|
|
| נשלח ב-9/12/2009 00:30 |
|
| |
זה לא עובד ככה..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2009 00:33 |
|
| |
אוקי.....העיקר שזה עובד איכשהוא... 
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2009 00:47 |
|
| |
רבסרן קבל כפיים.. (שוב אין אייקון) תגובות טובות...!
מסכימה שלגברים יש רגש רק הוא עובד בצורה שונה,
ותאמיני גם לי יש לי 6 אחים וזה מדהים לראות איך הרגש עובד אצלם בצורה שונה ועוד אצל כל אחד מהם עובד אחרת...
אבל יש ואפילו עובד שעות נוספות..
ושוב תלוי... במקרה, בבחור, בבחורה, בבבבבבבבבבבב
תצליחי!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2009 23:20 |
|
| |
| אנגלה כתב: |  | אני אישית לא מוצאת בבחור רגיש פלוס כל כך גדול. גבר צריך להיות, ובכן...גבר!
מצד שני ברור לי שגברים מתגעגעים, מקוים, חושבים, אוהבים, לא פחות ואולי אפילו יותר. |
|
גברים לא מביעים את מה שהם חושבים, כי כשהם מביעים, אז הם נזרקים כי הם כבר מושגים... או שהם נזרקים מסיבות אחרות. על כן אין טעם למהר להביע דברים משהו כזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2009 23:33 |
|
| |
גברים לא מביעים את מה שהם חושבים, כי כשהם מביעים, אז הם נזרקים כי הם כבר מושגים...
או שהם נזרקים מסיבות אחרות.
על כן אין טעם למהר להביע דברים
משהו כזה.
[/quote]
נראה לי התגובה הכי ארוכה שהייתה לך עד היום....
אז או שאתה לא מרגיש טוב.... או שאנחנו עדים כאן לפרץ של התרגשות.... הייתכן??
שירה, ודאי שיש להם רגשות... כמו שאומר ליטאי, הם לא משו בלהביע אותם, צריך ללמוד מהם קצת....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2009 23:41 |
|
| |
ליטאי, זה נשמע שפשוט צברת נסיון רע מאיך שהן מגיבות כשאתה מביע..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2009 23:48 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | גברים לא מביעים את מה שהם חושבים, כי כשהם מביעים, אז הם נזרקים כי הם כבר מושגים...
משהו כזה.
|
|
ליטאי סתם לידע כללי :בגבר נטועה ההרגשה שהוא צריך לכבוש בחורה וברגע שהוא עשה את זה היא כבר הרבה פחות מעניית אותו ..אצל בחורה זה הפוך אם היא זרקה בחור זה בגלל שהיא לא רוצה אותו מסיבות כאלה ואחרות אבל בטוח שהסיבה היא לא כיבוש...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2009 23:51 |
|
| |
זה כ"כ אינדבדואלי! יש נשים שבאות בגישה של "פרוייקט" של לכבוש וזהו, ויש גברים שבאים בגישה כזו... אבל יש כ ל כ ך הרבה באמצע, משני המינים!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2009 23:58 |
|
| |
| רב_סרן כתב: |  | זה כ"כ אינדבדואלי!
יש נשים שבאות בגישה של "פרוייקט" של לכבוש וזהו, ויש גברים שבאים בגישה כזו...
אבל יש כ ל כ ך הרבה באמצע, משני המינים! |
|
סורי אבל אני לא מסכימה איתך...רוב הבחורות (הבוגרות)מחפשות קשר רציני ,וזה הרי ידוע שבחורות לוקחות כל דבר הרבה יותר אישי מגברים .אז למה שבחורה תכניס את עצמה לקשר עם בחור ברגע שהוא בכלל לא מעניין אותה??
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2009 00:03 |
|
| |
לא נכון גם לבחורות יש קטע "לכבוש" את לב הבחור גם מבוגרות
יש ויש
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2009 00:10 |
|
| |
שירה, לא אמרתי שהוא לא מעניין אותה, אבל יש כאלו שכמו שאמרת, אחרי שהן מרגישות שהוא "שלהן" ונגמר ה"פרוייקט" אז העניין יורד ודועך.. ולמה שגבר יעשה את זה...? שוב.. יש ויש. אבל הרוב בשני הצדדים לא כאלו קיצוניים..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2009 00:11 |
|
| |
| רוחלה2 כתב: |  |
גברים לא מביעים את מה שהם חושבים, כי כשהם מביעים, אז הם נזרקים כי הם כבר מושגים...
משהו כזה.
[/quote]
נראה לי התגובה הכי ארוכה שהייתה לך עד היום....
אז או שאתה לא מרגיש טוב.... או שאנחנו עדים כאן לפרץ של התרגשות.... הייתכן??
שירה, ודאי שיש להם רגשות... כמו שאומר ליטאי, הם לא משו בלהביע אותם, צריך ללמוד מהם קצת.... |
|
גם התגובה שלך לא נשמעת אופיינית לך.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2009 00:12 |
|
| |
| shira8000 כתב: |  | גברים לא מביעים את מה שהם חושבים, כי כשהם מביעים, אז הם נזרקים כי הם כבר מושגים...
משהו כזה.
ליטאי סתם לידע כללי :בגבר נטועה ההרגשה שהוא צריך לכבוש בחורה וברגע שהוא עשה את זה היא כבר הרבה פחות מעניית אותו ..אצל בחורה זה הפוך אם היא זרקה בחור זה בגלל שהיא לא רוצה אותו מסיבות כאלה ואחרות אבל בטוח שהסיבה היא לא כיבוש... |
|
יא רייט
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2009 00:14 |
|
| |
אני לא ניתקלתי בכאלה בחורות...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2009 00:19 |
|
| |
ברור.. כי את לא רואה את זה מהצד הגברי..
אבל האמת שבכלל, במגזר החרדי זה הרבה פחות..
|
|
|
|
|