|
|
| נשלח ב-10/12/2009 20:24 |
|
| |
שירה.
ההבדל המהותי בין גברים לנשים אינו בעצם קיומם של רגשות כי אם בצורת החשיבה וקבלת ההחלטות. גברים נוטים לייחס משקל רב יותר לרציונל לעומת הנשים שנוטות לערב כמות גבוהה יותר של רגשות בקבלת ההחלטות ובגישה האינטואיטיבית למושגים שונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2009 19:38 |
|
| |
| אנגלה כתב: |  | "ברור לי שגברים מתגעגעים, מקוים, חושבים, אוהבים, לא פחות ואולי אפילו יותר."
כתבת את מה שאני כתבתי במשפט, בפרוייקט שלם וסוחט דמעות כרגיל. כבוד...=)
ליטאי ורס"ר,
אמרו כבר מזמן "האישה תמיד תזכור את הגבר שהשיגה, והגבר תמיד יזכור את האישה שלא השיג" המושג פת בסלו מוכר, וודאי קיים, כלומר יש בנות שמוצאות התלהבות מסויימת במשחק ובריגוש שלהשיג, וזה קצת מתפוגג אחר כך. אבל נשים הינן עמוקות יותר, ואם יורשה לי להגיד, עוצמת הרגש שגבר מסוגל לחוש, לא משתווה לקלות ולעוצמה שבה נשים מסוגלות, ולכן הן מוצאות עומקים חדשים ואמיתיים לאהוב את הגבר גם בלי המרדפים והנסיונות להשיג.
אין לי מושג באילו נשים נתקלתן, אינני מכירה אישה שרגשותיה כלפי הגבר שלה יקהו ולו במעט כלפי הגבר שלה אם הוא ציין בפניה כיצד הוא מרגיש כלפיה (אם היא מרגישה אותו הדבר) מה שלא כל שכן גבר, שעשוי לקחת את אהבתה כמובן מאליו.
הליטאי, אתה נשמע פגוע, עצוב ושבור לב, בצורה שבאמת נוגעת, אך נראה לי שאם תשים ליבך באמת לעניין, יעלה בך שאין שמץ של סיכוי שאיזושהי בחורה נטשה אותך כי התוודית בפניה על אהבתה. ואם זה סיבות אחרות? אז אולי באמת חבל. תוותר על הרגשות, אל תאהב אף אחת, וודאי שאל תספר לה, הנה מתכון לחיי אושר... |
|
אז בשורות האחרונות את מסכימה בסופו של לדבר לדעת הליטאי ? זה העיקר... או שמא נדבקת בחטא הציניות ...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2009 20:48 |
|
| |
כל הויכוח סרק הזה רק הוכיח את מה שכולנו יודעים.
לבחורים יש רגש,ובכמויות,אבל הכול דחוס בפנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2009 21:37 |
|
| |
עדי.
סיכום ענייני וממצה,תוך שימוש בהגדרות פסיכולוגיות מדויקות.........מפליא.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2009 21:56 |
|
| |
[quote]
ליטאי ורס"ר,
אמרו כבר מזמן "האישה תמיד תזכור את הגבר שהשיגה, והגבר תמיד יזכור את האישה שלא השיג"
וזה למה גברים? למה????
אתם צריכים לעבור הנדוס גנטי, כולכם!
משהו בעניין הרגשות השתבש אצלכם לגמרי. דפוק מהיסוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2009 22:05 |
|
| |
| פרובוקציה כתב: |  | עדי.
סיכום ענייני וממצה,תוך שימוש בהגדרות פסיכולוגיות מדויקות.........מפליא. |
|
1.הגדרות פסיכולוגיות??..
2.מפליא?למה?
|
|
| נשלח ב-13/12/2009 22:06 |
|
| |
רוחלה, את יודעת למי צריך להגיש תלונות בעניין..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2009 22:18 |
|
| |
אשכול טוב ללא ספק אסיק מתגאה.......
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2009 22:25 |
|
| |
ממש נראה לכן שהוא יושב עם כרסו נפוחה לקרוא את כל התגובות ולזרוח מגאווה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2009 22:27 |
|
| |
צוחקים טפשונת......
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2009 22:28 |
|
| |
| רב_סרן כתב: |  | | רוחלה, את יודעת למי צריך להגיש תלונות בעניין.. |
|
בהחלט. רק הבעיה שאני לא בקשרים טובים איתו לאחרונה.. לא יודעת למה, אבל נראה לי הוא כועס עליי או משהו.. והנרות חנוכה האלה, אני חייבת להודות שפעם היה להם יותר אפקט, הם היו מפיצים בי אור פנימי נעים... עכשיו כלום...
בחורים ורגש....?? המון! בחורים זה עם רגיש ביותר. מספיק לצפות בבחור ממאוהב בשביל להבין עד כמה רגישים ופגיעים הם. הבעיה היא שהם רגישים בעיקר לעצמם. אבל זה בסדר, לומדים לחיות עם זה...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2009 22:31 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | צוחקים
טפשונת...... |
|
שלא תעזי לקרוא לי טפשונת
אני אזרוק עלייך סופגניה עם שוקולד וסוכריות..
טוב,רציני עכשיו,
הוכוח הזה לא מוצה?
או שאתם סתם אוהבים להתווכח?
תוקן על ידי adiadi180 ב- 13/12/2009 22:33:46
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2009 22:32 |
|
| |
אימאלה' פסדר...........
ובואי תראי שאסיק ימחק תתגובות הלאה וזה אומר שהוא כן קורא את האשכולות!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2009 22:42 |
|
| |
יש!!! סופגניה עם שוקולד!!
אין עליך, תזרקי 200000
|
|
|