בית פורומים בית שמש

הרהורים לגבי זהותו של מקוה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/11/2009 09:04 לינק ישיר 
הרהורים לגבי זהותו של מקוה

בעוד כל ציבור יראי ה' וחושבי שמו בפורום מזועזעים מפריקת העול ההולכת וגוברת של "מקוה נייעס " המלעיג על גדולי ישראל כהנצי"ב והחזו"א . מגלה פנים בתורה שלא כהלכה ובודה מצוה תרי"ד של שנאת ישראל .

עולה השאלה מהיכן ירק זה חי וממי שתה מים הרעים המאררים האלו .

אחרי בדיקות רבות אני אומר בצער כי מדובר בליצן  מהחוגים שלי . יהודי דתי לאומי בוגר בני עקיבא שונא חרדים בכל נימי נפשו הרואה בפעילות שלו בפורום ליצנותא של עבודה זרה . והוא עושה קריקטורה מכל עיוותי העולם החרדי .

השנאה לכל מי שחושב אחרת מהסרגל העקום .

חוסר יראת שמיים או מעצור בלשון כאשר מדובר ברשעים .

בורות יסודית בלכה והשקפה שאינה מונעת מהבור  להיות המשגיח על כל העולם .

שנאת " בני תירה " לבעלבתים .

הוא לוקח את כל אלו ומקצין אותם לקריקטורה עלובה .

זהו לץ חסר מצפון המנסה לעורר מדנים בין חלקי האוכלוסיה ולדרבן את אנשי "טוב" והחוגים הלאומיים ( חרד"ל ודת"ל ) למחלוקת עמוקה יותר עם חוגי דגל התורה .

בושה וחרפה לסניף בני עקיבא בו גדל וצמח ולישיבה התיכונית וישיבת ההסדר בה למד שהוציאו מקרבם לץ מרושע כזה .

אני קורא לכל באי הפורום להפסיק להתייחס לליצנות הזו ומצר על הזמן ששרפתי בנסיון לענות לו .

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2009 10:05 לינק ישיר 

יוצרי הדמות "מקווה נייעס" שוקדים בימים אלו על יצירת דמות וירטואלית חדשה.

ההחלטה על הורדת הדמות הווירטואלית 'מקווה' מהמסך נפלה בעקבות הצטרפותו של ר' אלי פרידמן לקואליציה, וסוף תקופת הצינון של מובלי המאבק הרבני הדקטטורי.

מקורות יודעי דבר מוסרים שככל הנראה הדמות החדשה, תהיה בעלת גוון אנרכיסטי, ותתקוף בעיקר את ראש העיר ומקורביו, זאת כחלק מהכנת דעת הקהל לבחירות העירוניות בהם יוחזר מר אבוטבול לפורפורציותיו המקוריות.

יוצרי הדמות הוירטואלית החדשה מבקשים את עזרת דרי הפורום בהענקת כינוי מתאים לדמות.

נא להשאיר את הצעותיכם באשכול זה, הזוכים יתוגמלו 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2009 10:50 לינק ישיר 

תגידו, העיסוק האובססיבי שלכם בניק 'מקוה' לא נובע מאיזה תסכול או כאב או חסר יכולת להתמודד מולו?

למה אדון מחשבות לא קיבל בזזזז שכזה סביבו? מדוע פום פאקערט לא נהנה מדישדוש בזהויו? מהו ההסבר שדל רמבש לא זוכה לרייטינג אינסופי? אולי התשובה כי מקוה פשוט מציק לכם בשאלות ומחטט בפצעים ומוגלה? כי ההתפתלות סביב הפוסחים על שני סעיפים גורמת לכם לאיזה פיצול אישיות? אולי אני טועה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2009 11:31 לינק ישיר 

א שרעק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2009 12:22 לינק ישיר 

דולה_ומשקה כתב:
תגידו, העיסוק האובססיבי שלכם בניק 'מקוה' לא נובע מאיזה תסכול או כאב או חסר יכולת להתמודד מולו?

למה אדון מחשבות לא קיבל בזזזז שכזה סביבו? מדוע פום פאקערט לא נהנה מדישדוש בזהויו? מהו ההסבר שדל רמבש לא זוכה לרייטינג אינסופי? אולי התשובה כי מקוה פשוט מציק לכם בשאלות ומחטט בפצעים ומוגלה? כי ההתפתלות סביב הפוסחים על שני סעיפים גורמת לכם לאיזה פיצול אישיות? אולי אני טועה..

אני אתן לך כמה אפשרויות מדוע אין "בזזז" סביב זהותי:
1. זהותי ידועה לחלק גדול מהניקים בפורום ואני מוכן להזדהות בפני כל מי שיזדהה בפני.
2. אני לעומת מקוה (כמעט ו) לא זורק בוץ ושנאה באנשים בשמותיהם כשאני מסתתר בפחדנות מאחורי ניק.
3. אני משעמם, טיעוני חלשים, ואינני מחטט מספיק במוגלות.
4. כל האפשרויות נכונות.

לעצם העניין אני מסכים איתך במאת האחוזים, זהותו של מקוה ממש לא חשובה, הוא (לצערי) מייצג נאמנה חלק קטן מהמגזר החרדי הליטאי עליו אני נמנה, ואני שמח (ואני מקוה בהצלחה) להתמודד עם טיעוניו.

מקוה, מתי תחזור בתשובה?
הנציב מוואלזין כתב: על כן מפני שנאת חינם שבלבם זה את זה חשדו את מי שראו שנוהג שלא כדעתם ביראת ה' שהוא צדוקי ואפיקורוס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2009 23:07 לינק ישיר 

אני הייתי מוסיף את האות ל

מקווה לנייעס

יש כאלה שאוהבים סיגריות ויש כאלה שאוהבים נייעסססססס

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > הרהורים לגבי זהותו של מקוה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext