדעה שרמה ג' סגורה לחרדים בלבד

ולא חושב שיווצר מצב שיהיו שם שכונות שלמות של דתיים /חילונים

כל זה אני כותב בלי קשר לדעותי כמובן!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2009 00:54 לינק ישיר 

גם אני סבור שבג"צ לא יבטל, ראו ערך פסיקתו לפני מספר שנים לטובת זוכי המכרז החרדים ברמה ג'.
מקוה, שנאתך לכל הקשור ב"טוב" מעבירה אותך על דעתך, וכשאתה מאשים אותם בשקרים כל כך ברורים, אתה הופך עצמך ללא רלוונטי. הרי גם הם משתתפים במכרז, וכי מדוע יעכבו אותו?
וכך אנו יודעים שגם בנושאים אחרים אתה ממציא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2009 07:42 לינק ישיר 

אני אמרתי שעיכבו אותו?

אני כן אמרתי שזה היה בתמיכתם, הם מצהירים קבל עם ועדה שהם תומכים בטענות שעל רמת בית שמש ג' להחלק בשוה בשוה בין החרדים חילונים ודלי"ם, ולפני כמה שבועות בלבד הם צעקו וקיללו בעד החילונים, חכמת, לא מתאים לך לשכוח.

נכון שהם קיבלו עבור עצמם, אבל זה לא מונע מהם לרצות שהשכנים יהיו חילוניים עם עגילים או משפחות דלי"ם הפועלות למען העירבוב בין המינים בבני עקיבא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2009 07:45 לינק ישיר 

נחי'ה ונראה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2009 09:33 לינק ישיר 

חכמת , למקוה מעולם לא היה דעת שהתהפך שם מקסימום מה שהתהפכו לו שם זה הקישקעס וזה מקנאה .

מקוה ,
הבגץ תלוי בהרכב בו הוא דן ואם יש רצון הוא יכול לתת צו מניעה לתקופה ארוכה ולדון כמו בשחר בזמנו שלקח לו להחליט כמעט 7 שנים נצח במושגי נדלן מאז כבר מ.כ. הספיק לעבור משם לבני ביתך ברמב"ש א' לבנות בית חלומי ולהפסיד את הונו למכור את ביתו והשאר ידוע .....

הרווח הגדול של הדל"ים ואולי גם של טוב הוא כשמרוויחים זמן יש זמן רב ליצור קבוצות רכישה ולהתחבר עם קבלנים ו"להשתלט " על שטחים .
שוב אני טוען כי רק ואך ורק כוחות השוק יקבעו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2009 16:25 לינק ישיר 

קול,

אז בא ואסביר לך, אני ינסה הפעם לאט,

אני כתבתי שהדבר היחיד שבג"ץ יעשה הוא למשוך את הזמן, ואתה כתבת שבג"ץ יכול למשוך את הזמן. שכויח.

יש הבדל גדול בין שחר בזמנו לבין ג' כיום, משום ששם היה מדובר במכרזים שכבר זכו בהם והמדינה עירערה לבטל את המכרז, לא בער לאף אחד כלום משום שלא היתה תוכנית פיתוח, דרך אגב זה לא שכב בבג"ץ 7 שנים אצל בג"ץ זה היה ס"ה מספר חודשים, היה פסיקה של המחוזי שהיה עליו עירועור בבג"ץ ולאחר מכן הגיע שוב פעם למחוזי לאחר אי קבלת העירעור. בנוסף היה כמדומני שני בגצי"ם על הנושא, והעיקרון היה שהזוכים ביקשו פיצויים עבור אי הפיתוח, כלומר הם תבעו את משרד השיכון, דבר שעורך הרבה יותר זמן.

א"א לדעת מאיפה ימציאו שופטי בג"ץ שאינם ידועים באהבתם הגדולה לחרדים את החור להכנס ולנגוח, אבל במקרה הזה מאוד יקשה עליהם.

חכמת כותב שטוב הם בעד, והנה חצי תגובה לאחר מכן כותב קול ברמה שטוב ירויחו מכך, עכשיו תאמרו לי מי כאן צודק אני או חכמת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2009 17:31 לינק ישיר 

מקוה כותב

מקוה_נייעס כתב:
אני אמרתי שעיכבו אותו?

אני כן אמרתי שזה היה בתמיכתם, הם מצהירים קבל עם ועדה שהם תומכים בטענות שעל רמת בית שמש ג' להחלק בשוה בשוה בין החרדים חילונים ודלי"ם, ולפני כמה שבועות בלבד הם צעקו וקיללו בעד החילונים, (ההדגשה שלי פ.פ.)חכמת, לא מתאים לך לשכוח.

נכון שהם קיבלו עבור עצמם, אבל זה לא מונע מהם לרצות שהשכנים יהיו חילוניים עם עגילים או משפחות דלי"ם הפועלות למען העירבוב בין המינים בבני עקיבא.

מקוה - על ראש הגנב בוער הכובע
מי קילל והיכן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2009 18:18 לינק ישיר 

מקוה אתה מוכן לענות במקום לפתוח אשכול הזוי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2009 18:27 לינק ישיר 

אוייש שכחתי לענות לך,

הדבר נמצא בערך לפני חמשה חודשים באחד האשכולות עלנושא הבניה בו כל הניקים של תנועת טוב דיברו בעד החילונים ונגד החרדים.

חפש ותמצא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2009 18:31 לינק ישיר 

מקוה אתה ממשיך בדמגוגיה כרגיל.
כתבת קיללו תביא את המקורות שלך ואל תפתח אשכול כאילו אתה רשכבה"ג
שמעשיך צריכים לימוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2009 18:34 לינק ישיר 

יש כאן מישהו שמוכן לעזור לו?

אני בטוח שיהיו כאלה שיפנו אותך לאשכולות הרלוונטיים לנושא, אני עדיין לא מקבל משכורת על הכתיבה כאן. לתשומת לב מבט, [ומושיעאמס] החודש לא קיבלתי תשלום חחחחחחח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2009 18:55 לינק ישיר 

הוד מעלתו רשכבה"ג אין לך עדיין משמשים?
אם תמשיך להתחמק אשלח אליך את מחשבות עם
סלוגן חדש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2009 19:09 לינק ישיר 

לא צריך לחפש רחוק מידי. לפני מספר אשכולות/שבועות, אלי פרידמן התפתל באשכול בו הוא ניסה להסביר איך הוא הסכים להיכנס לקואליציה הנוגדת את השקפת עולמו בגין יושר וכיבוד הסכמים.. לכו תבדקו, זה היה אשכול מרתק.. (אולי אני פתחתי אותו, אני לא זוכר.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2009 19:46 לינק ישיר 

פום -
דולה - מקוה כתב "קיללו" אני חוזר "קיללו" היכן קיללו?
מקוה - לא בושה לומר טעיתי, זה קורה לכל אחד...

מקוה, מתי תחזור בתשובה?
הנציב מוואלזין כתב: על כן מפני שנאת חינם שבלבם זה את זה חשדו את מי שראו שנוהג שלא כדעתם ביראת ה' שהוא צדוקי ואפיקורוס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2009 12:29 לינק ישיר 

ממקרות יודעי דבר (הכי יודעים ....) בעיריה נמסר כעת כי העתירה נדחתה לעוד כחודש ואפילו לא ניתן צו זמני לעיכוב ביצוע הליך המכרזים לתחילת השבוע הבא . 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > דיעה אישית: בג"ץ לא יתערב אבל ימשוך את הזמן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext