|
|
| נשלח ב-2/7/2014 15:50 |
|
| |
בס"ד
| כמעט_חדשה כתבה: |  |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
נראה לי שגם הר הזיתים קרוב לכנסת ועדיין הערבים שם עושים מה שבא להם... |
|
מה קשור הר הזיתים לכנסת??
בית הקברות ששם קבור האדמו"ר מזוועהיל, זה כמה מטרים מהכנסת, ומשם כבר מתחילה ה"אבטחה". לא חושבת שיש סיכוי שיש שם יידויי אבנים.. (ייתכן שאני טועה).
מה שיש שם (בשפע ) זה חולי נפש... אולי מהם את צריכה להזהר יותר.
|
|
אין שם חולי נפש, לא זורקים שם אבנים. בקברו של רבי שלומקה מזוויעל שבהר הזיתים יש איזושהיא סיכון. זה אחד המקומות הכי מרהיבים בירושלים. מצומת --הרב ברוך (=המשך של רחוב אגריפס לכיוון תחנה מרכזית) בן צבי, שזר-- ליד מסעדת אמא, מול ישיבת בעלז, הולכים ישר ישר כל הזמן ברחוב שאין לו שם נראלי (במפה שאני צופה בה עכשיו רואים שהרחוב קטוע וזה לא נכון) לכיוון הכנסת, בהתחלת הרחוב יש מין פסל ממתכת וכתוב שמה ניו יורק, ואז אחרי כ 4 דקות מגיעים לצומת, רואים בצד שמאל את המושב ליצים שקוראים לה הבג"ץ, שמים לב שמלא מכוניות חונות בהמשך הרחוב, ממשיכים ישר דקה עד ששמים לב שיש מדרגות עם מחיצה בצד שמאל של הרחוב. ובקיצור, הולכים ישר ישר כל הזמן החל מצומת מסעדת אמא למשך 5 דקות ומגיעים. וכשמגיעים תקחו חוברת שכתוב שמה בידיוק מה להתפלל, נוהגים לתת צדקה בהתחלת התפילה ובסופה, מדליקים נר, ויש נירות בשפע וכו' אם יהיה לכם מזל אולי תיראו את חייכנית או את תותי מתפללות שמה חזק חזק :)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 02/07/2014 16:17:19
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2014 16:14 |
|
| |
נראה שלרחוב המוביל למקום קוראים
יוסף בורג, ככה זה במפה שתותי הביאה. במפות אחרות לא כתוב שום שם. זה מקום מרכזי ותמיד תוכלו לשאול איפה זה בית המשפט העליון. בהצלחה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 00:46 |
|
| |
התבלבלתם קצת בין האבא והבן....יש שתי קברים של רבנים מזוויעהל אחד ליד הכנסת והשני בהר הזיתים...הסגולה המדוברת זה נמצא ליד הכנסת..ושם אין זריקות אבנים!
דרך אגב זאת סגולה מאוד ידועה,מוכרת ומוצלחת! לא רק בשידוכים גם בכל תחומי החיים אבל יש דרך לעשות אותה:לבוא לפני שקיעה(לא בחגים)להתפלל רק על משו אחד,להדליק נר,לתרום צדקה ולהתפלל מה שכתוב שם...בהצלחה:)
תוקן על ידי צדיקונת ב- 03/07/2014 00:56:23
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 01:06 |
|
| |
הלכתי גם אבל תפילתי לא נענתה אולי כי התפללתי בערב וזה כבר לא תופס
אבל- אישית אני מכירה כמה סיפורים מקרוב (נראה לי כתבתי אותם כבר בעבר בפורום) חברה שלי מהכיתה הלכה להתפלל עבור זיווג וכבר בין החמישי לשני הציעו לה שידוך ואחרי שבועיים הם סגרו. ועוד חברה מהתיכון התפללה שני, חמישי ושני והשידוך שהציעו לה אח"כ הם סגרו ובתקופת האירוסין התברר להם שהוא התפלל גם שם באותם ימים (איזה רומנטי) וגם קרובת משפחה שלי (יש לה בעיות רפואיות) התפללה ונכנסה להריון אחרי 7 שנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 01:08 |
|
| |
ריקי אכלת אותה! בערב זה כבר לותופס... יאללה מהתחלה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 01:15 |
|
| |
אין לי חופש גדול כמו לכולם  רק עוד חודש וחצי יש סיכוי שאצליח להגיע שני, חמישי, שני לפני השקיעה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 01:18 |
|
| |
ואני שחשבתי ש"הנה לא ינום ולא יישן שומר ישראל", מסתבר שאפילו יש לו שעות קבלה ומשרד....
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 01:19 |
|
| |
תנחומי ריקי..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 01:23 |
|
| |
כן ושהלכתי לא ידעתי את זה וכולי התרגשתי שהצדיק מקשיב רק לי ונותן לי צומי כי כל פעם שבאתי הייתי שם כמעט לבד ואיזה מסירות נפש עשיתי בשביל לבוא 3 פעמיים לירושלים תודה צדיקונת 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 01:25 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | שהצדיק מקשיב רק לי
|
|
את מדברת לצדיק?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 01:25 |
|
| |
| riki_m כתבה: |  | אין לי חופש גדול כמו לכולם  רק עוד חודש וחצי יש סיכוי שאצליח להגיע שני, חמישי, שני לפני השקיעה |
|
כל המסך שלי נרטב!! תעצרי את זה או משו!! ... זה קורע לב ... תאמיני וזהו.... אחכ לכשתתפני ..תעשי גם את הסגולה.... תפסיקו להתייחס לסגולות כאילו זה כל החיים.... הכל עניין של אמונה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 01:28 |
|
| |
כיפוש צוחקים כאן החברה מה לקחת רציני?
אמאלה נראה לי הלילה מרצין אותך...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 01:28 |
|
| |
אדם, ברור שאני מדברת אליו ומבקשת שיבקש שיתפלל ויעתיר לפני בקב"ה בשבילי את תפילותיי אז למה אני אדבר למצבה??!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 01:32 |
|
| |
| כיפהאדומה1 כתב: |  | | riki_m כתבה: |  | אין לי חופש גדול כמו לכולם  רק עוד חודש וחצי יש סיכוי שאצליח להגיע שני, חמישי, שני לפני השקיעה |
|
כל המסך שלי נרטב!! תעצרי את זה או משו!! ... זה קורע לב ... תאמיני וזהו.... אחכ לכשתתפני ..תעשי גם את הסגולה.... תפסיקו להתייחס לסגולות כאילו זה כל החיים.... הכל עניין של אמונה... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני לא הלכתי להתפלל בשבילי והרגשתי שמעבר לאמונה אני צריכה לעשות גם השתדלות. יש השתדלות במעשים שהיא חוסר באמונה(כל אחד במדרגתו) ויש השתדלות בתפילה שעל זה מעולם לא שמעתי שצריך להפסיק
אם הכל עניין של אמונה אז למה ללכת גם אחרי שאתפנה?!?
|
|
|
|
|