|
|
| נשלח ב-27/12/2009 13:37 |
|
| |
| זאב1 כתב: |  | | רוחלה, את היחידה שפתרה נכון, [קצת להפתעתי!] |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 13:46 |
|
| |
בחור הגזמת. אבל גם את, רוחלה. טיע, הבעיה היא שאת עלולה מאד לפגוע בבן אדם השני. את יכולה לומר "מיציתי את עצמי" אבל את הרי מתכוונת "מיציתי את העניין שלי בך". אני מציע שתחשבי על מקרה הפוך: מגיע הבחור, מתחילה הפגישה, ומבחינתך זה נראה מעניין. אחרי חצי שעה הבחור מודיע לך ש"הוא מבחינתו מיצה". נשמע נחמד? היית מעדיפה כך?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 13:48 |
|
| |
אז יש פה גבר רגיש רבותי!
אני בעד רגישות זו תכונה יחודית ומיוחדת מאד לאנשים מיוחדים...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 13:49 |
|
| |
אכן ראשוני מבחינתי יהיה גם ראשוני מבחינתה.
אני לא מסוגל לשקר
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 13:52 |
|
| |
לא קשור לרגישות כמו להתחשבות. גורג' וושינגטון פה שמושך 3 שעות הוא גם לא בסדר.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 13:53 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 13:55 |
|
| |
לא, רוחלה ממש לה הגזימה, המילה "נלך?" איננה מעידה על זלזול או משהו כזה [לעומת "מיציתי" שמהווה זלזול גמור]
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 13:56 |
|
| |
נאות תלוי עם מי אני נפגש.
יש כאלה שהיחס דיבור לטובתי זה 60:40 יש אבל גם 95:05 לטובת הבחורה...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 14:24 |
|
| |
| זאב1 כתב: |  | | לא, רוחלה ממש לה הגזימה, המילה "נלך?" איננה מעידה על זלזול או משהו כזה [לעומת "מיציתי" שמהווה זלזול גמור] |
|
דיברתי על אורך הפגישה הראשונה - 45 דקות נראה לי קצר מאד.
"נלך?" זה בסדר גמור.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 15:09 |
|
| |
| זאב1 כתב: |  | | רוחלה, את היחידה שפתרה נכון, [קצת להפתעתי!] |
|
להפתעתך?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 15:20 |
|
| |
45 דק' זה לא מוגזם. 45 דק' זה מעניין, ומשאיר עניין. 3 וחצי שעות זה אובר לגמרי, בחור אתה חייב ללמוד לייעל את המדריך האישי שאתה משתמש בו, הוא רע. ותרי, אף פעם לא אומרים מיציתי. מרגישים 'מיציתי'.
פגישה ראשונה זה כמו לקבל תמונה פלוס אפשרות להפוך אותה ולבדוק אותה מכל הצדדים, לא יותר מזה.
אם התמונה נראית בסדר, ולא נרשמו זעזועים מיוחדים, ממשיכים. חפירות, רק מהפגישה השניה. וגם זה צריך לדעת איך וכמה. בחורה מעולם לא תגיד לך שהיא עייפה או משועממת, אתה צריך להבחין בזה בעצמך. בחור, אתה מאבד אותן אחרי השעה הראשונה. לעולם אל תתחרה עם החברה הכי טובה שלה, היא תמיד תשיג אותך, היא מסוגלת להרבה יותר משלוש וחצי שעות. אתה צריך להיות א ח ר.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 15:59 |
|
| |
הגעת לפגישה.
לעולם אל תפגש עם הבחורה יותר מ45 דקות, ככה אמרה רוחלה. כי אחרי השעה הראשונה, איבדת את הבחורה, והלכה הפגישה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 16:14 |
|
| |
הפגישה לא הלכה, היא פשוט דורשת יותר מאמץ.. מיותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 16:29 |
|
| |
בס"ד
זכור לי שפעם ישבתי עם בחור בפגישה ראשונה שבהן הבחור החליט לנהל מונולוג פרטי, ולא נתן לי להשחיל בקושי משפט חוץ מכן, לא, שחור, לבן. היות ואני בחורה עדינה לא רציתי לחפף אותו בברוטליות, חיכיתי עד בוש שאולי עוד כמה דקות הוא יועיל בטובו להפרד לשלום ולא להתראות מה שנמשך מכל אותן דקות ל-4 שעות תמימות (!!!).
למחרת, אותו חוצפן עוד אמר לי לא!!
וכאן נשאלת השאלה: למה לכל הרוחות ביזבז אותו בחור את זמנו וזמני (היקר) - במצטבר 4 שעות לשוא. האם בחורים כ"כ חסרי הבחנה לדעת "שזה לא זה" תוך שעה ולהתחפף?
בכלל לדעתי, כל הבחורים שמנהלים פגישה ראשונה מעל לשעה עושים טעות פטאלית. - בפגישה ראשונה צריך להתרשם ולהשאיר טעם של עוד, ולא להתיש בסיפורים תיאטראלים מה-10 שנים האחרונות שעברו על המועמד..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 16:29 |
|
| |
בס"ד
זכור לי שפעם ישבתי עם בחור בפגישה ראשונה שבהן הבחור החליט לנהל מונולוג פרטי, ולא נתן לי להשחיל בקושי משפט חוץ מכן, לא, שחור, לבן. היות ואני בחורה עדינה לא רציתי לחפף אותו בברוטליות, חיכיתי עד בוש שאולי עוד כמה דקות הוא יועיל בטובו להפרד לשלום ולא להתראות מה שנמשך מכל אותן דקות ל-4 שעות תמימות (!!!).
למחרת, אותו חוצפן עוד אמר לי לא!!
וכאן נשאלת השאלה: למה לכל הרוחות ביזבז אותו בחור את זמנו וזמני (היקר) - במצטבר 4 שעות לשוא. האם בחורים כ"כ חסרי הבחנה לדעת "שזה לא זה" תוך שעה ולהתחפף?
בכלל לדעתי, כל הבחורים שמנהלים פגישה ראשונה מעל לשעה עושים טעות פטאלית. - בפגישה ראשונה צריך להתרשם ולהשאיר טעם של עוד, ולא להתיש בסיפורים תיאטראלים מה-10 שנים האחרונות שעברו על המועמד..
|
|
|
|
|