| נשלח ב-29/12/2009 12:56 |
|
| |
"פוליאנדריה"???
שמעתי על מקרה שכזה, בחורה הייתה בקשר עם בחור למעלה מחודש.. הכל זורם... אחרי כחודש היא אומרת לו כמעט בדרך אגב.. "תשמע.. אני בכלל מאוהבת במישהו אחר.."
יש כזו טענה שבטבע הגבר הוא מסוגל לחלוק את רגשותיו בין נשים ולכן במקור התורה התירה ריבוי נשים "פוליגמיה", אבל בחורה..? מה באמת היא חשה?
(מעניין לשמוע בעיקר את דעתכן..)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 12:58 |
|
| |
אין כזה דבר. בחורה לא יכולה לאהוב יותר מבחור אחד. היא יכולה להרגיש נחמד עם בחור אחר, אבל לא לאהוב אותו או להיות מאוהבת בו.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 13:05 |
|
| |
הייתי מרחיבה עוד.. אבל מהחשש לצנזורה...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 13:07 |
|
| |
| רוחלה2 כתב: |  | אין כזה דבר. בחורה לא יכולה לאהוב יותר מבחור אחד. היא יכולה להרגיש נחמד עם בחור אחר, אבל לא לאהוב אותו או להיות מאוהבת בו. |
|
אז אולי היא באמת לא אהבה אותו, אז למה היא מחזיקה את הקשר?
(דוקא ממך לא ציפיתי לתשובה כזו פשוטה..)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 13:12 |
|
| |
למה היא החזיקה את הקשר..? כי היה לה נחמד והיא לא הייתה בטוחה באהבתה לבחור האחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 13:39 |
|
| |
אחרי התעמקות נוספת,
מצב א' יש כמה סיבות למה היא מחזיקה את הקשר: 1. נחמד לה 2. הוא לא דוחה אותה 3. הוא זורם איתה 4. היא מאמינה שיכול להיות לה טוב איתוו אז היא מנסה לאהוב אותו. 3. הוא דומה לבחור שהיא מאוהבת בו או לחילופין הוא שונה ממנו ממש ומשכיח אותו ממנה.
לסיכום: הבחורה חכמה ביותר, אבל לא מדי. היא קלטה שיש בקשר הזה פוטנציאל והיא מנסה להיכנס לזה.. אחרי המעשים נמשכים הלבבות.. יכול להיות שפשוט לא הלך לה עם הבחור ההוא שהיא מאוהבת בו, ולכן אין לה ברירה אחרת. עכשיו, היא לא חכמה מספיק כי אסור היה לה להגיד שהיא מאוהבת בבחור אחר. לא אומרים כזה דבר אף פעם, לא משנה עד כמה זה נכון.
מצב ב'
קיימות נשים מזן נדיר שאינן מסתפקות באהבתן לגבר אחד, ותמיד יבקשו עוד. וזה נובע משתי סיבות: 1. חוסר ביטחון בקשר שיש להן עם הבחור, הן לא מרגישות אהובות מספיק. 2. נחיתות אובר, ורצון להוכיח את עצמן כשוות. זה קצת מורכב אסביר בהזדמנות אחרת..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 13:41 |
|
| |
לפי איך שזה נשמע את אוהב גבר רק בשביל מטרה לא בגלל שאת אוהבת אותו..... וזה לא נכון בכלל לחשוב כך... מקווה שטעיתי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 13:43 |
|
| |
טעית
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 13:49 |
|
| |
לפי הפירוט שלך אז הבנתי שאני טעיתי אבל לפני כך זה היה נשמע....
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 14:22 |
|
| |
| רוחלה2 כתב: |  | אחרי התעמקות נוספת,
מצב א'
יש כמה סיבות למה היא מחזיקה את הקשר: 1. נחמד לה 2. הוא לא דוחה אותה 3. הוא זורם איתה 4. היא מאמינה שיכול להיות לה טוב איתוו אז היא מנסה לאהוב אותו. 3. הוא דומה לבחור שהיא מאוהבת בו או לחילופין הוא שונה ממנו ממש ומשכיח אותו ממנה.
לסיכום: הבחורה חכמה ביותר, אבל לא מדי. היא קלטה שיש בקשר הזה פוטנציאל והיא מנסה להיכנס לזה.. אחרי המעשים נמשכים הלבבות.. יכול להיות שפשוט לא הלך לה עם הבחור ההוא שהיא מאוהבת בו, ולכן אין לה ברירה אחרת. עכשיו, היא לא חכמה מספיק כי אסור היה לה להגיד שהיא מאוהבת בבחור אחר. לא אומרים כזה דבר אף פעם, לא משנה עד כמה זה נכון.
מצב ב'
קיימות נשים מזן נדיר שאינן מסתפקות באהבתן לגבר אחד, ותמיד יבקשו עוד. וזה נובע משתי סיבות:
1. חוסר ביטחון בקשר שיש להן עם הבחור, הן לא מרגישות אהובות מספיק.
2. נחיתות אובר, ורצון להוכיח את עצמן כשוות. זה קצת מורכב אסביר בהזדמנות אחרת..
|
|
לראשונה,אני מסכימה איתך,רוחלה!! (ימות משיח... )
רק נראלי יותר "הגיוני" שמצב א' יקרה...
אבל מה שבטוח,שהבחורה לא חכמה במיוחד...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 14:31 |
|
| |
לא יודע למה אתן מקשרות את זה לחכמה, אני הייתי מוציא את הראש מהסיפור... זו שאלה פסיכולוגית רגשית..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 14:43 |
|
| |
צריך להבין מה היה מהותו של הקשר מלכתחילה.... האם זה היה על "בסיס אהבה" או "בסיס חברי" (כמו חברה טובה כזה...)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 15:48 |
|
| |
אישה לא יכולה לתת אהבה ליותר מגבר אחד. אפילו לקבל אהבה מיותר מאחד לא נראה לי שאפשר.
מאוד הגיוני שבמקרה ששמעת, הבחורה הייתה בקשר עם בחור נוסף, לא בשביל אהבה, אלא בשביל עניין. למה לא? כמו שיש לכל אחת כמה חברות... לא חייבים להתאהב בכל קשר.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 15:52 |
|
| |
אויש. זה מוזר. כנראה היא חולה נפשית או משהו. כל בנאדם נורמלי מסוגל לאהוב רק בנאדם אחד. אין מספיק מקום בלב לשתיים. ק"ו בנות.
תבדוק אם היא לוקחת כדורים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 15:55 |
|
| |
מה ניהיה היום?
שאלות מכוכב לכת...
גם רגשית גם שכלית לא הגיוני (שכלי) לא נתפס (רגשי)
בקיצור לא!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 16:47 |
|
| |
לכל הבנות שהגיבו כאן: בלה בלה בלה!!!
ורב סרן, אם כבר העלת את הנושא שהוא ממש טוב יש לציין.. תסביר את העניין, איך זה שגבר יש לו לב כל כך רחב, איך גבר יכול לאהוב יותר מאישה אחת? או שזה סתם מה שאומרים, והוא לא מסוגל?
|
|
|
|
|