בבקשה, תגידו לי שיש בעולם הזה מישהו ששוה לחיות בשבילו
.
נשלח ב-26/11/2009 13:14
בשביל עצמך
נשלח ב-26/11/2009 13:15
לא מספיק. בשביל עצמי אני יכולה גם להתאבד
נשלח ב-26/11/2009 13:25
אולי בשבילי
נשלח ב-26/11/2009 13:41
תמי_4 כתב:
איזו מין טענה זו?? בשביל עצמך את יכולה גם לחיות. הרי גם כשתמצאי מישהו שיהיה סיבה לחיות בשבילו, תוכלי להרוג אותו.. אם את סיבה מספיק טובה אז למה להרוג אותה? זה לא הגיוני.
נשלח ב-26/11/2009 13:51
תמי_4 כתב:
מה אכפת לך מאחרים? אם תתאבדי כבר לא תדעי כלום.
נשלח ב-26/11/2009 14:12
זהו, שאני לא סיבה מספיק טובה. ואם אני רוצה לפעול בשביל עצמי - אז אני אתאבד וכבר נמאס לי ואני לא חושבת שיש אחד כזה
מיש, נחמד מצידך..
נשלח ב-26/11/2009 14:17
על משקל "או חברותא או מיתותא"
אדם נורמלי מעונין לחיות (הנה לכם הוכחה שתמי_4...) ובטבעי הוא מחפש סיבות שימלא עבורן את הסיפוק הזה.
עזבי מישהו, תחיי בשביל כל הדברים המקסימים שעוד לא חווית. עוד לא ילדת, עוד לא מימשת את הקיום שלך כאישה. עוד לא החזקת בידיים יצור פצפון שתלוי רק בך, לגמרי, היחיד שבאמת ימות בלעדייך. עוד לא עברת למקום חדש. עוד לא מצאת את העבודה הקבועה והמכניסה, אותו מקום בו תהיי מוערכת ותרגישי בבית. יש עוד כ"כ הרבה אנשים מקסימים שמחכים שתכירי אותם. כ"כ הרבה בגדים שמחכים שתמדדי אותם ותחליטי שאותם את לא רוצה. כ"כ הרבה לחיים לנשק בשמחות כה רבות. לחזות בהתגשמותן של התפילות, לראות את המשיח, ילדונת! לראות בעיניים איך בתי-חולים נסגרים כי אף אחד לא צריך אותם, ושוורים מובלים בבגז' של קו 400. כ"כ הרבה מחמאות לקבל, ומליון דברים חדשים ללמוד..... את מוותרת על זה???
וחברה - במחווה יוצאת דופן - אתם לא חייבים להתקטנן על הדברים הקטנים, ואל תוציאו את הרוח מהמפרשים. תודה ;)
לא נראה לי שצריך לרצות להיות נורמלי.. נורמה זה מדד חיצוני.. במהות שלנו כל אחד הוא עולם מלא, לא שייך בזה נורמה.
אז בואי ננתח את האפשרויות.. להתאבד לא שווה, כי אנחנו מאמינים, אז הסבל אח"כ יהיה יותר מהסבל פה, עדיף לשבת ולסבול בשקט.. למצוא מישהו לחיות בשבילו גם לא שווה, זה תלותי, וברגע שהוא ימות תחזרי לאותו המצב.. הכי מומלץ.. לחפש ולמצא בך סיבות לחיות בשביל עצמך.. תחפשי טוב טוב..
נשלח ב-26/11/2009 14:42
אינסופית, לכתוב לך הכל רק בכיוון ההפוך, או שאת יכולה לתאר לעצמך לבד..?
רב_סרן, איך חיים בשביל עצמינו?
נשלח ב-26/11/2009 14:51
חשבתי שהנושא הוא "להיות או לא להיות", לא עוד אשכול דיכאון.
נשלח ב-26/11/2009 14:52
תרי, להיות או לא להיות זה בדיוק האשכול כי אין בשביל מי להיות
נשלח ב-26/11/2009 14:53
בדיוק כמו שחיים בשביל המישהו האחר.. רק שבמקרה הזה זו את..