|
|
| נשלח ב-27/12/2009 16:34 |
|
| |
הוא בטח אמר לשדכנית: "לא מתאים לי כזו בחורה שקטה, חוץ מכן\לא\שחור\לבן לא פתחה את הפה כל הפגישה. חיכיתי שתגיד משהו, עברתי על כל נושא שבעולם - אבל גורנישט. ממש ייבשה אותי.." 
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 16:39 |
|
| |
??
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 17:29 |
|
| |
רשמתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 17:34 |
|
| |
חבל, כי לא בטוח שיהיה לך בזה שימוש....
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 10:24 |
|
| |
בס"ד
מה יש לכם בחורים? מה?
שוב עברתי פגישה ראשונה במשך שעתיים וחצי(!!!!) ששעה מתוכה שמעתי מה כל ה- 14 האחים, האחיות, הגיסים, והגיסות + צמד הוריו היקרים עושים בחיים. מה הקטע המפגר הזה לספר "לבית מי" כל גיס או גיסה, ומה כל אחד עושה כבר בפגישה הראשונה? מילא, יוצא, עולה הנושא, אז בקטנה, מכניסים את זה, אבל לתת לבחורה פרוט קורות החיים של כל אח-אחות?! את מי זה מעניין? הרי לא באתי להפגש עם האחים שלו, אלא עם הבחור עצמו! זה כ"כ דוסי לעשות את זה...
רחמו על בחורות כמוני ותחסכמו מאיתנו את אילן היוחסין שלכם בפגישה ראשונה! תשאירו משהו לפעם הבאה, אם בכלל תבוא...
תודה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 10:48 |
|
| |
לא יודעת למה
אבל הכי קשה זה הפגישות ה"מסטיקיות" האלה.
למה לא מספיקה חצי שעה?
אם זה לא זה אז יש לי עוד הרבה עיסוקים אחרים. המון!
ואם זה זה - אז בפגישה הבאה נזרום.....!
מה הקטע למרוח את הראשונה?
אני נזכרת בפגישות החזקתי את עצמי בידיים קפוצות לא לברוח מהחלון של המלון,
ולחשתי לעצמי בלאט כל הפגישה: שיהיו רגעי סבל אלו לכפר לי על כל עוונותי ואצא מכאן טהורה וקדושה מכל רבב עבירה.
די.
זה כבר ממצה את עצמו.
*יש לציין שאסור להראות לצד השני את מצב ההזדככות שבא בזכותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 11:15 |
|
| |
בס"ד
אחד מאלף 22 -
מה לעשות שמדובר בדר"כ בבחורי ישיבה משועממים למדי, שלא צריכים לקום ביום למחרת ב-6:30 בבוקר לעבודה, ואין להם סדר יום לחוץ עם מחוייבויות לסביבה פרט לעצמם. מקסימום הם יבריזו לשיעור א'.. מי ישמע.. ביננו, זה לא שהם לא עושים את זה פעם-פעמיים בשבוע..
חוץ מזה, עד שהשכנה בדלת ממול הועילה בטובה להציע להם שידוך, והם טרחו ובאו עד לפתח המלון חנוטים בעניבה עם ג'ל בבלורית, ועוד שילמו 20 ש"ח על כוס קולה נהיה להם תחושת צורך סומטית של ניצול ומיצוי הזמן עד תום.
מבינה?
כי אני לא מבינה את זה!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 11:34 |
|
| |
| שNונה כתב: |  | בס"ד
אחד מאלף 22 -
מה לעשות שמדובר בדר"כ בבחורי ישיבה משועממים למדי, שלא צריכים לקום ביום למחרת ב-6:30 בבוקר לעבודה, ואין להם סדר יום לחוץ עם מחוייבויות לסביבה פרט לעצמם. מקסימום הם יבריזו לשיעור א'.. מי ישמע.. ביננו, זה לא שהם לא עושים את זה פעם-פעמיים בשבוע..
חוץ מזה, עד שהשכנה בדלת ממול הועילה בטובה להציע להם שידוך, והם טרחו ובאו עד לפתח המלון חנוטים בעניבה עם ג'ל בבלורית, ועוד שילמו 20 ש"ח על כוס קולה נהיה להם תחושת צורך סומטית של ניצול ומיצוי הזמן עד תום.
מבינה?
כי אני לא מבינה את זה! |
|
אם זה מי שאת חושבת שאת יוצאת איתם, ואת ממשיכה לעשות את זה למרות מידת ההערכה שלך אליהם שצועקת מתוך דברייך.. אז את בביג פרובלם..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 12:02 |
|
| |
בס"ד
רב_סרן, רק עכשיו עלית על זה? הפסיכולוג שלי ממזמן טוען את אותם הדברים.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 12:38 |
|
| |
תחליפי אותו ומהר.. זה לא מתפקידו לטעון טענות..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 13:50 |
|
| |
בס"ד
תן לי ת'טלפון של הפסיכולוג המקצועי שלך ואחליף את שלי...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 14:17 |
|
| |
היי היי הלו... יש מצב למבצע אצל הפסיכולוג? חבר מביא חבר משהו? למה אני באותה בעיה כמו של שנונה אחד על אחדדדד
אקיצ'ר תרשמו אותי גם..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 14:36 |
|
| |
הייתי ממליץ על פסיכותרפיה דוקא...
לעצם העניין: שתי אפשרויות... א. להפסיק לרצות ולצאת עם אלו שאת לא רוצה ולא מעריכה. ולחפש משהו אחר. ב. להתחיל להעריך את אלו שאת יוצאת איתם. השאלה היא מה את רוצה לרצות..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 16:16 |
|
| |
בס"ד
חחחחחח אדוני, מה נראה לך שהכתיבה בפורום הזה אם לא פסיכותרפיה?!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 22:58 |
|
| |
פגישות ראשונות-זה מזכיר לי שתמיד בסיפורים של זוגות נשואים יש קטע שהפגישה האחרונה הייתה 5 שעות והם לא שמו לב לזמן וכאלה...אף פעם לא שמעתי ש"כן, נפגשנו שעה. חתכנו הביתה והנה אנחנו היום". למה? לא יודע. תוצר של הוליווד
וברצינות. אני לא מבין בחורות שנמצאות בפגישה יותר ממה שהן רוצות. משעמם?נמאס?הוא חופר על גיסים לבית ? אמרי יפה 'יש לי (לימודים/עבודה/כל דבר אחר שהוא שגרתי) (היום/מחר על הבוקר) אז בוא נזוז לכיוון (התחנה/מונית/בית).
אני לא מצדיק בחורים שמתחילים לספר על כל מסעותיהם בעולם הישיבות. בחורים - תהיו ערניים וקשובים לבחורה מולכם. אם אתם שמים לב לסימני שעמום/עייפות או חוסר עניין תזרקו שאלה פתוחה,תעניינו,תסקרנו - העיקר אל תמשיכו לשעמם.
בדר"כ בחורות שקטות מאוד בפגישה הראשונה אבל אם צריך הן מדברות. אם הבחור שואל שאלה פתוחה זה נותן לה לחשוב,לענות ולהרחיב. זה יוצר בסיס לדיון ואולי לנושאים אחרים שמתקשרים.
עכשיו לבחורות - לא תמיד הבחורים רגישים מספיק ויודעים לזהות מזה ששמטתן עפעף אחד שאתן עייפות. אתן מוזמנות לרמוז בצורה שגם אלה שלא מאומנים בתקשורת בינאישית שאינה מילולית יבינו.
דבר נוסף, נכון אתן שקטות בפגישות ראשונות ולוקח לכן זמן להפתח והכל אבל אל תשאירו לבחור המסכן את כל העבודה. תשאלו גם אתן, תגרמו לו להתעניין במה שיש לכן להגיד.
בפגישות לא מספיק להיות חכם או צודק. צריך להבין איך עובד הראש של הצד השני. קשה. (במיוחד לבנים :) )
תוקן על ידי עוצר_וחושב ב- 29/12/2009 23:00:13
 |
|
|
|
|
|