|
|
| נשלח ב-3/7/2014 01:33 |
|
| |
זה בעייתי לדבר למת משום "דורש אל המתים"...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 01:38 |
|
| |
מה הכוונה של הפס' הנ"ל?
לצדיקים נראה לי מותר, לא?! שע"י גלה בחורבן הבית הם עברו בקבר רחל והתפללו
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 01:39 |
|
| |
| צדיקונת כתבה: |  |
כיפוש צוחקים כאן החברה מה לקחת רציני?
אמאלה נראה לי הלילה מרצין אותך... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 01:43 |
|
| |
צוחקים איתך תרגיעי....חוץ מזה הראש עובד מזה טוב בלילה.....
באמת מלאן זמן לודיברנו..יאללהתעשי עם זה משו:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 01:45 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 01:48 |
|
| |
מי טו!
ובארור שלועכשיו!אני עפהלישון!!
לילוש בייב:)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 15:23 |
|
| |
בס"ד
אז מישהו מוכן להתפלל עבורי??
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 15:32 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 15:37 |
|
| |
בס"ד
שפה אני מערבת צדיק שילחם עבורי קצת שם...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 15:45 |
|
| |
סתם סקרנות, שאני אבין איך זה עובד: (אני לא מומחה לענייני לאחר המוות) יש מעין "גלאי" באיזור קבר הצדיק וכשהוא מצפצף אז הצדיק (איפה שהוא נמצא) מקבל הודעה שמישהו בא לקברו (בשביל לבקש משהו מהאל?) והצדיק מחליט להצטרף למבקר וגם הוא מבקש מהאל את אותו הדבר שהבן-אדם מבקש והאל אומר (לפעמים) "אם זה היה רק הוא לא הייתי מסכים, אבל עכשיו שגם אתה מבקש אז אני אתן לו את מבוקשו". ככה זה פועל? עוד שאלה שמציקה לי, מן הסתם היתה סיבה לאל לא להעניק את המבוקש לולי הצדיק - אז אולי ההכרחה הזאת תיצור דווקא רע בעתיד? הרי כל מה שהאל מחליט הוא לטובתינו בדר"כ, לא? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 15:47 |
|
| |
בס"ד
כמה מפתיע.יש לך שאלות כמו שלי.וגם אין לך תשובות כמו שאין לי.מה שנותר זה ללכת כמו עדר אחרי כולם
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 15:48 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 15:50 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | כמעט_חדשה כתבה: |  |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
נראה לי שגם הר הזיתים קרוב לכנסת ועדיין הערבים שם עושים מה שבא להם... |
|
מה קשור הר הזיתים לכנסת??
בית הקברות ששם קבור האדמו"ר מזוועהיל, זה כמה מטרים מהכנסת, ומשם כבר מתחילה ה"אבטחה". לא חושבת שיש סיכוי שיש שם יידויי אבנים.. (ייתכן שאני טועה).
מה שיש שם (בשפע ) זה חולי נפש... אולי מהם את צריכה להזהר יותר.
|
|
אין שם חולי נפש, לא זורקים שם אבנים. בקברו של רבי שלומקה מזוויעל שבהר הזיתים יש איזושהיא סיכון. זה אחד המקומות הכי מרהיבים בירושלים. מצומת --הרב ברוך (=המשך של רחוב אגריפס לכיוון תחנה מרכזית) בן צבי, שזר-- ליד מסעדת אמא, מול ישיבת בעלז, הולכים ישר ישר כל הזמן ברחוב שאין לו שם נראלי (במפה שאני צופה בה עכשיו רואים שהרחוב קטוע וזה לא נכון) לכיוון הכנסת, בהתחלת הרחוב יש מין פסל ממתכת וכתוב שמה ניו יורק, ואז אחרי כ 4 דקות מגיעים לצומת, רואים בצד שמאל את המושב ליצים שקוראים לה הבג"ץ, שמים לב שמלא מכוניות חונות בהמשך הרחוב, ממשיכים ישר דקה עד ששמים לב שיש מדרגות עם מחיצה בצד שמאל של הרחוב. ובקיצור, הולכים ישר ישר כל הזמן החל מצומת מסעדת אמא למשך 5 דקות ומגיעים. וכשמגיעים תקחו חוברת שכתוב שמה בידיוק מה להתפלל, נוהגים לתת צדקה בהתחלת התפילה ובסופה, מדליקים נר, ויש נירות בשפע וכו' אם יהיה לכם מזל אולי תיראו את חייכנית או את תותי מתפללות שמה חזק חזק :)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 02/07/2014 16:17:19 |
|
למקרה שתהית, אני לא נואשת. לא תמצאו אותי שם לעיתים קרובות. בכלל בכלל לא!!
נ.ב. לא אני העליתי את המפה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 16:37 |
|
| |
תיקון טעות
הבג"ץ נמצא בהר מעל מקום מנוחתו של הרבי מזוויעל. מעיקר הדין אסור לדבר למת, יש מקורות חשובים שאפשר לסמוך עליהם להקל ולדבר חופשי אל הצדיק. חייכנית, את יכולה להתקשר למוסדות זוויעל אשר ברחוב האדמור מזוויעל ירושלים, והם יתפללו עבורך גם בקברו של צדיק יסוד עולם רבי שלומקה מזוויעל, וגם בקברו של רבי גדליהו משה בן רבי שלומקה מזוויעל הטמון בגבעת רם זכותם יגן עלינו. והכי טוב שאת תבואי לבד. אדם, מה זה משנה איך זה עובד, ברור שבעולם העליון הצדיק רואה הכל, לצדיק יש כוח לתקן תיקונים שהכל יסתדר, הצדיק אהוב אצל בורא עולם, ויש לו מהלכים בשמיים, צדיק גוזר והקבה מקיים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2014 23:14 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
סתם סקרנות, שאני אבין איך זה עובד: (אני לא מומחה לענייני לאחר המוות) יש מעין "גלאי" באיזור קבר הצדיק וכשהוא מצפצף אז הצדיק (איפה שהוא נמצא) מקבל הודעה שמישהו בא לקברו (בשביל לבקש משהו מהאל?) והצדיק מחליט להצטרף למבקר וגם הוא מבקש מהאל את אותו הדבר שהבן-אדם מבקש והאל אומר (לפעמים) "אם זה היה רק הוא לא הייתי מסכים, אבל עכשיו שגם אתה מבקש אז אני אתן לו את מבוקשו". ככה זה פועל? עוד שאלה שמציקה לי, מן הסתם היתה סיבה לאל לא להעניק את המבוקש לולי הצדיק - אז אולי ההכרחה הזאת תיצור דווקא רע בעתיד? הרי כל מה שהאל מחליט הוא לטובתינו בדר"כ, לא? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
|