בית פורומים החרדים והאינטרנט

השופטת רות בן חנוך חותמת גומי של הסעד !!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/4/2010 23:30 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ד יד אייר התש"ע
בית המשפט לנוער אינו יותר מחותמת גומי לפשעי משרד הסעד ואינו מקיים דיני ראיות כנדרש בחוק הנוער ולא חוקר את פקידת הסעד האם נעשו הדברים והאירועים המצויינים בתסקיר נוטה ברוב המקרים כ-90% לחתום אוטומטית לבקשת פקידת הסעד וזה פשע מתועב שעושה משרד הסעד במדינת הערב רב "ישראל" שמזכיר משטרים אפלים ומעשי הזועה שעשו הנאצים ימ"ש בזמן השואה "לנתק ילדים מהוריהם זאת שואה במדינת ישראל נוסח התש"ע 2010 לטעות מניינם !!!
אלו כופרים באלד'י ישראל ויתנו דין וחשבון בפני בורא עולם !!!

תוקן על ידי shay98 ב- 27/04/2010 23:31:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2010 22:51 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ה כב אייר התש"ע
השופטת רות בן חנוך ויגוצקי מור גלית אברהם שיינפלד צבי שרצקי כול אלו הם חותמת גומי לפשעי משרד הסעד 
והגיע הזמן להעמיד אותם לדין בביה"ד הבינלאומי בהאג כולל את פקידי הסעד והעובדים סוציאלים על הפרת זכויות אדם וילדים עקירת ילדים מהוריהם שמזכיר משטרים אפלים נוסח המשטר הנאצי משטרת ישראל משתפת פעולה עם פושעים אלו ולא מקבלת לא בודקת תלונות אזרחים נגד פקידי  הסעד עשרות פעמים התקשרתי להזמין ניידת משטרה ללשכת הסעד הם פשוט מתעלמים אומרים לך תבוא לתחנת המשטרה באריאל בנתניה שיבוא אותו שופט נוער שחותם על ניתוק הילדים מהוריהם ויגיד לי יוכיח לי שבאמת היה כצעתקה והיה תסקיר אמיתי של תמונת מצב של "ילדים בסיכון " ממשי לא דמיונות של פקידי הסעד הפועלים בשיקול דעת לקוי וועדות ההחלטה אינם חוקיות בעליל ממילא גם אותם צוים הינם שקריים בטלים ומבוטלים !!    

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2010 13:56 לינק ישיר 

בס"ד יום ו כג אייר התש"ע
תסבירו לי איזה משפט זה שמאריכים פקידי הסעד צוי ביהמ"ש לנוער מבלי שההורים היו בכלל בדיון הכל במעמד צד אחד זה החלטות בלתי חוקיות בעליל ויש לתבוע את השופטים הנ"ל בביה"ד הבינלאומי בהאג על הפרת זכויות אדם וילדים . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2010 17:56 לינק ישיר 

בס"ד יום ו כג אייר התש"ע
בית המשפט לנוער עובר על החוק ולא מקיים דיני ראיות שקיים בחוק הנוער ולא נותן אפשרות לחקור את פקידי הסעד שופטי הנוער הם היד הארוכה של פקידי הסעד הרי פקיד סעד יכול להוציא צו חירום לשבוע ללא פניה לבית המשפט איפה קיים כזה חוק דרקוני שפקיד סעד יכול לעשות ככל העולה על רוחו ??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2010 19:04 לינק ישיר 

בס"ד יום ו כג אייר התש"ע
אכן יש תקדימים שאבות מקבלים משמורת על ילדיהם וכאן קדמתי ותבעתי משמורת בביה"ד הרבני לפני שהוציאו צו לחטיפת הילדים מידי הוריהם הביולוגיים זהו מחטף בלתי חוקי בעליל ובית המשפט עובר על ענין מירוץ רשויות וכיבוד ערכאות שהוא מתערב לערכאה שיפוטית אחרת ועושה מחטף בנתינת החלטות החורצות גורלות בדיני נפשות כולי בצער גדול הרסו ופירקו את הבית פשוטו כמשמעו ולזה פושעי משרד הסעד קוראים עזרה .בסך הכל אנחנו רוצים לעזור לך זה ממש עזרה לחטוף ילדים מהוריהם ולשים אותם באומנה חסויה ולהעבירם לשמד לגיטאות מדינת הערב רב "ישראל" בושה וחרפה למדינה כזאת "נאורה" שעושה פשעים נגד האנושות ונגד ילדים בישראל !!
ילדים בסיכון עליהם חובת ההוכחה המוציא מחברו עליו הראיה הוא צריך להוכיח  את זה שאכן יש סיכון ולא להמציא תמונת מצב שקרית ותסקירים מגמתיים ומנופחים להבאיש את עיני ההורים בפני "בית המשפט לנוער" חותמת גומי
של פושעי משרד ה"רווחה" שאינו אלא "חרבה" ומחריב בתי ישראל וגורם לילדים נזקים נפשיים חמורים בהוצאתם במירמה מידי הוריהם הביולוגיים וחטיפתם למוסדות אומנה פנימיות שמקבלות תקציבי ענק נסיונות על בני אדם 
אנחנו וילדינו הם לא שק החבטות של פקידי הסעד ובית המשפט לנוער והם לא "בני ערובה" שלהם .
לא נשקוט ולא ננוח עד שיוחזרו הילדים לידי הוריהם זאת לא "טובת הילד " אלא טובת פקידי הסעד המנצלים את סמכויות החוק לרעה בשיתוף פעולה של "בית המשפט" ושופטי הנוער שהם בעצמם היו תובעי רווחה !!!  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2010 20:50 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום א כה אייר התש"ע
הקב"ה יעניש משמים את השופטת רות בן חנוך ואותם פקידי הסעד אשר חוטפות ילדים מהוריהם ומנתקים אותם
בשם "טובת הילד" וחוק הנוער "הגנת הילד" "שלום הילד" "ילדים בסיכון" שמות יפים  אבל מה שמסתתר מאחורי זה רשעות גדולה לשמה הכל בשביל לקבל עוד תקציבי ענק עבור מוסדות הסעד משפחות האומנה ולהעביר לשמד רוחני ילדי ישראל !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2010 21:01 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום א כה אייר התש"ע
אלו ערכאות המרימים יד בתורת משה וזה כולל את בתי הדין ה(ח)רבניים שכפופים לחוקי המדינה ופקידי הסעד
במקום לתת משמורת לאבא שכשיר לתת את ילדיו הם נותנים לפקידת הסעד לסדרי דין לבזות אותם ולא להגיש תסקיר למעלה מעשרה  חודשים בושה וחרפה למערכת בתי המשפט בישראל ובתי הדין הרבניים נגררים אחריהם !!
ולא פוסקים ע"פ ההלכה ולא כדת משה וישראל אלא כדת עשו וישמעאל !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2010 00:03 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ב כו אייר התש"ע
שופטים רשעים כופרים באלד'י ישראל ומאמינים באלהי כסף והמשכורת שמקבלים מאיזבל הרשעה
כולל אותם דייני השקר שמפחדים מהמימסד הרשע ושותקים כי הם סמוכים על שלחנם ולא מוחים נגדם
הם בית היוצר של אויבי ישראל שמעוותים ומסלפים את התורה ומגלים פנים בתורה שלא כהלכה
ואם בתי הדין מתנהלים  ככה אז מה אנחנו מצפים שיתנהל בית המשפט הכופרים שאינם מאמינים בשום דבר !! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2010 03:28 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ב כו אייר התש"ע
האם השופטת רות בן חנוך הינה סכנה לשלום הציבור וילדי ישראל ומטייחת פרשות אונס של משרד הרווחה מכתב שהגיע למערכת מגולל סיפור נוסף .

פורסם ע"י yeladeinu

מה לא עושה שוטרת לשעבר בכדי לטייח פגיעה בילדים .

פרשות אלו נידונו בוועדה לזכויות הילד .

בשבוע שעבר העלתה התנועה למען עתיד ילדנו את טיוח בתי המשפט והמשטרה ומקרה בו הייתה מעורבת השופטת רות בן חנוך .

התנועה תבקש את חקירתה של השופטת בן חנוך ואת התעלמותה מאונס ופגיעה בילדים .

מחזיק תיק התנועה מר אסף פרייס מרכז את הנושא ומי שנפגע ע"י השופטת בן חנוך או משרד הסעד לפנות בטופס הקיים באתר .

יושבת ראש הוועדה הודיעה שהיא תעקוב ותקיים דיון לאחר שהמשטרה והמשרד לביטחון פנים יבדקו את הנושא שנמצא כבר בבדיקה ע"י המשרד לביטחון פנים .

החומרים של התעלמות השופטת בן חנוך יועברו לוועדה לזכויות הילד שוב שתתבקש לקיים דיון פרטני ותבקש לזמן את השופטת לחקירה בוועדה .

סיפור נוסף מתפרסם בלעדית פה באתר .

אדוני שלום!

תודה על היחס והפירסום של מכתבתי בו כתבתי ושיטפתי אחרים בסבל רב שהרווחה גרמה לי שנים רבנות לי ולילדיי!יש משהו שעדיין לא יכלתי לספר וכותבת אותו עם המום כאב ופחד מה יעלה בגורלו של בני אחר הפירסו או יות נכון אם לא אקבל עזרה ממכם בהקדם האפשרי!?
לאחר שסיפרתי לכם פרטים על מעשיה האכזרים של רווחה על כך שבני נאנס במקלט החירום בראשון תחת השגחה של משרד הרווחה של נתניה והשופטת רות בין חנוך נישארה עדישה לאחר ששמע על המיקרה מה עוד אוכל להוסיף אני הלוואי ולא היתי צריכה להוסיף כלום! ילדתי אביבה לזאן פ"סעד עדה דגן מסרבת לתת לי ליראות משהו כמו 7 שנים בערך לא ראיתי אתה!
לאחר שיעל שחר נפגשה איתי יום אחד אחד הרחובות של נתניה וראה את הבטן בהריון מתקדם הימתיא שקר יחד עם עו"ס אסקוביץ הנוכחית של אמי שושנה וויס מה הימציאו ? שאמי טענה שלתינוקות שלי בבטן יש סרטן לכן הם הודיעו לכול בית חולים ליפני לידתם בלי ידעתי שאם אכנס לא יתנו לי לצאת אולי גם רשמו עוד דברים שלא ידעוים לי! איא נשבעה שלא אמרה דבר כזה מעולם וגן ידוע שמחלה איומה זו בילתי אפשרי לגלו לעובר רק לאחר לידתו! כאשר נכנסי לבית חולים בבני ברק מעיני הישועה ליקבוה תאריך ובדיקה שיגרתית הרופאה לא האמינה לי שאני לא נימצאת בשבוע שאני טוענת ווהיא טענה שאני בשבועה 37! מה פה לשם אמרה חייבם לילד אותך אני חשבתי יש בעיה והיסכמתי אמרה שזה השבועה הנכון ללידת תאומים! חדר ניתוח לא היה מוכן לפגים זה גילתי יותר מאוחר מה שאומר לאחר פתיחת הבטן רצו אם הקטנים למעלה לפגיעה! למחורת באו ואמרו סליחה קרה טעות זה שבועה 32 במקום 37! אםילו שהיצהרתי בפניהם סכרת מערכות של קופת חולים לא האמינו לי ליפני ביצועה הניתוח בגלל הליכלוח של הרווחה! ורדה באטריס יעל שחר ואסקוביץ!לאחר שילדתי בלי שהיה להם צו בית המשפט לא נתנו לי לצאת איתם הביתה אפילו שדרשו ממני שאלך לדבר שיחה אם ד"ר בונסל מהנל הרפאוי של חיבה בבני ברק! לאחר הוות דעתו בו היו רשומים הדברים אין ממצאים שמעיד על כך שאני סובלת ממחלה נפשית או פסיכיבקיצר היה רשום אין ולא נשקפת סכנה מצד האם לתינוקות! השרמוטה שופטת לא קיבלה חוות דעת של מנהל רפואי והלכה כמו שרשמתם חותמת גומי של הרווחה אם הרווחה ! אותי ואת תינוקי היכניסו בעל כורחי לבית שבטת לוי בחיפה! דיצה דהב הנאצית רשמה אלי דברים שאני משפילה הורים אחרים ושאני לא קמה בלילה! וכל זואת למה.?כי שמרתי שבת וכל ההורים אהבו אותי כל שבת בישלתי מספיק וכולם נכנסו אלי לדירה לאוכל כולל ילדים אחריי הידליקו נרות כולם לא שאני דרשתי את זה ממשהו !4 ימים התואמים היו אם חום גבוה וסירבה דיצה לתת אישור יציאה מהביניין לרופה לאחר שהיתקשרתי לשלום הילד נילחצה השמנה כי היא שמנה מאוד ואושפזו התואמים מיד לבית החולים! צריך להזכיר כאן שהיתי איתם לבדי בבית החולים כל הלילה מעיין נתתי להם לאכול
המשך הסיפור המזעזע בקישור הבא:
http://yeladeinu.wordpress.com/2010/05/08/%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%a4%d7%98%d7%aa-%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9f-%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%9a-%d7%a1%d7%9b%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%a9%d7%9c%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a6%d7%99%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%95%d7%99/

תוקן על ידי shay98 ב- 10/05/2010 03:35:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2010 21:02 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ו ח סיון התש"ע
הוגשה פסילה לביהמ"ש לנוער נגד השופטת רות בן חנוך הנותנת החלטות חד צדדיות לטובת פקידי הסעד ומאריכה צוי ללא שמיעת תגובת ההורים הביולוגיים היא לא מקיימת דיני ראיות לא מאפשרת לנהל משפט תקין
ותוגש תביעה למעצר בינלאומי נגדה על חטיפת ילדים מהוריהם בשם החוק ושימוש כחותמת גומי לפקידי הסעד
מטייחת תיקים ותלונות על אונס קטינה הנ"ל משתפת פעולה עם משרד הסעד היא שוטרת לשעבר ולדעתי תובעת של הסעד לכן היא מאמינה רק לפקידי הסעד לאורך כל הדרך מאריכה צוי נזקקות ללא קיום דין כנדרש בחוק הנוער 
סעיף 9 ב "דיני הראיות קודמים להכרזת ה"נזקקות" !! בתי המשפט משטרת ישראל וכל פקידי הסעד עוברים על החוק בריש גלי .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2010 19:13 לינק ישיר 

בס"ד יום ב יא סיון התש"ע
אכן התנועה למען עתיד ילדינו בשיתוף איתנו מגישה תביעה בינלאומית בביה"ד הבינלאומי בהאג נגד פקידי הסעד שופטי נוער כולם בתביעת ענק של 100.000 מיליון יורו נגד משרד ה"רווחה" שר הסעד יצחק בוז'י הרצוג
כל אותם שפשעו בילדינו בשם חוק הנוער "טובת הילד" יועמדו לדין על פשעים נגד האנושות כולל השופטת רות בן חנוך מתנוסס שמה בראש העתירה באנגלית.

תוקן על ידי shay98 ב- 24/05/2010 22:15:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2010 22:47 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ג יב סיון התש"ע
הגיע הזמן לאסוף תצהירים וכל חומר משפטי הקשור לחטיפת ילדים מהוריהם בשם חוק הנוער "טובת הילד"
כולל על השופטת רות בן חנוך שהינה צביעות שיפוטית ממדרגה ראשונה אשר אחראית לחטיפת ילדים ומגבה 
על פשעי  משרד הסעד. נא ליצור קשר עם מנהל הפורום בתיבה האישית להשאיר פרטים מזהים.טלפונים וכו' 
ניתן ליצור קשר עם ליאור פינחס ברנישטיאנו [email protected]   

תוקן על ידי shay98 ב- 24/05/2010 22:49:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2010 07:58 לינק ישיר 

בס"ד יום ג יב סיון התש"ע
דרישה לצו מעצר בינלאומי נגד פקידי הסעד שופטי הנוער בביה"ד הבינלאומי בהאג עומדת להגשה ע"י התנועה  למען עתיד ילדינו .אנחנו דורשים פירסום בכלי התקשורת הכתובים והאלקטרוניים טלויזיה ורדיו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2010 20:33 לינק ישיר 

למה ? ומתיי הוגשה ואיך לא מפרסמים את זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2010 20:49 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ד יג סיון התש"ע
תיכנס לאתר התנועה למען עתיד ילדינו תראה שם את התביעה בביה"ד הבינלאומי בהאג נגד פקידי הסעד ושופטי נוער .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > השופטת רות בן חנוך חותמת גומי של הסעד !!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.