|
|
| נשלח ב-5/12/2009 19:50 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | ליטאי.
מעולם לא אמרתי שאינטרנט זה רע.
רק אמרתי עובדות על השימוש בו
|
|
מר ליטאי
אז..
הגיע הזמן שתגיד!
אתה אמיתי וישיר בדר"כ.
אני לא מבינה למה אתה לא מבין שאינטרנט זה הנזק הכי גדול שיש!
זה הרבה יותר חמור מטלוויזיה! ומסרטים!
באמצעות האינט' אפשר להגיע לאן שרוצים.
כשבחורים רואים סרטים, או רואים מראות שאסור להם לראות, זה גרוע.
אבל דרך האנט' אפשר להגיע לדברים הרבה יותר חמורים.
אנשים מתמכרים לזה,
וזה לא משנה למה,
פייסבוק,
פורומים,
צאטים,
לי אישית ידוע על זוגות שמצב השלום בית שלהם מעורער בגלל האינט'.
אנחנו גולשים.
אבל לפחות לא נרמה את עצמנו שזה לא בסדר!
זה גרוע!
---
מלבד צרכי עבודה שאיאפשר בלעדיי האינט'.
האינטרנט דבר חמור ביותרר!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2009 20:29 |
|
| |
חסויה תנסי קצת לחשוב עם פחות אמוציות..
---רגליים זה דבר חמור!! באמצעות הרגליים אלפי אנשים ברחבי העולם הולכים לבצע רציחות שונות ומשונות.. מחבלים מגיעים לבצע פיגועים המוניים באמצעות הרגליים.. עשרות שודדים ואנסים מבצעים את עבודתם..---
בסופו של דבר אולי אני מגיע למסקנה דומה לשלך.. אבל בדרך אחרת..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2009 20:31 |
|
| |
רס"ן,לא מתאים לך!!!!!!!!!!!
סורי על הבוטות,אבל דיברת עכשיו שטויות!!!!!
איך אתה בכלל יכול להשוות את הנט לרגליים...(הבנתי את הציניות שבדבר,אבל עדיין...)
חסויה,אני איתך בכל מילה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2009 20:31 |
|
| |
רב סרן.
אני זורח מאושר.כמה דקות אני כאן וכבר מצליח להנחיל תובנות...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2009 20:41 |
|
| |
| פרובוקציה כתב: |  | רב סרן.
אני זורח מאושר.כמה דקות אני כאן וכבר מצליח להנחיל תובנות... |
|
אם הכוונה שלך במילה תובנות זה דעות שגויות ומתחסדות, הרי שכן כך.
רס"ן, לא מתאים לך.
הדבר היחיד שיותר גרוע מלגלוש באינטרנט, זה לגלוש באינטרנט ועוד לנסות להוציא את עצמך צדיק במקביל. נו באמת, כנראה בגן היו צריכים ללמד אותך ברשימה של 'רע' שיחד עם גפרורים, מכוניות וכו' יש גם אינטרנט.
הנט הוא כלי רב עוצמה מדי, שלדעתי אין אף אדם שיוכל להעיד על עצמו שהוא יכול להיות פה ולשמור על עצמו כמלוא הנימה, אף אדם, ק"ו גברים, וק"ו בחורים.
ודאי שהבחירה כיצד ואיך להשתמש בנט היא בידי האדם עצמו, אך איש מאיתנו לא יכול להתיימר להעיד על עצמו שהוא אל עשה מעולם שימוש לרעה בנט וד"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2009 20:47 |
|
| |
אנגלה.
הרשי לי לנסות לצנן את התלהבותך הגואה,שמא תהיני לעיין מעט בדברים שנכתבו לעיל... אין שום אפשרות להגדיר אף כלי בעולם שאינו בוחר בטוב וברע - כרע.רק את האדם המנצל את הכלי לצרכיו ניתן להגדיר כרע כיון שהוא בוחר....
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2009 20:51 |
|
| |
"עם עיקש תתפתל"
בוא תראה לי איך אפשר לנצל כלי כמו קונטרס החסד לרעה?
ובוא נתערב שאתה, ושאר האנשים בעולם, מנצלים כנראה את הנט יותר לרעה מאשר לטובה. כלומר- תבדוק באחוזים בכמה זמן אתה צופה בשיעורי תורה והרצאות וכמה בשטויות, ותחזור אלי. (מצטערת על האגרסיביות, ואין לי כוונה להעליב, אבל אין משהו שאני שונאת יותר מהself-righteous הזו)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2009 20:54 |
|
| |
צר לי אך לא אכנס לדיון האישי הזה,אני נוהג להגיב לגופם של דברים ולא לגופם של אנשים. אני אשוב ואדגיש שלא משנה כמה אדם מסוים או כל האנושות ישתמשו בכלי לרעה לא יהפוך אותו לרע בעצם אלא אך ורק לכלי המנוצל לרעה...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2009 20:57 |
|
| |
הי הי!! לא הצהרתי שום תובנה שהיא!! דעתי בעניין מורכבת בשביל לפרט בפורום, חוץ מזה שאני יוצא מתוך הנחה שאני נוגע בדבר, ומשאיר לכל אחד להכריע בעצמו. רק ניסיתי לתת איזה שהוא כלי לחשיבה עצמאית נכונה. ושוב, יכול להיות שחסויה צודקת אבל התרגיל שהיא חיברה בשביל להגיע למסקנה, מוטעה לדעתי, וכידוע הציון הוא לא רק על התוצאה..
אז הנה בשביל כל המצדדות נגד... וודאי למשל שבחור שאוחז מעצמו 'צדיק' שלא יגלוש באינטרנט! ובשביל אלו שאיכשהו חושבים להתיר.. צריך להיזהר לא לטהר את השרץ!
ובמחשבה שלישית.. התרוץ שזהו רק כלי הוא גם לא מדויק, זה הרבה יותר מכלי, זו גישה לתוכן, יש בו גם תוכן מסוג X וגם מסוג Y. אבל זה לא רק כלי ריק הניתן לשימוש מכל סוג. פטיש למשל אין בו כלום, הוא יכול לתקן או להרוג. הנט אינו כך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2009 21:03 |
|
| |
רב סרן.
צר לי שלא ירדתי לעומק דעתך,אולי תואיל לבאר את החילוק בין כלי לבין אמצעי גישה לתוכן? אם כבר חילוקים למדניים הייתי מצפה שתשאל מבהמות עמלק או עצי אשירה. לגבי שאר הדברים האמורים,אינני רואה בהם כל סתירה לדברים שנכתבו.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2009 21:10 |
|
| |
יפה. עמדת בעצמך על ההבדל. יש כלי. כלי נטו. ויש אמצעי גישה לתוכן. ואז כל השאלה היא איזה תוכן. תודה על העזרה בחידוד העניין.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2009 21:13 |
|
| |
יפה מאד. אני מניח שתגדיר את האמצעי ככלי,ואת ההחלטה שלך לאיזה תוכן לגשת כבחירה בין טוב ורע.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2009 21:40 |
|
| |
רבותי מתי תיכתבו חבורעס? א. לי מפריע נקודה קצת אחרת למה הבנות חושבות שהבנים מרמים והם לא? ב. ולמה אין אמון שבחור כאן כותב שהוא לא גולש בדברים לא טובים אולי זה מגיע מכל הפוסל במומו פוסל בעומק של המשפט.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2009 22:09 |
|
| |
| חמקן1 כתב: |  | רבותי מתי תיכתבו חבורעס? א. לי מפריע נקודה קצת אחרת למה הבנות חושבות שהבנים מרמים והם לא? ב. ולמה אין אמון שבחור כאן כותב שהוא לא גולש בדברים לא טובים אולי זה מגיע מכל הפוסל במומו פוסל בעומק של המשפט. |
|
אתה לא מצפה שנכתוב אותם כאן..
למי אין אמון? לבנות? אל תתרגש.. אתה צריך רק אחת שתתן אמון.. בנים? כנרא שאתה צודק.. אבל מי שלא מאמין באופן כללי.. יש לו יסוד סביר להניח כך.. "אין אפוטרופוס.."
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2009 22:13 |
|
| |
חמקן.
כפי שכבר כתב לך רב סרן,אין אפוטרופוס... אתה יכול לבחון זאת בראי המציאות....
|
|
|
|
|