שמעתי מאדם נאמן
שמספר לי שהוא מגיע להתפלל על קברו של הרבי מזוויעל על כל עניין קטן וגדול בימי שני חמישי ושני ומתפלל כפי הסדר שעושים במקום, וכמעט תמיד הוא רואה ישועה, לרוב הוא רואה את הישועה תוך כדי שהוא עושה את ימי התפילות. האיש הוא האיש רגיל, שומר מצוות, איש מאמין בבורא עולם ובצדיקים, ולא מדקדק לבדוק אם היתה ישועה או לא. תכל'ס הוא אומר לי שהוא מגיע הרבה למקום, והמקום בשבילו הוא כמו כספומט, מעניין שהאיש הוא תחמן וממולח עם אנשים, ומאידך, הוא מאמין בצדיק, ובדק כבר הרבה סגולות, מנסיון, זה ה סגולה. הוא מפטיר בחיוך שהוא למד כלל חשוב בחיים ; אם לא הולך עם החיים, הולך עם המתים :) (הצדיקים, זכרונם לברכה). עד כאן. נאמר גם ויאמינו בה' ובמשה עבדו, ונאמר מפורש בחז"ל שכלב הגיע עד חברון כדי להתפלל שינצל מעצת המרגלים, והלכה מפורשת שנוהגים להתפלל אצל הצדיקים בערב ר"ה. וחשוב לא לדבר עם הנפטר, שלא נהיה בכלל "דורש אל המתים", אלא להתפלל לבורא עולם שבזכות הצדיק.. ותמיד יש קשקשנים וחכמים בעיניהם שקובעים בידענות מה נקרא אצלהם עבודה זרה.. הייתי במקום, היה במקום איזה 50 איש שהתפללו מתוך תקווה, יש השראה מיוחדת במקום, נראה שזה מקום טוב להתחזק ולעשות השתדלות רוחנית, וה' הטוב בעיניו יעשה, אמן
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 01/07/2014 12:17:14
 |
|
|