בית פורומים שידוכי חרדים

אשמח לעצה..ותגובות...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/12/2009 17:00 לינק ישיר 

כמו איזה נושאים לשאול אותה אם אפשר דוגמא... וגם חשבתי אולי לומר לה מה דעתך על המשך הקשר .?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2009 17:03 לינק ישיר 

שיואו מתנאל חפרת לגמרי..
תקשיב מה רוחלה אומרת:
תגיד שאתה רוצה להיפגש. תיפגשו. תראה אותה. תחטוף את שוק חייך ואז כמה ימים ועובר לך.
סבבה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2009 19:56 לינק ישיר 

שיואו.. כמה רוע אפשר לבלוע..

תקשיב מה רס"ן אומר:
תציע יפה להיפגש כדי לראות מה קורה עם הקשר, תסביר שאין לך עניין למרוח, תיפגש, תיראה שמתאים לך, תרד על ברכיך, תציע נישואין, ואל תשכח להזמין אותנו...
סבבה לגמרי..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2009 19:57 לינק ישיר 

הגרסה שלי הייתה מציאותית יותר, סורי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2009 20:33 לינק ישיר 

לא התיימרתי להציג מצג מציאותי..
רק בשביל לאזן, כי הגרסה שלך הייתה קיצונית וחד צדדית..

שינסה ויראה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2009 22:22 לינק ישיר 

דבר ראשון, את דעתי חלקם מכירים - נגד הכרויות אינטרנט עקב העובדה שרוב האנשים לא יודעים כיצד לפעול במסגרת השיטה מה שגורם להמון בעיות כגון המקרה בדיון הזה.

עכשיו,
אני מסכים עם תרי.

קשר אינטרנטי של התכתבויות אולי נראה לך נחמד עכשיו כי - כיף לך לדבר איתה,נושאים משותפים,היא נשמעת חכמה,היא מבינה אותך והיא ממש כמוך רק אישה.

אבל (ואני לא אלאה אתכם בבעיות של תכתובת אינטרנטית וסוג הקשר וכאלה- מדובר באבל פשוט וחותך)
כאנשים שומרי תורה ומצוות כשאנחנו מקיימים קשר בין שני המינים (שלא לצורכי עבודה/משפחה) זה למטרת נישואים.
אם אתה רציני ומחפש להתחתן ולא לבזבז את הזמן שלך על התאהבות ביצור וירטואלי אז תציע לה להפגש.
והיה- וענתה לא, כנראה שהיא לא מחפשת להתחתן ולכן אין לך מה לבזבז את הזמן.
והיה- וענתה כן, תפגשו.
כיוון שמדובר בפגישה של הכרות דרך האינטרנט ולא שידוך (כשהצד המוצע מוכר) אתם יכולים לפעול בשתי דרכים. או לחפש דרך להפוך את זה לרשמי (לגשש אצל מכרים משותפים) 
או שתפגשו בלא החלק הרשמי של ההצעה אבל הכללים עדין יהיו תקפים. תפגשו במקום ציבורי (לובי של בית מלון שבדר"כ לא ריק יכול להיות טוב) ולא פארק מבודד (אתה לא יודע מי היא והיא לא יודעת מי אתה).

בכ"א לדעתי לא חכם להחזיק קשר על אינטרנט כי זה מבזבז זמן על דבר לא רציני וגם גורם לכאבי לב וסרטים אחרי זה.
תתפוס רצינות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2009 22:39 לינק ישיר 

רב_סרן כתב:
שיואו.. כמה רוע אפשר לבלוע..

תקשיב מה רס"ן אומר:
תציע יפה להיפגש כדי לראות מה קורה עם הקשר, תסביר שאין לך עניין למרוח, תיפגש, תיראה שמתאים לך, תרד על ברכיך, תציע נישואין, ואל תשכח להזמין אותנו...
סבבה לגמרי..

כל הכבוד!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2009 23:57 לינק ישיר 

בקיצור של עניין שאלתי אותה " מה דעתך אולי להיפגש" והיא ענתה לי בסדר אבל בגלל שהיה מאוחר אז אנחנו נמשיך לדבר מחר ואני יעדכן אותם אם יהיה התפתחויות.. ומצטער שחפרתי לכם קצת לאלה שהיתעצבנו.. :-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2009 00:06 לינק ישיר 

יפה על האומץ

לא אמורות להיות התפתחויות מיוחדות.
תקבעו מקום וזמן ושלום על ישראל.

אני רק חוזר על מה שאמרתי כבר קודם עדיף מקום ציבורי. (לובי זה פתרון טוב. גם ציבורי וגם רשמי)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/12/2009 00:08 לינק ישיר 

אוקיי תודה בכל אופן על העזרה..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשמח לעצה..ותגובות...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.