| נשלח ב-10/12/2009 23:34 |
|
| |
מדריך לרווקה הנפחדת / לגזור ולשמור
או: כך תגרמי לו להיות במיטבו!
הרבה פעמים את פוגשת בחור מקסים וחמוד שבאמת היה יכול להיות בעל טוב, אבל הוא "נוחת" לפגישה לחוץ, חסר ביטחון, עייף, וכו', הוא לא ממש במיטבו במקרה הטוב, וממש במצב גרוע במקרה הפחות טוב... אז הוא משתדל ומנסה להראות שהכל בסדר איתו, אבל... את קולטת אותו כבר... הקטע שמה שאת קולטת זה לא המציאות, זה לא הבחור האמיתי שיש בתוכו. איך תדעי? כאן את נכנסת לתמונה ובעזרת כמה טיפים קטנים, תגרמי לו בעזרת השם להיות במיטבו במהלך הפגישה, לאחריה, ולכל החיים...
כל הזכויות לא שמורות, מצווה להפיץ ולפרסם...
אוקיי נתחיל מ"קבלת הפנים"...
כשהבחור מגיע ורואה אותך לראשונה, את מקבלת אותו בחיוך חם ואנושי. פעם נפגשתי עם מישהי מבריטניה ואצלם גם מנפנפים לשלום בהתלהבות ועושים "הייי", אבל פה בארץ זה לא מתאים כל כך למנטליות. חיוך חם ואנושי מצידך (ולא חיוך של אהבלה) מספיק בהחלט, תזהרי שהבחור לא יראה אותך בפעם הראשונה בחייו ואת נועצת בו זוג עיניים רציניות ופרצוף מוזר של תשעה באב. תקדמי את הבחור בברכה ובמאור פנים.
אח"כ, כשהוא מתחיל להתקרב את ומתקרבת אליו. אל תעמדי במקום ותחכי שהוא זה שיגיע אליך לבדו, מצד שני גם אל תהי זאת שמתקרבת אליו לבד. איך שהוא מתחיל לצעוד לכיוונך, גם את באה לכיוון שלו.
אתם מתיישבים על ספסל בגינה. בשום פנים ואופן את לא שמה את התיק שלך באמצע בינך לבינו, כי בכך את בעצם מכריזה עליו שהוא אובייקט זר, חשוד, לא רצוי, ומפרידה ביניכם ריגשית עוד לפני שהשיחה התחילה. דיסטאנס של שמירת נגיעה כן, אבל גדרות הפרדה בשום אופן לא. כמה פעמים עשית את הטעות הזאת? (אם אתם נכנסים לרכב אז שוב אותו הדבר. את לא מתיישבת במושב האחורי כאילו הוא נהג מונית שלך, אלא רק לידו!).
כשהבחור יושב איתך את צריכה לגרום לו להרגיש שהוא רצוי, שהוא בבית, שיש לך את כל הזמן שבעולם בשבילו ואת לא הולכת לשום מקום, גם אם מחר בשש בבוקר את צריכה לקום ללימודים.
את צריכה להעניק לבחור ביטחון. אחד הדברים שיעשו את זה מצויין זה טון הדיבור שלך. תנמיכי אותו אם צריך לאוקטובה אחת פחות מטון הדיבור שלו, אך לא יותר מטון הדיבור שלו. תראי פלאים.
כשאת לא מפסיקה לדבר בפגישה והבחור רק מקשיב לך בנימוס ומעיר הערות, זה אומר שבעצם אין ביניכם שיחה, וזה מצב מאוד לא טוב מבחינת הבחור שמרגיש שהוא לא שולט בפגישה. יחס הדיבור ביניכם צריך להיות לפחות 60:40 לטובת הבחור, כלומר, הוא צריך לדבר יותר ממך, והרבה יותר ממך.
את צריכה להקשיב לו, בעניין, בסבלנות, לשמור אותו "פעיל", את יכולה להציע נושאים ולשאול שאלות אבל תשמרי שהוא יהיה זה שידבר יותר ממך. את הפיטפוטים שלך תשמרי כרגע לחברות. הבחור בקושי מדבר? מצויין, מילה אחת שלך, לעומת שלושה מילים שלו, אבל את לא עוברת את היחס של 60:40.
שוב, תביני, את צריכה וחייבת להעניק לבחור ביטחון. מתלבטים איפה לשבת? בטלפון אתם רבע שעה לא מצליחים להחליט איך ואיפה תפגשו והבחור מגמגם? כאן אני אתן לך עצה שתקפיץ לך את הבחור בעשר מעלות קדימה, וגם המניות שלך יעלו אצלו לשחקים. כשאתם לא יודעים לאן לפנות וכד', והבחור שואל אותך מה לעשות, מה דעתך וכו', תגידי לו בחיוך "תחליט אתה, אתה הגבר...". רעידת אדמה בעצמה 9 בסולם ריכטר ועליות שערים חדות בבורסה מובטחות מיידית בכל מה שקשור בינך לבינו.
חשוב כמובן שתגידי לו את זה בצורה הכי הכי מחמיאה שיכולה להיות בעולם, שהוא ירגיש שאת מכבדת אותו ואומרת לו את זה כמו חייל למפקד, ולא בצורה ביקורתית ופוגעת חלילה.
עד כאן בינתיים, המשך יבוא אולי בהמשך...:)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2009 23:50 |
|
| |
התבלבלת, זה המדריך לטיפול פסיכולוגי/פסיכיאטרי ברווק נפחד וחסר ביטחון.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2009 23:53 |
|
| |
בחור192.
לא יותר פשוט אם תבוא לפגישה מרוכז ותחסוך לבחורות לקרוא את מגילת אסתר?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2009 23:59 |
|
| |
מענין.... לא כ"כ מסכימה עם הגישה הזו שלעטוף את הבחור הנפחד.. מה שכן, לכבד, להתיחס אליו כאל אדם , זה כמובן וקשר זה תמיד דבר הדדי. זה יהיה לא בריא אם צד אחד יהיה החלוש המפוחד שזקוק לתמיכה והשני צריך לדאוג לזה.. זה צריך לזרום יפה וטבעי וכשזה מתאים, זה קורה... ו.... בכל מה שנוגע לחיוך ויחס מסכימה לגמרי
לגבי התיק לא הבנתי מה זה משנה איפה מניחים אותו... איפה שיוצא לא צריך להתפלסף איפה הבחורה שמה את התיק האם זה בס"מ בזווית 45 מעלות והאם זה אומר שאנחנו לא מתאימים.... מי מתיחס לדברים האלה , אין לי מושג איפה אני שמה את התיק... כשבכלל אני באה עם תיק...
באופן כללי יש לי רק הסתייגות אחת לגבי לתת הרגשה שרצוי, כי לפעמים מרגישים שלא מתאים ואז זה פוגע במיוחד כשמרגישים שהבחור רוצה ואז אם משדרים הרגשה טובה מדי זה יגרום לו לפגיעה, אז לעניות דעתי במצב כזה שיש החלטה של לא כבר בפגישה אז מספיק להיות אדיבים ונחמדים.. לענין יחס הדיבור בפגישות - האמת זה קצת הזוי בעיניי.. שהשיחה תזרום ביחס שמתאים ויש כאלו שמתאים להם כך ויש שכך.. העיקר שמרגישים שהתקשורת בריאה מה זה משנה כמות ההברות שהבחור מפיק ואם נרשמה תגובה בהתאם... ולגבי הענין האחרון שוב מסכימה - בנים אוהבים שמעריכים ומכבדים אותם. ובנות אוהבות להיות חמודות. ותמיד יש את אלה שהם לא קונבנציונליים... אז כל מקרה לגופו
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2009 02:04 |
|
| |
נקוט כלל זה בידך,תמיד כשכתוב בכותרת "גזור ושמור", זה משהו לא שימושי.
בקיצור , מי הבחורה שלא התייחסה אליך יפה, ולא גרמה לך להרגיש בטחון? אתה צריך להרגיש בטחון עצמי... קח את מה שאתה יכול להשיג... אל תחכה שמישהי תגרום לך להרגיש נוח עם עצמך, כי אז תמצא את עצמך זרוק, ואהבת חייך מתחתנת עם מישהו אחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2009 19:11 |
|
| |
נשים הם עם מושלם, מסוגלות גם לתפקד ב100% עבור עצמם וגם להפעיל 60% מהגבר,,,
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2009 21:08 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | נקוט כלל זה בידך,תמיד כשכתוב בכותרת "גזור ושמור", זה משהו לא שימושי.
בקיצור , מי הבחורה שלא התייחסה אליך יפה, ולא גרמה לך להרגיש בטחון?
אתה צריך להרגיש בטחון עצמי...
קח את מה שאתה יכול להשיג...
אל תחכה שמישהי תגרום לך להרגיש נוח עם עצמך, כי אז תמצא את עצמך זרוק, ואהבת חייך מתחתנת עם מישהו אחר. |
|
ליטאי, אין ספק שיש לך יציאות טובות לאחרונה.... וארוכות מהרגיל....
בחור192, אתה נשמע כמו נפגעי רוחלה בע"מ, לשיטתך עשיתי את כל הטעויות האפשריות... אבל לכתוב על זה אשכול...?!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2009 21:17 |
|
| |
רק עכשייו קראתי את המגילה...
תגיד לי אתה רציני?
התגובות שנכתבו... נכונות לחלוטין
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2009 02:37 |
|
| |
חחחה רוחלה, התגובה שלך הצחיקה אותי...
לכל השאר, אני לא יודע מי אתם ומה אתם, ברור שלא כתבתי את זה לכל אחת, מי שלא ברמה גבוהה לא תבין כמובן את מה שאני כתבתי, ואני מבין שבנות בפורום ברמה מאוד נמוכה..:))
(רגע אני יביא משהו לפני שעפים עלי עגבניות ונעליים...) :-)
דבר שני, שאף בחור לא ישקר, יש כאן דברים שהוא מאוד מזדהה איתם, למרות שלא נעים להגיד את זה, אני יודע, אבל שיהיה ברור - גם אם בחורה אחת כאן קראה, הזדהתה, יישמה, ויצא מזה באמת שידוך - והיה זה שכרי.
מחכה לתגובות נוספות.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2009 02:57 |
|
| |
רק בגלל שאתה מכליל כאן את עולם הגברים, אז אני מגיב.. כל אחד צריך להראות סימפטיה, גם הבחורה וגם הבחור, ודאי שכל אחד רוצה להרגיש בנוח.. אבל אתה הגזמת! תחליף כל פעם שכתבת "הבחור" ותשים במקום "הילד" ובמקום "הבחורה" תשים "האמא".. זה הרבה יותר מתאים.. באמת נשמע שצברת נסיון רע..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2009 03:30 |
|
| |
מעניין אם הבוס שלו בעבודה / מנהל הת"ת של בנו / פקידת מישרד כלשהו / וסתם אנשים טובים באמצע הדרך, ג"כ יזכרו להתנהג כך עם אותו בחור...
בחור צריך להתמודד כמו שבחורה צריככה להתמודד!
זה נכון שהרבה אומרים: "הבחורים לחוצים בפגישות... הם מתבלבלים לגמרי... תביני אותם..." אני לא כ"כ מסכימה עם זה (בגבול הנורמה זה בסדר אבל לא ברמות כאלה) פגישה זו אחת ההתמודדויות מבין המון התמודדויות שעוד יהיו לו. וכמו שהבחורה מצליחה להתנהג כמו אדם בוגר ונורמלי גם בחור יכול (אם הוא בוגר ונורמלי)
לפעמים אפשר להרגיש אשכרה אמא....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2009 12:20 |
|
| |
חחחחח...איך ידעתי שזה התגובות שתקבל!!!!!!!!
סורי,אבל מצטרפת לדברי חברי הצינים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2009 13:21 |
|
| |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חה.
סדנא להעלת הביטחון העצמי 02-5823945. _________________
תוקן על ידי ד_שחר ב- 13/12/2009 13:23:29
תוקן על ידי ד_שחר ב- 13/12/2009 13:23:59
"תורת אמת היא תמיד מעניינת, אך אין מגייעים אליה אלא אחרי שמואסים בגשמיות שעלי האדמות" [ד. ז.]
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2009 13:25 |
|
| |
למה מחקת את ה-"לך לישון" זה הכי הרס אותי מצחוק!!!!!
איך היה לך כח לשנות את הגודל כל 3 "חחח"....????
חחחחח....
תוקן על ידי נאות ב- 13/12/2009 13:26:36
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2009 14:16 |
|
| |
נחמד מידי פעם אשכולות כאלו.... זה מגוון....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2009 19:17 |
|
| |
| רוחלה2 כתב: |  | נקוט כלל זה בידך,תמיד כשכתוב בכותרת "גזור ושמור", זה משהו לא שימושי.
בקיצור , מי הבחורה שלא התייחסה אליך יפה, ולא גרמה לך להרגיש בטחון?
אתה צריך להרגיש בטחון עצמי...
קח את מה שאתה יכול להשיג...
אל תחכה שמישהי תגרום לך להרגיש נוח עם עצמך, כי אז תמצא את עצמך זרוק, ואהבת חייך מתחתנת עם מישהו אחר.
ליטאי, אין ספק שיש לך יציאות טובות לאחרונה.... וארוכות מהרגיל....
|
|
הליטאי לא בטוח שזה תגובה של רוחל'ה. לא יודע , לא נשמע אותה רוחל'ה.
|
|
|
|
|