בית פורומים חבלי משיח

תרחיש טבת + אדר ניסן התש"ע, פירוט ותמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/1/2010 20:20 לינק ישיר 

מדהים!!
אבל לא הבנתי, המלחמה תהיה בחודש אייר תש"ע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2010 14:49 לינק ישיר 

למצפה3 שלום וברוך הבא.

בורא עולם סוגר את עינינו ברצונו, ופותח ברצונו. מה שמוכיח לכל המנבאים וה'רואים' שהכל בידי השם יתברך, הוא אחד ואין שני לו, הוא מינה את הכוכבים והמלאכים והשרים לממשלת היום והלילה והנבואה הסתתמה בחורבן הבית הראשון אבל נאמר שבאחרית הימים המעיינות שלה יפתחו שוב וגם - לא לגמרי.

אני לא יודעת מה קורה באייר, למרות שראיתי התפתחות בכל מיני כיוונים אבל אין לי הראייה לפתח אותה, כיוון שבאמת יש המון כוחות שנכנסים במהלך החודשים הקרובים שאין לי אפילו שמץ מושג על מה מדובר, מיהם/מיהו הדמות/יות שמעלות את רוח ישראל והרוח היהודית מצד אחד, ומיהם הדמויות/עמים (?) (בארץ?)(בחוץ?) שבאים מכיוונים אחרים לגמרי להכות בעם היהודי.

או..

האם מדובר באמת במלחמה או במשהו אחר אלים לא פחות ? כשהגעתי לאייר משהו עצר אותי ולא יכולתי והאמת שגם פחדתי. אני חושבת שאסור לעשות ספקולציה שתפחיד מישהו ומצד שני אסור להיות שאננים, מצד שלישי - אני באמת מאמינה ברוח היהודית שצריכה להאיר לכל יהודי בישראל (לא לכפות!), כדי לקרב לאבא, שהרי הוא כל כך אוהב אותנו ורוצה שנשוב אליו, לא רק במובן של קיום מצוות אלא ובעיקר לדעתי , בבטחון שלנו בו, ברצון אמיתי שלנו ששני הכוחות הגדולים הקיימים בארץ ישראל - יתאחדו ככתוב בהפטרת ויגש.

כותב על זה דוד נתיב באתר "יהדות":
הפילוג והפיצול יוצרים שבר, והוא שלב ראשון ובסיס לקרע וריסוק עתידי. אין ספק שפילוג מלכות בית דוד לשתי ממלכות, לאחר מלכות שלמה, ומצב המלחמה ביניהם - כולל מלחמות ממשיות, קרבו את החורבן והגלות על העם כולו.
המציאות המתוארת בפרקי הנחמה והגאולה היא של תיקון העיוותים. אחד החשובים שבהם: השגת אחדות באומה. זו לא המלצה, זהו תנאי ומאפיין גאולה, כמו קיבוץ גלויות ובניין המקדש. כך עולה גם מנבואת ישעיהו ונביאים נוספים. שיבת העם כולו לארץ, כולל גולי "עשרת השבטים", והנהגתם על ידי מלך אחד, מבית דוד, הוא שלב בגאולה. "ועשיתי אתם לגוי אחד בארץ, בהרי ישראל, ומלך אחד יהיה לכלם למלך. ולא יהיו עוד לשני גוים, ולא יחצו עוד לשתי ממלכות עוד".
האחדות הלאומית-מדינית יוצרת תשתית לאחדות ולתיקון רוחני. מאבק אינו קרקע נוחה לדו-שיח רוחני בונה.
"וטהרתי אותם, והיו לי לעם ואני אהיה להם לא-הים". ומתוך התיקון הרוחני והאחדות הלאומית, תצמח מלכות איתנה ויציבה: "וישבו על הארץ אשר נתתי לעבדי ליעקב... וישבו עליה המה, ובניהם, ובני בניהם - עד עולם, ודוד עבדי נשיא להם לעולם. וכרתי להם ברית שלום, ברית עולם יהיה אותם, ונתתים, והרביתי אותם ונתתי את מקדשי בתוכם לעולם... והייתי להם לא-הים והמה יהיו לי לעם".
דוד נתיב מרצה לתנ"ך במכללת הרצוג- גוש עציון

הייתי שמחה לשמוע את דעתך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2010 20:16 לינק ישיר 

צודקת ב-100%. שמח גם להצטרף לפורום שלך
לי נראה שבשנת תש"ע תחל מלחמה, מערכה סופית לפני הגאולה השלימה, במהירה אמן.
מה את רואה עד סוף תש"ע?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חבלי משיח > תרחיש טבת + אדר ניסן התש"ע, פירוט ותמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.