בית פורומים חרדים מתוקים

מחקר חדש קפה ותה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/12/2009 19:28 לינק ישיר 

נכון ככר "בלתה" ביממות האחרונות בדיוק היכן שהמומחים צריכים להיות.
בעניין הקפה: יש כמה אופנים.
נס קפה - מומלץ עד 2 כוסות ביום ורצוי עם מעט חלב (חלב=חלבון+פחמימה), רצוי לשתות תחליף כצ'יקוריה או עולש.
קפה שחור - עד שלוש ביום וזה יכול מעט לאזן את רמות הסוכר במס' יח' בודדות ולא יותר.
קקאו - רצוי להכינו עם סוכרלוז ולהמנע משוקו מוכן.
לידיעה הקופאין שבפולי הקפה גורם לההתמכרות והתמכרות זאת גורמת לרעב והרעב גורם לגריסת מזון ללא יכולת שליטה ומפה ןעד השמנה ועלית רמות סוכר הדרך קצרה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/12/2009 19:58 לינק ישיר 

האם עדיף קפה נס רגיל ,או צ'יקו של חברת עלית שעשוי מעולש
או שילוב של שניהם בכל יום ?זאת ועוד לפי הבנתי המחקר המקיף הזה התייחס לנס קפה פשוט ,
ולא לצי'קו שעשוי מעולש,
 אך בכל זאת מצויין על אריזתו שהוא מאזן סוכר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2009 00:30 לינק ישיר 

עדיף ציקו זה בטוח, ואכן יש בצ'יכו עשב שיכול לעזור בחילוף חומרים בגוף ומפה בדרך עקיפה על איזון הסוכר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/12/2009 14:42 לינק ישיר 

האם מה שכתוב בצי'קו שזה טוב לסוכר נבדק מדעית ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2009 15:14 לינק ישיר 

ירקוני אם תלך רק על מה שאומרים ולא אומרים לא יצא לו כלום. כל אדם הוא מדען בזכות עצמו ויכול לבדוק מדעית אם זה נכון או לא לגביו.
תבין עד שהוא לא יכניס לראש שהוא חולה סכרת ויבקש מאחות סכרת מכשיר לניתור הוא לא ידע מה משפיע על עליית רמות סוכר אצלו ומה לא משפיע עליו.
אין דרך אחרת לדעת!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/12/2009 16:14 לינק ישיר 

אתה לא צודק יש דברים כלליים שטובים או רעים
ולא כל דבר צריך התאמה אישית, משהו מועיל אמור להועיל לכולם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2009 17:16 לינק ישיר 

ירקוני - למה אתה מתווכח סתם.
לי הסוכר עצמו לא מעלה רמות סוכר לעומת זאת עם אגע בביצה קשה או גבינה או אפילו שמינית עוף יעלו לי רמות הסוכר כאילו אכלתי קילו סוכר. אני יכולה לאכול קילו פרות ורמות הסוכר בקושי יזוזו למעלה לעומת כף תירס שתקפיץ לי את רמות הסוכר ב300 יח'.
כל גוף מתייחס אחרת לכל מאכל וכלל שתלמד מה שטוב לאחד יכול להזיק לשני!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/12/2009 19:59 לינק ישיר 

כיכר כמובן צודקת, ואפשר לשאול כל סוכרתי והוא יגיד לך שזה אכן כך. הבן שלי לא "מתרגש" מפירות, אבל פופקורן, שנחשב מומלץ לסוכרתיים, מקפיץ לו סוכר בלי שליטה. כך זה אצל כולם, כל אחד והתגובה שלו למאכלים מסוימים, וגם לתוספי מזון.
וחוץ מזה, הנקודה האמיתית פה היא שלא צ'יקו ולא שום פטנט זה או אחר יעזרו באמת. אם שומרים על תזונה טובה ופחות או יותר מסודרת, ומקפידים על פעילות גופנית קבועה, אז אפשר לנסות תוספים, אחד אחד, ולראות מה עוזר. אבל צ'יקו פה וצ'יקו שם לא יעזרו, באמת. אם כבר הייתי ממליצה על אומגה 3 שזה קצת יקר, אבל מוכח שזה עוזר מאוד בהרבה תחומים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2009 20:44 לינק ישיר 

כיכר "
לא ידעתי זה חידוש אצלי מה שאתה אומר
שיתכן ולחולה סוכר מזיק ביצה קשה
כי בהוראות שחברי קיבל לא אמרו לו כאלה דברים
אפילו לא בתאורייה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2009 20:51 לינק ישיר 

החבר שלך עוד לא אוחז שם, ב"ה. עקרונית הרגישויות הללו חזקות יותר ומורגשות יותר אצל סוכרתיים סוג 1, אבל גם סוג 2 ישימו לב מה מזיק להם ומה לא בשלב מסוים. ברגע שמתחילים לשים לב לתזונה ולהקשיב יותר לגוף רואים מה גורם להרגשה טובה ומה לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2009 21:23 לינק ישיר 

השאלה אם כל זה נוגע גם  לכאלה עם סכרת גבולית, או שזה רק לחולי סכרת ממש ,
שדבר שהוא לא פחמימות ולא סוכר, יקפיץ להם את רמות הסוכר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2009 21:49 לינק ישיר 

ירקוני הוא כבר עבר את השלב של גבולי, תכניסו לכם שניכם לראש, גבולי זה כאשר הHBA1C עדיין בתחום הנורמה, ברגע שזה עבר את ה6 הוא סכרתי  לא יעזור לו כלום והוא חייב לשמור. וכן גם חולה סכרת טייפ 2 צריך לבדוק מה טוב לו ומה לא וכמה שיותר מוקדם יותר טוב.
יתכן ולחברך 2 פרוסות קגלאו עוגה לא יעלו משמעותת את הסוכר אך כוס קפה עם חלב יקפיץ לו טוב טוב.
אז נא להתחיל להפנים.
מצטערת שאני כותבת זאת כל הודעה אך כל זמן שהוא לא יפנים את הדברים וגם אתה בשביל לעזור לו לא תחול שום תזוזה וחבל - הוא מקבל הזדמנות פז לחיות עם זה טוב מהתחלה בלי סיבוכים ל"ע.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/12/2009 23:03 לינק ישיר 

כיכר "
מצטער בדקתי באתרים של הסכרת ולא מצויין שם מה שאתה אומר כעת,
ואם אתה רוצה אוכל להפנות אותך לאתר של סכרת גבולית,
אז מאיפה לקחתה את זה? הבא ציטוטים ומקורות .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2009 23:08 לינק ישיר 

אני מביאה את זה מנסיון של מטופלים שלי, הנסיון הוא דבר שכל אחד צובר לעצמו, אף רופא לא יודה שיש דברים שהוא לא יודע והפציינט יודע יותר ממנו.
וכבר אמרתי לך יש לו סכרת הוא לא גבולי.
ובכלל האתרים לא מספרים לך הכל, כך שאם אני אומרת אני יודעת מה אני אומרת.
כבר אמרתי לך אם הוא רוצה מידע והרבה אז שיפנה אלי ואדריך אותו - ויותר מזה שישאל את ראבינער כי גם הוא טען כמוהו והיום מטפל בעצמו טוב יותר. יש עוד כאלו אך אסתפק בינתיים בזה.

תוקן על ידי ככר_כסף ב- 23/12/2009 23:19:08

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/12/2009 08:36 לינק ישיר 

כיכר "
הסבר לי מה לשיטתך נקרא סכרת גבולית או שלשיטתך אין חייה כזאת כלל ?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > רפואה ובריאות > חרדים מתוקים > מחקר חדש קפה ותה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.