|
|
| נשלח ב-27/12/2009 15:00 |
|
| |
החכם מכל אדם אמר :"מה שהיה הוא שיהיה, ואין חדש תחת השמש." מי שגרם אז לחורבן היו המנהיגים המדיניים והרבניים המושחתים. והיום רק עיוור לא רואה איך המציאות אז חוזרת על עצמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 15:28 |
|
| |
אם היו יודעים החכמים שיבא טיפש כמוך ויבין כה עקום את דבריהם, אולי היו כותבים במילים יותר פשוטות.
איפה כתוב שהרבנים גרמו לחורבן? מאיפה הבאת את ההבל הזה, עם הארץ שכמוך?
ההנהגה המדינית, היא ההנהגה החילונית, שאתה אומר הלל כל שנה על הקמת מדינתם. (אם בכלל יש אמונה בליבך הקודח משנאה).
מי שגרם לחורבן היו עוונות עם ישראל, שבמקום ללמד זכות, הגבירו שנאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 16:52 |
|
| |
בתקופת הבית הראשון לא היו רבנים. אז קראו להם כהנים ונביאים. הם לימדו העם תורה, והם היו ההנהגה הדתית. קרא מה כותב הנביא מיכה שחי באותה תקופה, ותבין מי גרם לחורבן.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 18:42 |
|
| |
מה שאתה לא מבין, שהנביא מיכה, הוא הוא היה "הרב" של אותו דור. וטרוניתו היתה על חילון העם. על כך ששונאים ורודפים את לומדי התורה, ושונאים את שומרי המצוות ומעלילים עליהם עלילות, כמו שעושים החילוניים של ימינו, ואתה בתוכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 21:26 |
|
| |
צטט לי פסוקים מהנביא מיכה המוכיחים את דברך. תסביר לי למה התכוון הנביא שאמר:"כהניה במחיר יורו".
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 21:28 |
|
| |
ואולי תסביר מהי "שנאת חינם"?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 21:43 |
|
| |
אני עדין מחכה לציטטות. כנראה שאין לך כי כתבת שטויות. גם להסבר הפסוק אתה מתעלם, כי יש רק הסבר אחד שלא נוח לך. שנאת חינם זו השנאה של החרדים לציונים, והיא נובעת מכך שהחרדים מרגישים עצמם צדיקים לפני ה', ורואים הציונים כרשעים, ולמרות רשעותם ה' מצליח דרכם ואילו הצדיקים החרדים נאלצים לחזר על הפתחים של הציונים הרשעים שיואילו בטובם לתת להם צדקה לפרנס משפחתם וטפולי שיניים לילדיהם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 21:47 |
|
| |
שוב אתה מכליל "חרדים", כל החרדים שונאים? זו ההכלה שלך , היא היא שנאת עם הארץ כמוך לכל התלמידי חכמים.
מה זה "על עוזבם את תורתי"? שישבו בקואליציה או שלא למדו תורה? אתה באמת רוצה שנשלים לך חסר של עשרות שנים שהשקעת בבטלה במקום בלימוד תורה? לך כמו רבי עקיבא בזמנו 24 שנים ללמוד ואח"כ אולי תבין משהו מהתורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 21:55 |
|
| |
"על עוזבם את תורתי" מי עזב? תביא את כל הפסוק, איזה פרק? אני מכליל, כי מכיתה א' מחנכים את הילדים לשנוא הציונים והמדינה הציונית, אבל לאהוב את הכסף הציוני. אתה מודה במקצת, לדעתך לא כולם שונאים, מודה במקצת חייב בשבועה על השאר.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 21:58 |
|
| |
אהה, אם הם מלמדים לשנא, (לפי שקריך שמכיתה א מלמדים לשנא) אז מותר לך לשנא אותם.. זה איפה כתוב?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 22:38 |
|
| |
מה בין ה"שנאה" שלי לשנאה החרדית לציונים? את השנאה החרדית כבר הסברתי, להלן ה"שנאה" שלי. לקרוא להורים שילמדו בניהם מקצוע מכובד-שנאה. לקרוא לאבא שיפרנס משפחתו-שנאה. לקרוא לצעירים שיגנו על משפחתם מפני הרוצים להורגם וילכו לצבא-שנאה. והאומרים להם ההפך מזה אלא אוהביהם. אוי להם מאוהביהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 23:00 |
|
| |
לשקר זו שנאה. מי שלא לומד הולך לנח"ל חרדי, לומד מקצוע, ועובד. מי שלומד אישתו עובדת. (בתנאי שהציונים מוכנים בכלל לתת לה עבודה. רק היום יצא מחקר של אפלייה מכוונת כנגד אוכלוסיות שאינן אשכנזיות ואינן חילוניות )
עיוות נתונים, קריאה לציבור שלם בכינויי גנאי שקריים זו שנאה. ובגלל זה חרב הבית.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 23:09 |
|
| |
כדי שהאדם יבריא ממחלתו, חייב קודם לדעת כי הוא חולה. מי שמסרב להאמין כי הוא חולה, מחלתו רק תחמיר, וזקוק לחסדי שמים.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2009 10:57 |
|
| |
בודאי, לכן יש סל תרופות, תבדוק אם יש שם תרופה למחלת הנפש של השנאה והקנאה שאתה חולה בה. השנה גם הכניסו תרופות נוגדות דיכאון, זה מתלבש עליך בול.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2009 13:06 |
|
| |
עדין לא ציטטה לי את דברי הנביא מיכה שמאשים את העם ולא את ההנהגה בחורבן. אני ממתין לדבר אמת אחד מפיך.
|
|
|
|
|