מקוה,מתי תחזור בתשובה? הנציב מוואלזין כתב: על כן מפני שנאת חינם שבלבם זה את זה חשדו את מי שראו שנוהג שלא כדעתם ביראת ה' שהוא צדוקי ואפיקורוס.
נשלח ב-2/12/2009 19:08
ואני עוד מחכה לשמוע על בירוריך בנוגע לשלט בנחל שורק
לטעמי מקווה אתה מסובך עד צוואר עם צורך בהתנצלויות אגב הלכת עם מחשבות לרב עם הוידיאו או שבכוונתך להתנצל גם על זה ?
נשלח ב-2/12/2009 23:07
מחיר כתב:
באמונתו
לדעתי, הכותרת אינה במקומה. הכינוי "פרוצה" היא חמור מאוד
וגם אם כוונתך בציניות או בהומור שחור, בכל זאת לא מתאים לכותרת.
הכינוי פרוצה הוא כינוי שמלבישים הקנאים על כל אישה שלא מתלבשת לטעמם..
את הסיפור הבאתי כעומד מן הצד..
את התובנות שלי מהסיפור הזה אני שומר לעצמי..
רק מעניין מה היה קורה אם שתי השחקנים הראשיים היו מחליפים תפקידים..
מקווה תודה על המחמאה וההשוואה ביני למחשבות..
אני לא חושב שההשוואה במקום -
מחשבות אדם מעמיק ובעל ידיעות גדול, והסגנון שלו משובח! בכל אופן תודה..
נשלח ב-3/12/2009 02:00
מחשבות, אני עומד על כך שבשם טוב קיללו את העירייה על כך שלא עמדו בהסכם לשיטתם והחילונים לא מגיעים לרמב"ש ג'. איפה קיללו? אני מציע שתחפשו בכל האשכולות בנושא. היו כאן עוד שהסכימו שטוב היו נגד הבניה לחרדים בלבד, וכדרכם של אנשי טוב הקללות זה דבר די מקובל אם מדובר בחרדים שלדעתם הם קנאים [קנאים לדעתם = חרדים השומרים על דרך אבותיהם ושומעים לרבנים]
יש כבוד, לא התחייבתי כלום בנושא השלט והסברתי את זה טוב, אפי' דמגוג אתה לא יודע להיות!
קול מהרמה,
אני בס"ה שאלתי שאלה, והסיבה משום שלאחרונה נולדו כאן מספר ניקים חדשים שמטרתם זהה מאוד והאג'נדה שווה לגמרי.
נשלח ב-3/12/2009 09:40
מקווה, נו ?! מתי כבר מגיע האינטרנט הכשר?
נשלח ב-3/12/2009 10:27
מקוה אתה חוצפן שרלטן ודמגוג אתה מכנה אנשים בשם ואני מצטט "וכדרכם של אנשי טוב הקללות זה דבר די מקובל אם מדובר בחרדים שלדעתם הם קנאים"
ואח"כ אתה שולח אותם לחפש מהיכן המצאת את דבריך.
בוש והיכלם! מעט דרך ארץ גם אין לך!
מהודעה זו אינני מתייחס להודעותיך יותר ואני תקוה שגם שאר חברי הפורום ינהגו כך!
נשלח ב-3/12/2009 11:01
מקוה_נייעס כתב:
מחשבות,
אני עומד על כך שבשם טוב קיללו את העירייה על כך שלא עמדו בהסכם לשיטתם והחילונים לא מגיעים לרמב"ש ג'. איפה קיללו? אני מציע שתחפשו בכל האשכולות בנושא. היו כאן עוד שהסכימו שטוב היו נגד הבניה לחרדים בלבד, וכדרכם של אנשי טוב הקללות זה דבר די מקובל אם מדובר בחרדים שלדעתם הם קנאים [קנאים לדעתם = חרדים השומרים על דרך אבותיהם ושומעים לרבנים]
ואני עומד על כך שמקוה קילל את הרב שך הרב שטיינמן והחזו"א גם יחד, וחבריו הקנאים [קנאים = חרדים השומרים על דרך אבותיהם ושומעים לרבנים] בועלים נידות ביום כיפור על הבימה בישיבת פונובי'ז תוך כדי זריקת עגבניות על ר' חיים קנייבסקי,
איפה קיללו? אני מציע שתחפשו בכל האשכולות בנושא. איפה עגבניות? אני מציע שתחפשו בכל המקוואות.
פום,
אינני מבין מה ההתרגשות ממקוה, מדובר בילד לא מפותח שכפי שכבר כתבתי בעבר יש להתייחס אליו "כתינוק שנשבה", אומנם לפעמים יש לגעור בו אך תמיד יש לעשות זאת באהבה וללא התרגשות מיותרת.
בכל מקרה תאמר בלנ"ד...