| נשלח ב-1/12/2009 13:20 |
|
| |
אני חייבת לציין שאני קצת המומה. מעולם לא עשיתי כזה דבר, ולא העליתי בדעתי לעשות. אולי ענין של גיל?
בפעם היחידה שהתקשר אלי בחור וביקש לברר על חברה:
א. הייתי בטוחה שהוא מתכוון לדבר איתי- לא האמנתי שקיים כזה דבר... ב. אמרתי לו שאני מרגישה בשום פנים ואופן לא נוח בסיטואציה ושישלח אמא/אחות/שדכנית.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2009 13:34 |
|
| |
הזוי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2009 08:36 |
|
| |
נראה לי יש מכנה משותף בין האשכול הזה לבין האשכולות נוסח: "חבל שאין בציבור החרדי מציאות של להתחיל עם בחורות חרדיות" או "בחור ישיבה בקשר עם אחת מבנות הפורום הזה!"
כי ביננו, למה ששיחה טלפונים עם בחור אלמוני תהיה מפרפרת יותר מאשר דייט פנים מול פנים..?
אולי זה המים הגנובים, הידיעה שזה לעולם לא יצא לפועל (וגם הקשרים כאן בפורום בתיבה הפרטים נכנסים לגדר הזה), אולי זה ההזדמנות לתקשר עם בן הזוג השני בלי מראה העיניים...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2009 14:38 |
|
| |
אני לאחרונה גם התחלתי לברר בעצמי. זה באמת קצת מוזר לי אבל כבר אין לי כח לנג'ז לאחרים שיעשו את זה. לא הצהרתי שזה בשבילי וגם לא אמרתי שזה בשביל מישהו אחר, סתם אמרתי שקיבלתי את הטלפון לברר וזהו. זה גם לא "מרגש" ולא נותן תחושה של חוסר נעימות, זה כמה שאלות בטלפון וזה הכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2009 16:17 |
|
| |
בס"ד
לי היתה פדיחה של החיים שלי.
יום אחד החלטתי להתקשר לשדכן,השדכן הציע לי בחור ונתן לי
טלפונים לברורים.
מכיון שהשדכן לא היה מעודכן הטלפונים כמובן לא היו מעודכנים...
התקשרתי שוב לשדכן והוא נתן לי את המספר בבית של הבחור
אמרתי שאין לי בעיה לדבר עם אמא שלו או עם אחיות שלו.
התקשרתי---------------
ומי עונה לי?""""???
הבחור עצמו!!!
הרגשתי מה זה פדיחות, אבל זרמתי אמרתי שרציתי לברר עליו
ואז כשהוא סיים הוא שאל אותי אם יש לי מה להציע לו ומי זאת הבחורה?
ואז נאמרתי שאני זאת הבחורה..
סופו של דבר...
לא התאים ולא נפגשנו...
יש לציין שפרפרים זו מילה קטנה לעומת מה שהרגשתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2009 19:28 |
|
| |
Wowאיזה ביטחון! בחיים לא ההיתי מציגה תעצמי! מקסימום ההיתי אומרת שאני אחותד מורה מדריכה וכו' וחוצמיזה אם כבר כן ההיתי עושה אתזה אז כבר ההינו מדברים ביננו לראות אם בכלל יש למה לברר. . . אגב טיע עד עכשיו משום מה ההיתי בטוחה שאת בחור. . .
|
|
| נשלח ב-4/12/2009 03:29 |
|
| |
ילדות יקרות אתן לא יודעות לברר!!! ועליכן קל יותר לעבוד!!! ומזהים אותכן כבר בהלוו....
גוץ כונף... אהבתי! אחיינית שלי ברכה שלא עשני איש...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2009 22:44 |
|
| |
הכותרת ממש מתאימה !! יש את הקטע הזה שבגלל שאנחנו בעולם חרדי אז לכאורה כל בחור הוא אופציונלי כי זה הדבר היחיד שאנחנו מכירים והקשר היחיד עם בחור יהיה רק לשידוך , אז יש בזה משו שכל אחד זה לפעמים - אולי זה הוא... אבל לא יודעת מה זה הפרפרים..לפעמים קורה שמבררים ורגע לפני קצת לא רוצים לנתק :-) ואז אם הוא אמיץ הוא גם אומר שאם יהיו עוד שאלות הוא ישמח לענות וכבר קרה שבררתי על בחור ובכלל יותר ענין אותי מי שענה כי לפי מה שענה זה היה נראה יותר מתאים ... וגם קרה לי שהתקשרתי לבחור בעצמו בגלל טעות של השדכנית שנתנה לי לברר אצל חבר אבל נתנה לי את המספר שלו... אז כשהבנו שזה בעצם הוא ואני.. סיכמנו שאני לא מבררת אצלו...
|
|
|
|
|