|
|
| נשלח ב-14/12/2009 01:27 |
|
| |
לפחות יצא מזה משהו
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 10:46 |
|
| |
טוב,חבר'ס...אני חושבת שירדנו מספיק על בחור..
בחורצ'יק,לטובתך....תבקש שינעלו את האשכול לפני שתקבל עוד כמה וכמה עקיצות מכמה מיושבי הפורום שאינם איתנו כרגע...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 12:26 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | כולכם לא יודעים מה זה אהבה...
רוחלה,
אל דאגה, התקופה תעבור לך, ותוכלי לחזור לתוך הקליפה של הקיפוד(ה) |
|
ליטאי613, נגמלתי סופית מהקליפה...
ורוחלה יודעת מה זה אהבה.... אבל אהבה לא קשורה לרווקה הנפחדת, זה סתם יפחיד אותה יותר...
עכשיו לגביך, בחור192(מה נסגר עם הניק הזה?!), האשכול לא כזה גרוע... המדריך דווקא לא רע בכלל, רק צריך לשנות את נושא האשכול, כי הוא לא הכי מתאים...
אז יאלה תביא אותה בפרק ב'......
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 12:44 |
|
| |
| רב_סרן כתב: |  | בקיצור המדריך נכשל טוטאלית, מה שמצדיק את הטענה שאהבה היא בסך הכל דבר אגואיסטי לחלוטין.
ניסית מדריכים אחרים לפני שהגעת למסקנה הנמהרת הזאת...?
|
|
חחחח..... טו-אוב!!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 12:53 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | כולכם לא יודעים מה זה אהבה...
רוחלה,
אל דאגה, התקופה תעבור לך, ותוכלי לחזור לתוך הקליפה של הקיפוד(ה) |
|
נו נו, העיקר שאתה יודע.
בחור, תראה, אל תעלב,כולנו גיחכנו כי זו היתה התגובה הראשונית המתבקשת...
היו גם הרבה דברים נכונים שכתבת, אני באמת חושבת שכשבחורה נפגשת עם בחור היא צריכה לתת לו הרגשה נעימה, תחושת ביטחון, ולהשתדל לגרום לו לחוש טוב עם עצמו. בכלל זה כמובן להיות חייכנית וסימפטית, באמת לא לדבר כל הזמן, לתת לו את האפשרות לקבל את ההחלטות לאן הולכים וכד'.
אני באמת לא מפה, אז באופן כללי אנחנו מנהלים פגישות בצורה יותר פתוחה, הן מצד הבחור והן מצד הבחורה, ולטעמי ודאי שפותחים את הפגישה בהצגת הוא/אני וחיוך גדול.
אבל מכאן ועד מה שאתה כתבת, אתה העלבת את ציבור הבחורים דווקא וגרמת להם להשמע כמו ילדים נפחדים וחסרי ביטחון, לדוג' הרעיון שבחור צריך לדבר יותר, מי אמר?בידוע שבנות נטלו יותר קבין שיחה...והרעיון של לספור משפטים כדי שחלילה, ירחם ה', לא תדברי יותר ממנו???
אותו דבר המשפט של "אתה הגבר, אתה תחליט". המשפט הזה הוא הדבר היחיד בערך שמורות סמינר נותנות כהנחיה לפגישות, נו באמת, צריך לתת לו להחליט, אבל להתבטא בתינוקיות "אתה הגבר"?
וכן ההתבטאות "כחייל למפקד"??נו נו.
ולכן ודאי שצריך להתייחס יפה בסיטואציה הנ"ל, אבל באותה מידה גם הבחור לבחורה. אתה כתבת פוסט כל כך אנוכי מצד הגבר, שבעצם כביכול המטרה של בחורה שהיא יוצאת לפגישה היא לרצות את הגבר, לגרום לו לבלות ולהרגיש בנוח ובנעימים, אבל מה איתה?בחורה יוצאת לפגישה למצוא את השותף שלה לחיים בעז"ה. לא לסדנא להעלאת ביטחון עצמי, ובאותה מידה שחשוב שהוא ירגיש בנוח, חשוב שהיא תרגיש בנוח (ובחורה שתצטרך לפעול לפי כל הכללים שלך, לא תרגיש בנוח...=))
וסתם בסוגריים, תזכור שגבר, מהיותו גבר, צריך להיות ובכן...גבר!
בחור שכל כך חסר ביטחון שזקוק לדיבוב, הנמכת אוקטבות, וליטוף אגו מוגזם, זה גם אומר דרשני.
לתת הרגשה טובה, להיות נחמדים, חביבים, פתוחים, מאירי פנים ונעימים ודאי.
להתרפס, להתחנף, לספור מילים, להנמיך טון דיבור ולהזיע על לנטוע בו ביטחון, ממש לא.
תוקן על ידי אנגלה ב- 14/12/2009 13:06:47
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 14:58 |
|
| |
אנגלה הכל טוב ויפה אבל יש לי תחושה שאת גבר, לא יודע למה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 15:02 |
|
| |
חחחחחחח....בחור...הרגת אותי.. אם אתה לא יודע...אזזזזז אנגלה היא בחורה מקסימה...והיא מאורסת!!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 15:11 |
|
| |
אה אוקיי... סבבה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 16:15 |
|
| |
בחור, היו הרבה דברים נכונים שרשמת. טעויות כאלה ואחרות שאנחנו עושות, אבל מפה ועד לזה שאפשר לשלול בחורה על הטעויות האלה, הדרך ארוכה. אפשר אולי לתקן טיפה אבל זה לא כזה משמעותי. לעניות דעתי, עדיף שהבחור יהיה עם בטחון מאשר שהבחורה תיהיה עם אובר ביטחון.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 16:27 |
|
| |
בחור, מעניין, מאיפה המסקנה צצה לך?
אגב אני_הקטנה, אני דווקא נהנית מהרעיון. בתור בחורה שמואשמת באובר גרליות, מתאפרת מוקפד במאק ואסתי לאודר, מתהדרת בפרנץ' ורדרד, לובשת מעילים של ברברי ולא יוצאת בלי עקב של לובוטן, מצא חן בעיני לדעת שיש בי פן חזק...=)
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 16:52 |
|
| |
דיברת אלי? מי דיבר איתך בכלל?.........
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 17:01 |
|
| |
| בחור192 כתב: |  | אנגלה הכל טוב ויפה אבל יש לי תחושה שאת גבר, לא יודע למה. |
|
"כל הפוסל..."
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 17:13 |
|
| |
רב סרן, נכון, אני בחורה מתחזה....:))))))
אנגלה, לא יודע, יש משהו קצת גס בכתיבה שלך
ושירה... בשבילך כתבתי! היה שווה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 17:19 |
|
| |
שירה כבר מאורסת,,,,,,,,,,,,
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 17:25 |
|
| |
[quote]
רב סרן, נכון, אני בחורה מתחזה....:))))))
אנגלה, לא יודע, יש משהו קצת גס בכתיבה שלך
ושירה... בשבילך כתבתי! היה שווה [/quote] לא בשבילי כתבת את זה. אני רק בדיעבד יודעת שעשיתי טעויות. וכן, עשיתי את הטעויות עם החתן שלי, למרות שגם הוא עשה הרבה טעויות. אז יצא בסדר ב"ה.
|
|
|
|
|