מה לא עושה שוטרת לשעבר בכדי לטייח פגיעה בילדים .
פרשות אלו נידונו בוועדה לזכויות הילד .
בשבוע שעבר העלתה התנועה למען עתיד ילדנו את טיוח בתי המשפט והמשטרה ומקרה בו הייתה מעורבת השופטת רות בן חנוך .
התנועה תבקש את חקירתה של השופטת בן חנוך ואת התעלמותה מאונס ופגיעה בילדים .
מחזיק תיק התנועה מר אסף פרייס מרכז את הנושא ומי שנפגע ע"י השופטת בן חנוך או משרד הסעד לפנות בטופס הקיים באתר .
יושבת ראש הוועדה הודיעה שהיא תעקוב ותקיים דיון לאחר שהמשטרה והמשרד לביטחון פנים יבדקו את הנושא שנמצא כבר בבדיקה ע"י המשרד לביטחון פנים .
החומרים של התעלמות השופטת בן חנוך יועברו לוועדה לזכויות הילד שוב שתתבקש לקיים דיון פרטני ותבקש לזמן את השופטת לחקירה בוועדה .
סיפור נוסף מתפרסם בלעדית פה באתר .
אדוני שלום!
תודה על היחס והפירסום של מכתבתי בו כתבתי ושיטפתי אחרים בסבל רב שהרווחה גרמה לי שנים רבנות לי ולילדיי!יש משהו שעדיין לא יכלתי לספר וכותבת אותו עם המום כאב ופחד מה יעלה בגורלו של בני אחר הפירסו או יות נכון אם לא אקבל עזרה ממכם בהקדם האפשרי!?
לאחר שסיפרתי לכם פרטים על מעשיה האכזרים של רווחה על כך שבני נאנס במקלט החירום בראשון תחת השגחה של משרד הרווחה של נתניה והשופטת רות בין חנוך נישארה עדישה לאחר ששמע על המיקרה מה עוד אוכל להוסיף אני הלוואי ולא היתי צריכה להוסיף כלום! ילדתי אביבה לזאן פ"סעד עדה דגן מסרבת לתת לי ליראות משהו כמו 7 שנים בערך לא ראיתי אתה!
לאחר שיעל שחר נפגשה איתי יום אחד אחד הרחובות של נתניה וראה את הבטן בהריון מתקדם הימתיא שקר יחד עם עו"ס אסקוביץ הנוכחית של אמי שושנה וויס מה הימציאו ? שאמי טענה שלתינוקות שלי בבטן יש סרטן לכן הם הודיעו לכול בית חולים ליפני לידתם בלי ידעתי שאם אכנס לא יתנו לי לצאת אולי גם רשמו עוד דברים שלא ידעוים לי! איא נשבעה שלא אמרה דבר כזה מעולם וגן ידוע שמחלה איומה זו בילתי אפשרי לגלו לעובר רק לאחר לידתו! כאשר נכנסי לבית חולים בבני ברק מעיני הישועה ליקבוה תאריך ובדיקה שיגרתית הרופאה לא האמינה לי שאני לא נימצאת בשבוע שאני טוענת ווהיא טענה שאני בשבועה 37! מה פה לשם אמרה חייבם לילד אותך אני חשבתי יש בעיה והיסכמתי אמרה שזה השבועה הנכון ללידת תאומים! חדר ניתוח לא היה מוכן לפגים זה גילתי יותר מאוחר מה שאומר לאחר פתיחת הבטן רצו אם הקטנים למעלה לפגיעה! למחורת באו ואמרו סליחה קרה טעות זה שבועה 32 במקום 37! אםילו שהיצהרתי בפניהם סכרת מערכות של קופת חולים לא האמינו לי ליפני ביצועה הניתוח בגלל הליכלוח של הרווחה! ורדה באטריס יעל שחר ואסקוביץ!לאחר שילדתי בלי שהיה להם צו בית המשפט לא נתנו לי לצאת איתם הביתה אפילו שדרשו ממני שאלך לדבר שיחה אם ד"ר בונסל מהנל הרפאוי של חיבה בבני ברק! לאחר הוות דעתו בו היו רשומים הדברים אין ממצאים שמעיד על כך שאני סובלת ממחלה נפשית או פסיכיבקיצר היה רשום אין ולא נשקפת סכנה מצד האם לתינוקות! השרמוטה שופטת לא קיבלה חוות דעת של מנהל רפואי והלכה כמו שרשמתם חותמת גומי של הרווחה אם הרווחה ! אותי ואת תינוקי היכניסו בעל כורחי לבית שבטת לוי בחיפה! דיצה דהב הנאצית רשמה אלי דברים שאני משפילה הורים אחרים ושאני לא קמה בלילה! וכל זואת למה.?כי שמרתי שבת וכל ההורים אהבו אותי כל שבת בישלתי מספיק וכולם נכנסו אלי לדירה לאוכל כולל ילדים אחריי הידליקו נרות כולם לא שאני דרשתי את זה ממשהו !4 ימים התואמים היו אם חום גבוה וסירבה דיצה לתת אישור יציאה מהביניין לרופה לאחר שהיתקשרתי לשלום הילד נילחצה השמנה כי היא שמנה מאוד ואושפזו התואמים מיד לבית החולים! צריך להזכיר כאן שהיתי איתם לבדי בבית החולים כל הלילה מעיין נתתי להם לאכול
המשך הסיפור המזעזע בקישור הבא:
http://yeladeinu.wordpress.com/2010/05/08/%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%a4%d7%98%d7%aa-%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9f-%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%9a-%d7%a1%d7%9b%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%a9%d7%9c%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a6%d7%99%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%95%d7%99/