שנה וחצי שאני מנותקת מחברתי לחלוטין היה ריב ומאז לא יצרתי איתה קשרים למרות שהיא היתה חפצה.
(ולא חשוב על מה היה הריב, אני לא בגן ילדים שרבה על שטות...)
ולשאלתי, בעוד מס' ימים חברתי מתחתנת האם ללכת לחתונה? או להתעלם...?
נשלח ב-7/12/2009 21:37
ללכת!!!! את יודעת מזה לשמח כלה?? יווו את לא מבינה איזו ברכה זו לשמח כלה ואני בטוחה שהיא ממש תשמח שאת באת אל תוותרי על המצווה הזו בגלל ריב טפשי לא משנה על מה הוא היה הכל חולף ועובר הכל הבל הבלים תלכי ותשמחי כלה יו איזו מצווה שווה אני מקנאה באלי גם חחח תלכי בלי לחשוב פעמים ובע"ה בזכות שמחת כלה הזו תזכי לזיווג הגון עוד החודש!
נשלח ב-7/12/2009 21:39
אם היא מעוניינת אז פשוט שכן..
הזדמנות מצויינת לסדר הכל..
בכלל.. עצם זה שאת שואלת מוכיח שבאמת את רוצה את זה..:)
נשלח ב-7/12/2009 21:39
ללכת, לרוץץץץ
לא צריך קפדות בחיים.
יש לך הזדמנות לגמור את הסיפור בדרך טובה...
תוקן על ידי חסויה22 ב- 07/12/2009 21:40:35
נשלח ב-7/12/2009 21:44
לא רק שתלכי,
גם תבקשי ברכה מהכלה...
(בתנאי שקיבלת הזמנה)
נשלח ב-7/12/2009 22:33
כן, תלכי לחתונה ! אני מבין שזה קשה לך בגלל הריב שלכן, אבל זו ההזדמנות להשלים, לפתוח דף חדש. תשמחי את הכלה, זו תהיה לך זכות גדולה, ובסוף זה יתן גם לך הרגשה טובה .
נשלח ב-8/12/2009 00:10
לפני תקופה הייה לי חתונה של חבר ששנים רבנו ולא רק שרבנו אלא הלכנו כסאח בריש גלי והתכסחנו איפה שרק אפשר. ושנאתי אותו שנאת מוות.
יום לפני החתונה שלו הוא התקשר אלי וביקש סליחה כי הבין שהוא טעה ובוא מזמין אותי לחתונה שלו.
את האמת לא חשבתי בכלל ללכת. אחרי כ"כ הרבה זמן של מריבות וכסאח ומריבה שנשאר לי ממנה הרבה מאוד עוגמת נפש ולא בגללי.
בכל זאת החלטתי שאני הולך. וזה גם עלה לי כסף לקחתי אוטו ושילמתי על הדלק וכ'ו. אבל החלטתי שאני לא הולך בחתונה עצמה אלא אני יגיע יותר מאוחר למצווה טאנץ.
כמובן ברגע שנכנסתי עדיין אחזו באמצע המצווה טאנץ וברגע שאביו ראה אותי נכנס התחיל לבכות מרוב התרגשות והתחיל להרקיד אותנו ביחד כאילו שעכשיו התחילה החתונה. כמובן שכל האחים שלו והגיסים שלו שידעו שאנחנו רבים כי זאת הייתה מריבה מאוד מתקושרת התחילו לרקוד מרוב שמחה שהגעתי והתחיל שם חתונה כמעט מהתחלה.
כמובן ששנינו נפלנו אחד על השני וביקשנו סליחה אחד מהשני ואני חושב שזכיתי לשמח חתן עם כל המובנים. ואולי גם זכיתי בחמש קולות כמובטח.
נשלח ב-8/12/2009 00:11
אולי כדאי להתקשר ולהתפייס כבר עכשיו ולא לנחות עליה בהפתעה בחתונה? כמו כולם אני בעד להשלים ולגמור עם הקפידות, רק תוהה אם מבחינתה זה יהיה עיתוי טוב.
נשלח ב-8/12/2009 00:31
בחור, אם זה אמיתי... צמרמורת.!
חלף לכי, קשה אבל שווה!
וסליחה אם אני גונבת לך תאשכול אבל סתם שאלה למחשבה: למה באמת נתפס לאנשים שחתונה זה זמן מחילה אי אפשר לפני? או אחרי...
(אני גם ביריבות קשה ולא מסתדר לי לחשוב שכשאני אתחתן יהיה איזה סולחה, למה?)
נשלח ב-8/12/2009 00:36
אני_הקטנה כתב:
וסליחה אם אני גונבת לך תאשכול
אבל סתם שאלה למחשבה:
למה באמת נתפס לאנשים שחתונה זה זמן מחילה
אי אפשר לפני? או אחרי...
(אני גם ביריבות קשה
ולא מסתדר לי לחשוב שכשאני אתחתן יהיה איזה סולחה,
למה?)
השאלה השניה היא התשובה לראשונה..
נשלח ב-8/12/2009 00:39
לא, היא מחזקת את הראשונה..
ובבקשה תענה בלי להתחמק........
נשלח ב-8/12/2009 01:00
נראה לי מובא בספרים שהיום שלפני הוא כיום כיפור..
נשלח ב-8/12/2009 01:01
כמובן אם כך, כל שנה אנחנו מתחתנים...? ;)
נשלח ב-8/12/2009 01:07
כל שנה מתפייסים עם החברים... כן.
נשלח ב-8/12/2009 01:11
אני_הקטנה כתב:
לא,
היא מחזקת את הראשונה..
ובבקשה תענה
בלי להתחמק........
כוונתי הייתה שהסיבה שהחתונה זה הזמן לסולחות זה בדיוק בגלל שעכשיו את לא מרגישה רצון לעשות את זה.
לקראת חתונתך אולי תרגישי אחרת.
נשלח ב-8/12/2009 08:50
ללכת!
להגיע באמצע הריקודים!
לרוץ למרכז המעגל!
להקיף את חברתך בידייך!
ולהרימה אלעל, בצירוף נשיקה דביקה!
ואח"כ לומר בשקט בשקט עם עצמך "אלוקיי, התגברתי על מידת הגאווה, השנאה, והנטירה. גמול עימי נא"