חשיפה ראשונית! עולמית! בלעדי לפורום פרחי מיאמי!בקרוב, כך שמעתי מאחורי הפרגוד, הפרחים הולכים לבקר את בולטימור שבמדינת מרילנד.מאותו מקור גם שמעתי שהמופע בלוס אנג'לס היה "גרייט" (כך כלשונו).אין לי שום פרט נוסף לבנתיים. נותר רק לחכות. _________________ כאן ישראלי באמריקה.
כולי מרוגשת. באמת.כבר הזמנתי טיסה וקניתי כרטיסים למופע.כאילו ברצינות, מה אמורה לעורר בי הידיעה? התלהבות / שמחה / התרגשות / התפעמות / נדודי שינה מרוב ציפיה - - - - - - מה??? בכל מקרה, שיהיה להם בהצלחה.
מה אתם לא מבינים??? בולטימור! בולטימור!!!.... ב - ו - ל - ט - י - מ - ו - ר !!!!!!!!!!!!!!!................ סתם, כאילו מה קרה? תהנו מהחשיפה, זה כל הסיפור פה. עוד דבר -בולטימור זאת לא לוס אנג'לס... זה אומר שיש סיכוי שאני אהיה שם...אחרי הכל זה עדיין משהו כמו 4 שעות נסיעה מניו יורק...נראה.וכוחאש (מה זה השם המוזר הזה?..) - "גרייט" זה גדול/אדיר/עצום. _________________ כאן ישראלי באמריקה.
כשיהיה סיכוי שאולי אהיה שם, אתחיל (אולי) להבין. חוצמיזה, אל תתכנן ואל תיבנה יותר מידי. בסוף עוד יעלה שם איזה 500$ כרטיס או משו. רגע, איזה קטע! עכשיו אני נזכרת... היתה הופעה בחנוכה!!! אין תמונות? כלום????תוקן על ידי ריבי10 ב- 22/12/2009 06:27:11
תוקן על ידי ריבי10 ב- 22/12/2009 06:27:11