| נשלח ב-28/12/2009 01:46 |
|
| |
אשמח לעצה..ותגובות...
לא מזמן התחלתי קשר אם מישהי או יותר נכון היא יצרה איתי ולאט לאט אנחנו מכירים אחד את השני.. ובאחת הפעמים שאלתי אותה אם היא רוצה לדבר בטלפון יכול להיות שזה היה מוקדם מידי השאלה אבל היא ענתה שהיא לא יודעת.. והמשכנו את הקשר דרך התכתבות באנטרנט. וגם הבחורה חרדית ואני מתחזק לכיוון החרדי ב"ה והיא יודעת את זה. ויצא לי לשאול אותה אם היא יכולה לספר לי על עצמה למשל איך היא ניראית.?. והיא ענתה לי שהיא "בחורה עדינה, רגישה, חייכנית, ניראית חמודה ועוד".. זה מה שהיא רשמה.. אז השאלה שלי כזו האם עליי לשאול אותה אם היא רוצה להיפגש או שעדיף לחכות קצת לתגובה ממנה..?
תוקן על ידי עוצר_וחושב ב- 30/12/2009 00:13:07
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2009 01:49 |
|
| |
מממ. לדעתי תתיעץ עם אדם שמבין מה אתה צריך לעשות. למה אתה לא שומע שידוכים בצורה הרגילה? זה די מתכון בעייתי לשניכם..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2009 01:51 |
|
| |
אני כן רשום בשידוכים... אבל איך אומרים מנסים..את לא יודעת מאיפה זה יבוא לך.. וגם היא יצרה איתי את הקשר..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2009 08:37 |
|
| |
בחורה שיצרה איתך קשר בצורה כזאת מעידה על זה שהיא לא נראית משהו.. תבין, אני אהיה דוגרית. האינטרנט נועד בעיקר לאלה שקשה להם להתמודד עם העולם שבחוץ. עכשיו, אם אתה גבר ויצרת קשר עם מישהי, מילא.. אבל אם את בחורה זה בעייתי לגמרי, לא עושים דברים כאלה. תשאל אותה אם היא רוצה להיפגש ותראה איך היא תגיב. עצה אישית ממני, אל תבנה על זה. סביר להניח שתגלה שהיא נחמדה והכל דרך המסך, אבל מעבר לזה ממש לא..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2009 09:12 |
|
| |
השמח לייעץ לך. תבקש תמונה ואז תעדכן אותנו הלאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2009 10:44 |
|
| |
אני מסכים עם רוחלה שזה לא מריח משהו כשזו בחורה היוזמת באופן שכזה... וגם ליטאי נתן לך עצה פרקטית, אם כבר אז כבר..
אבל, עצתי היא בפרט שאתה מציין שאתה מתחזק, תעשה את המירב כדי לא למרוח את הקשר כך, תיפגש ותתקדם או תוריד, היסחבות שכזו תקשה עליך אחר כך גם אם תראה לנכון לסיים את הקשר.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2009 12:59 |
|
| |
ממש לא מסכים לקביעה שבחורה שיוזמת קשר באינטרנט משהו לא בסדר איתה. ייתכן, אבל יש עוד פרמטרים שמשפיעים כמו למשל, רקע חברתי, ואולי באמת יש לה קושי כלשהו בשידוכים אבל במשהו לא מהותי שלא יפריע למתנאל. וודאי שלא הייתי אומר ש - "האינטרנט נועד בעיקר לאלה שקשה להם להתמודד עם העולם שבחוץ" או ש - "זה לא מריח משהו". הרי מתנאל עצמו רשום באותו אתר שידוכים (ויפה מאד שכך), אתם רוצים שיפסול בחורה רק בגלל שהיא גם שם? או בגלל שהיא יזמה? (ממש אוי אוי אוי)
לעצם העניין, מסכים לעצתו של רס"ן - לא להימרח בהתכתבות. אם נראית לך הבחורה ברמה כזו שאתה רוצה להיפגש, אתה יכול להבהיר שאתה מעוניין ולשאול אותה מה דעתה - אם היא מעוניינת גם כן או שמא יש עוד אינפורמציה שהיא צריכה כדי להחליט. זה יכול להיות לגיטימי אם היא תגיד שהיא רוצה להתכתב עוד קצת בתנאי שההתכתבות היא תכליתית ומתקדמת לאן שהוא. כלומר, שאלות\בירורים מהותיים. אם זה סתם חילופי רשמים ודיבורים על הא ועל דא "להכיר אחד את השני", את זה תוכלו לעשות בצורה יותר אפקטיבית בפגישה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2009 14:03 |
|
| |
מצטערת אבל בוער לי
* אשמח
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2009 14:12 |
|
| |
אחת מאלף, כולנו ראינו, שתקנו והבלגנו. אבל לך בער?! ולפחות היית כותבת לו עיצה על הדרך... נו נו.. אולי את בכל זאת לא אחת מאלף....:)).
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2009 18:26 |
|
| |
| רוחלה2 כתב: |  | בחורה שיצרה איתך קשר בצורה כזאת מעידה על זה שהיא לא נראית משהו.. תבין, אני אהיה דוגרית. האינטרנט נועד בעיקר לאלה שקשה להם להתמודד עם העולם שבחוץ. עכשיו, אם אתה גבר ויצרת קשר עם מישהי, מילא.. אבל אם את בחורה זה בעייתי לגמרי, לא עושים דברים כאלה. תשאל אותה אם היא רוצה להיפגש ותראה איך היא תגיב. עצה אישית ממני, אל תבנה על זה. סביר להניח שתגלה שהיא נחמדה והכל דרך המסך, אבל מעבר לזה ממש לא.. |
|
רוחל'ה את קטלנית!
בין אם את מכוערת, בין אם את יפה
את חייבת לצאת עם ליטאי!
אתם על אותה רמת קטלנות!
שמעי מה חסויה אומרת!
היא אינה מאכזבת אףפעם!!

|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2009 18:50 |
|
| |
חחח... חסויה, הרסת אותי...
את מוכנה לקחת אחריות על זה? זה עלול להיגמר לא טוב בכללל...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2009 18:56 |
|
| |
על ההצלחה שלך ושל ליטאי לוקחת אחריות מלאה!
על התוצאה של הילדים הציניקנים שיצאו לכם ... אני כבר לא אחראית.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2009 18:59 |
|
| |
חחחח.... חסויה, טיפהלה נסחפת...
ומה אם אני יפה מדי בשבילו נניח??
בשביל ציניות שווה להתפשר נראה לך...??
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2009 19:00 |
|
| |
אבל סיכמנו כבר שכל מי שפה מכוערת. לא???
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2009 19:00 |
|
| |
לתרי-זוזי אני מעוניין להיפגש איתה והכל... וגם אנחנו מתכתבים לא הרבה זמן בערך שבועיים... וגם אם אנחנו נכיר עוד ועוד מה יישאר לפגישה איזה שאלות.. או שיכול להיות שאני טועה..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2009 19:01 |
|
| |
על כל פנים, אם יוצא משהו אני מבקשת דמי שדכנות! לא מוותרת! ו.. אני יקרנית לא פחות מ1,000$
|
|
|
|
|