|
|
| נשלח ב-10/5/2010 09:23 |
|
| |
נניח שחיכית לתגובה:
1. זה בכלל לא היה סתם הודעה בפרטי, זאת אני שהייתי צריכה אותו והוא שעשה לי טובה מאוד גדולה.
זה ה-בנאדם שהערצתי, שאמר לי להזהר כי באינטרנט מסתובבים אנשים שלא חושבים עלייך יותר מדי אלא רק על עצמם.
את תופסת כמה זה קשה כשכזה בנאדם מתפרק לך מול העיניים?
עד שאת לומדת להעריך נכון את הסיטואציה ולקבוע מחדש גבולות.
גברים נשארים גברים
ואין סיבה להפגש
בטח לאט במקום בלי אנשים
ועוד כל מיני כללי אצבע כאלה.
2. אני לא מאמינה באינטרנט-עם-גבולות. כלומר וודאי שאפשר, מי שעקבי וחזק
אבל כשאתה בסיטואציה גבולות מטשטשים ובפרספקטיבה של זמן הכל יכול לקרות.
ומי שלא יודע לבוא לאינטרנט ביראת כבוד, בפחד, שהכל יכול לקרות -
אין לו את הרשות להתקרב לאינטרנט בכלל, לטעמי.
ואני? תמיד ידעתי.
תוקן על ידי אינסופית ב- 10/05/2010 09:44:56
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2010 10:10 |
|
| |
אם התכוונת אלי, אני חיכיתי, כן. אני עדיין בדעה שאפשר להכנס לאינטרנט עם גבולות, אם את יודעת להציב לעצמך את הגבול קרוב מאוד אלייך, אז בפחות קלות אפשר להיסחף, אם הגבול שלך הוא: לא להגיב להודעות של גברים בכלל (אלא בעניין טכני, או משהו שאת צריכה) את יכולה שלא להסחף.
אבל את צודקת, מי שלא יודע שאפשר להגיע רחוק מאוד (מאוד מאוד) עם האינטרנט, שלא יכנס אליו.
תוקן על ידי פווווווווו ב- 10/05/2010 10:17:53
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2010 10:14 |
|
| |
תוקן על ידי אינסופית ב- 10/05/2010 10:25:51
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2010 12:22 |
|
| |
אינסופית, זה מצחיק אותי כל פעם מחדש, איך שאת כותבת על דברים שאני עוברת..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2010 12:25 |
|
| |
אהה, אחות:)
(איפה נעלמת?)
תוקן על ידי אינסופית ב- 10/05/2010 12:28:50
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2010 12:34 |
|
| |
חח בכמה שינויים קטנטנים. אבל קטנטנים ממש :)
אוח. מישהי אמרה להחליט לא לענות לגברים בתיבה האישית? בטח בטח
כשהתחלתי לכתוב בהייד פארק זה בדיוק מה שעשיתי
אבל אם הוא כותב לך, מגיב על משהו שאת מתפוצצת לפרוק באוזני מישהו, וזה לא לדיון פומבי?
ואם הוא מסקרן אותך? ואם את מסקרנת אותו, רגע אחרי שהבנת שבחצי שנה האחרונה לא ממש סקרנת אף אחד?
ואם רגע אחר כך את מרימה את הראש ורואה שאתם מתכתבים כבר.. חודש? חודשיים?
לא נעלמתי. אני פה, בעבודה
מציצה לפעמים :)
תוקן על ידי תמי_4 ב- 10/05/2010 12:36:14
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2010 12:58 |
|
| |
לא (לגמרי) מסכימה (לגמרי)!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2010 13:04 |
|
| |
| תמי_4 כתב: |  | חח בכמה שינויים קטנטנים. אבל קטנטנים ממש :)
אוח. מישהי אמרה להחליט לא לענות לגברים בתיבה האישית? בטח בטח כשהתחלתי לכתוב בהייד פארק זה בדיוק מה שעשיתי אבל אם הוא כותב לך, מגיב על משהו שאת מתפוצצת לפרוק באוזני מישהו, וזה לא לדיון פומבי? ואם הוא מסקרן אותך? ואם את מסקרנת אותו, רגע אחרי שהבנת שבחצי שנה האחרונה לא ממש סקרנת אף אחד? ואם רגע אחר כך את מרימה את הראש ורואה שאתם מתכתבים כבר.. חודש? חודשיים?
|
| זאת אני, המשהי הזאתי. רק מה נראה לך, שסתם הוא מגיב לך על משהו שאת מתפוצצת לפרוק? הם ערמומיים, תכמנים, שיודעים לתפוס אותנו על הנקודות הכי הרגישות, לכן, לפי דעתי, כשיש חברה קרובה לא צריך חבר קרוב... יכוליות שאת קוראת את מה שאני מגיבה ומפטירה בלעג: 'תמימונת', יכוליות, אבל אני מקווה להמשיך ככה.
תוקן על ידי פווווווווו ב- 10/05/2010 13:06:22
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2010 13:09 |
|
| |
לא חכם לקרוא לכל הגברים ברשת "ערמומיים" או "תכמנים". יש כאלה, ודאי יש כאלה לכן בדיוק באה ההחלטה ההתחלטית לא לענות לאף אחד. אבל יש כאלו שלא.. יש גם אנשים רגישים, מתעניינים, מסתקרנים. נורא קל להתפתות לענות להם.
אני לא אומרת שאת "תמימה", (אם כי יכול להיות שאת כן, אנחנו לא מכירות..) אני רק אומרת שצריך משהו מעבר להחלטה הראשונית הזו, לא לענות לאף אחד. כי אם את כאן מתוך חסר, כמו שאינסופית כתבה- את תפלי. אם את כאן כי את לבד, יבוא יום בו תשברי ותתני למישהו להפיג את בדידותך. גם אני אמרתי "לעולם לא!" וראיתי איך לפעמים ההכרזה הזו מתמוססת עם הדמעות שלי ועם תשומת הלב של מי-שזה יהיה. ולא, זה אף פעם לא נגמר טוב.
לכן כל כך מסוכן להסתובב פה. כי לכולנו יש חסרים וחסכים שיכולים להתמלא (כביכול, כן? זה לא מילוי אמיתי אלא אשליה מתוקה ורגעית) פה כל כך בקלות..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2010 13:10 |
|
| |
מה פיספסת במה שכתבתי?
הם יכולים להיות תמימים וילדים בדיוק כמוך.
את עושה עוול כשאת מציגה את זה ככה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2010 13:11 |
|
| |
| אינסופית כתב: |  | מה פיספסת במה שכתבתי?
הם יכולים להיות תמימים וילדים בדיוק כמוך.
את עושה עוול כשאת מציגה את זה ככה. |
|
בדיוק!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2010 13:13 |
|
| |
| תמי_4 כתב: |  | לא חכם לקרוא לכל הגברים ברשת "ערמומיים" או "תכמנים". יש כאלה, ודאי יש כאלה לכן בדיוק באה ההחלטה ההתחלטית לא לענות לאף אחד. אבל יש כאלו שלא.. יש גם אנשים רגישים, מתעניינים, מסתקרנים. נורא קל להתפתות לענות להם.
אני לא אומרת שאת "תמימה", (אם כי יכול להיות שאת כן, אנחנו לא מכירות..) אני רק אומרת שצריך משהו מעבר להחלטה הראשונית הזו, לא לענות לאף אחד. כי אם את כאן מתוך חסר, כמו שאינסופית כתבה- את תפלי. אם את כאן כי את לבד, יבוא יום בו תשברי ותתני למישהו להפיג את בדידותך. גם אני אמרתי "לעולם לא!" וראיתי איך לפעמים ההכרזה הזו מתמוססת עם הדמעות שלי ועם תשומת הלב של מי-שזה יהיה. ולא, זה אף פעם לא נגמר טוב.
לכן כל כך מסוכן להסתובב פה. כי לכולנו יש חסרים וחסכים שיכולים להתמלא (כביכול, כן? זה לא מילוי אמיתי אלא אשליה מתוקה ורגעית) פה כל כך בקלות..
|
|
את המשפט הזה צריך להגדיל, להדגיש ולזכור! ומי שיודעת את זה לא נופלת בקלות!
(אני נזהרת לא לחתוך, כי עקרונית אני חותכת רצח בכאלה עניינים!! בגלל שברוך ה' עוד לא עמדתי בכזה נסיון, ומקווה שלא אעמוד לכן משתדלת לא לשפוט...)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2010 13:17 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | עוד לא עמדתי בכזה נסיון
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2010 13:17 |
|
| |
ועכשיו הכל ברור
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2010 13:22 |
|
| |
בנות לא לריב.
(גם לי הי קשה לא להוציא למישהו עין, את יודעת, את כותבת הודעה כדי שאנשים יודו שהם לוקחים חתיכת סיכון בזה שהם פה ואת זוכה בפרצי שאננות גדולים עוד יותר בתגובה... יאללה שטויות. העיקר שפרקנו.)
|
|
|
|
|