|
|
| נשלח ב-14/12/2009 17:48 |
|
| |
| בחור192 כתב: |  | רב סרן, נכון, אני בחורה מתחזה....:))))))
אנגלה, לא יודע, יש משהו קצת גס בכתיבה שלך
ושירה... בשבילך כתבתי! היה שווה |
|
א. זה כבר יותר הגיוני...
ב. מעניין, אני דעתנית, אבל את זה לא אמרו לי מעולם, אקח לתשומת ליבי.
ג. שירה כתבה שזה לא משמעותי, וגם שהיא כבר מאורסת...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 18:00 |
|
| |
אנגלה.
רק 'טיפה' דעתנית.....(או שהגננת היתה דעתנית). אני לא מסכים שיש משהו גס בכתיבה שלך...אולי פשוט הצלחתי להוציא ממך קצת רוע......
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 18:50 |
|
| |
הכותרת לא מתאימה לתוכן
(......)
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 19:24 |
|
| |
| פרובוקציה כתב: |  | אנגלה.
רק 'טיפה' דעתנית.....(או שהגננת היתה דעתנית).
אני לא מסכים שיש משהו גס בכתיבה שלך...אולי פשוט הצלחתי להוציא ממך קצת רוע...... |
|
חשבתי שאני היא הגננת.
נו נו, הפכת אותי לבוטה משהו...
הכתיבה שלי, כמו בסיפור שלי וכו' תמיד היתה מאוד רגשית ונוגעת ועדינה...
תוקן על ידי אנגלה ב- 14/12/2009 19:31:49
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 22:35 |
|
| |
| בחור192 כתב: |  | אנגלה הכל טוב ויפה אבל יש לי תחושה שאת גבר, לא יודע למה. |
|
סימוכין לדבריך? לא נהוג להטיח כזאת עובדה בלא להסתמך על עובדות ממשיות. עברתי בין בתרי הגיגיה, לא מצאתי אי אלו סימוכין לכתיבה גברית... אם כבר בין דבריך בגזור ושמור, ניכר כתיבה נשית. "תתני לי בטחון. תגידי לי שאני גבר... " מזל שאתה לא מבקש ממנה חוברת עם הוראות הפעלה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 22:37 |
|
| |
[quote]כולכם לא יודעים מה זה אהבה...
רוחלה,
אל דאגה, התקופה תעבור לך, ותוכלי לחזור לתוך הקליפה של הקיפוד(ה)
נו נו, העיקר שאתה יודע.
[qute]
המממ יותר מאנשים מסויימים
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 22:39 |
|
| |
| רוחלה2 כתב: |  | כולכם לא יודעים מה זה אהבה...
רוחלה,
אל דאגה, התקופה תעבור לך, ותוכלי לחזור לתוך הקליפה של הקיפוד(ה)
ליטאי613, נגמלתי סופית מהקליפה...
ורוחלה יודעת מה זה אהבה.... אבל אהבה לא קשורה לרווקה הנפחדת, זה סתם יפחיד אותה יותר...
... |
|
נותן לזה גג שבוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 23:17 |
|
| |
בעיקרון אמרתי שאני עוזבת...אבל הרגשתי שאני חייבת לומר את דעתי בענין.
כשקראתי את ה"מדריך" בפעם הראשונה התעצבנתי וגיחכתי כאחד. מן הדברים ניכר חוסר ביטחון שנובע מטראומה...שאיני יודעת מהי. (אולי אתה רוצה לשתף?!)
ואתחיל מן הקל-הגיחוך: תיארת את הגבר כיצור הנושם אגו המשתווה למנופחים בלונה פארק-בלי הניפוח המתמיד הם סתם ערימת סמרטוטים לא שווה... כאישה, (בחורה ליתר דיוק) אשר הכירה כמה גברים בחייה אני חייבת לומר שדבריך היו צריכים להיאמר בהדגשה על ערבון מוגבל ולא בהכללה. אני מודעת בהחלט לאגו הגברי-אבל לא כל גבר מוצא את סיפוקו באשה שתכרע ברך אליו כל חייו-ותתן לו להחליט עבורה או תסכים עם כל מילה שיוציא מפיו. יש גברים שנהנים מאישה חזקה (ודעתנית...)-זה מאתגר אותם!
הנקודה שעצבנה אותי היתה הנקודה שבה דיברת על ההפרדה בינכם בעת הישיבה.
ראשית, מן ההגינות. עליי לציין שאני באה מבית חסידי ואצלינו לא נפגשים בגינות (ואולי טוב שכך) אצלינו נפגשים בבית ויושבים זה מול זה כך שכל הענין ממש לא נוגע אבל אני חשה שעליי להעיר ואולי להאיר כמה נקודות.
בצניעות עדיף שתהיה החמרה. אני לא אומרת שאסור להפגש בגינה, אני גם לא אומרת שאסור לשבת אחד ליד השניה, אבל לרדת לפרט הקטן של התיק שמפריד-זה מה שמפריע לך???, שהיא מניחה תיק בכדי שלא יהיה ח"ו ספק של נגיעה!!!
כמו כן, אתה לא אמור לחוש בבית. נקודה. פגישה אמורה להיות באוירה סימפטית, או חברית אבל ממש לא להרגיש יותר מידיי בנוח....כי בין אם אתה רוצה או לא-עד שלא נישאת היא-הבחורה זרה לך וכן אתה לה. אתה חושב שתצליח להכיר יותר עם תצחקקו אחד עם השני והיא תתן לך להרגיש בבית-תסלח לי, אתה כנראה לא ממש מבין את מטרת הפגישות. נקודה.
אני לא מתיימרת להציג את עצמי כאחת שיודעת-כי אינני. אבל אני כן יכולה להסכים עם מה שליטאי כתב "כולכם לא יודעים מה זה אהבה" (הליטאי מכליל את עצמו בין כולם?) ואת זה בחור יקר-כדאי שתפנים. אתה חי בסרט. אני לא יודעת מי אמר לך ומאיפה הסקת את כל שכתבת לעיל-הייתי מציע לך להתנער מכל ההכללות והסטיגמות כי כשם שפרצופיהם שונים כך דעותיהם. כל פגישה שונה מחברתה וכל בחורה שונה בתכלית מרעותה אז עצתי היחידה לך היא:תזרום!!! וד' יהיה בעזרך.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 23:23 |
|
| |
זו דיעה אישית שלך וזה בסדר גמור! אבל לא כולם ככה וזה לא נכון לעשות מזה כלל יש כאלה שנלחצים שהבחורה כמעט לא דיברה ו"הם אלה שדיברו הרוב" יש כאלה שאוהבים שהבחורה מדברת וגורמת לקרח להפשיר ולשיחה לזרום.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2009 00:17 |
|
| |
חושבת10, יפה אמרת.
אנגלה, זה לא תורה מן השמים... קראתי את התגובה הראשונה שלך באשכול וזה מה שהרגשתי, ייתכן ואקרא דברים אחרים שלך, ואחשוב אחרת.
ליטאי, תסביר את עצמך שוב, או אולי עדיף שלא תסביר...
קרן אור, אני מעריך שאת באה מבית חסידי והפגישות שלך הן למהדרין, הלוואי על כל עם ישראל, אבל מה לעשות שאני רואה מה הולך בחוץ ויש כמה בחורים ובחורות שלא באים מאיפה שאת באה, וכדי להתחתן הם אולי צריכים "תפאורה" קצת אחרת? כתבתי עצות לפי מה שאני חושב לפגישה סטנדרטית בגינה, וכד'. אולי תמצאי שם דברים שיתאימו גם לבית.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2009 01:56 |
|
| |
אני חייב להגיב !
שלום לאדון בחור מה שלומך? מרגיש טוב? אתה בטוח שאתה מרגיש בטוב? מאה אחוז? אוקי אם כך אתה חייב לראות רופא... כן כן פסיכולוג... מטעם קופ"ח.... לא זה לא עולה כסף.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2009 10:39 |
|
| |
ברבי.
אני חושב שבחור ששוקל 192 ק"ג יעדיף לראות דיאטנית קודם....
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2009 12:17 |
|
| |
| פרובוקציה כתב: |  | ברבי.
אני חושב שבחור ששוקל 192 ק"ג יעדיף לראות דיאטנית קודם.... |
|
קילו על כל בחורה שאמרה שהוא חסר ביטחון?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2009 12:24 |
|
| |
אני הלכתי בכיוון שונה,ניסיתי לחשוב על כל אפשרות להסביר את המספר,חשבתי על גיל,על מספר הבחורות איתן הוא נפגש,ועל משקל......
נראה לי שהמשקל מוציא אותו הכי טוב.....
על אייקיו לא ממש חשבתי.....
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2009 12:31 |
|
| |
נראה לי שזה הגובה
|
|