|
|
| נשלח ב-29/12/2009 18:52 |
|
| |
| רוחלה2 כתב: |  | לכל הבנות שהגיבו כאן: בלה בלה בלה!!!
ורב סרן, אם כבר העלת את הנושא שהוא ממש טוב יש לציין.. תסביר את העניין, איך זה שגבר יש לו לב כל כך רחב, איך גבר יכול לאהוב יותר מאישה אחת? או שזה סתם מה שאומרים, והוא לא מסוגל? |
|
כולל אותך?!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 19:12 |
|
| |
| רוחלה2 כתב: |  | ורב סרן, אם כבר העלת את הנושא שהוא ממש טוב יש לציין.. תסביר את העניין, איך זה שגבר יש לו לב כל כך רחב, איך גבר יכול לאהוב יותר מאישה אחת? או שזה סתם מה שאומרים, והוא לא מסוגל?
|
|
זה לא עניין של גודל בלב.. אני חושב שזו פשוט הצורה של האהבה, גם כשגבר אוהב ברמה המקסימלית (אם למשל תמדדי את זה בהקרבה, נתינה, דאגה, וכו') אצלו זה לא בא בצורה אבסולוטית, וגם, מי שזקוק למשען זו האשה שזקוקה לגבר, ולכן היא צריכה אחד כדי לבנות עליו הכל, הגבר אמנם יש לו את הצרכים שלו, אבל מבחינה נפשית הוא לא צריך אחת ויחידה להישען עליה. כמובן שזה בתאוריה, ואני מאמין שכשצורת החיים היום היא אחרת אז זה קצת משפיע וזה משתנה...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 19:14 |
|
| |
| adiadi180 כתב: |  | אויש.
זה מוזר.
כנראה היא חולה נפשית או משהו.
כל בנאדם נורמלי מסוגל לאהוב רק בנאדם אחד.
אין מספיק מקום בלב לשתיים.
ק"ו בנות.
תבדוק אם היא לוקחת כדורים. |
|
חחחחח...עדידוש....הגזמת....=)
מי אמר שהבחורה הרגישה משו לבחור ההוא??? אולי זה סתם היה קשר לא מחייב....
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 19:15 |
|
| |
זה לא עניין של גודל בלב..
אני חושב שזו פשוט הצורה של האהבה, גם כשגבר אוהב ברמה המקסימלית (אם למשל תמדדי את זה בהקרבה, נתינה, דאגה, וכו') אצלו זה לא בא בצורה אבסולוטית, וגם, מי שזקוק למשען זו האשה שזקוקה לגבר, ולכן היא צריכה אחד כדי לבנות עליו הכל, הגבר אמנם יש לו את הצרכים שלו, אבל מבחינה נפשית הוא לא צריך אחת ויחידה להישען עליה.
כמובן שזה בתאוריה, ואני מאמין שכשצורת החיים היום היא אחרת אז זה קצת משפיע וזה משתנה...
[/quote]
באסה איתכם לגמרי. למה אתם לא אוהבים בצורה אבסולטלית? וזה לא פיר שאישה תמיד תאהב את הגבר יותר ממה שהוא יאהב אותה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 19:15 |
|
| |
| adiadi180 כתב: |  | לכל הבנות שהגיבו כאן: בלה בלה בלה!!!
ורב סרן, אם כבר העלת את הנושא שהוא ממש טוב יש לציין.. תסביר את העניין, איך זה שגבר יש לו לב כל כך רחב, איך גבר יכול לאהוב יותר מאישה אחת? או שזה סתם מה שאומרים, והוא לא מסוגל?
כולל אותך?! |
|
לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 19:17 |
|
| |
| נאות כתב: |  | אויש.
זה מוזר.
כנראה היא חולה נפשית או משהו.
כל בנאדם נורמלי מסוגל לאהוב רק בנאדם אחד.
אין מספיק מקום בלב לשתיים.
ק"ו בנות.
תבדוק אם היא לוקחת כדורים.
חחחחח...עדידוש....הגזמת....=)
מי אמר שהבחורה הרגישה משו לבחור ההוא??? אולי זה סתם היה קשר לא מחייב.... |
|
ממתי את מבינה בקשרים לא מחייבים? מוזר...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 19:19 |
|
| |
| רוחלה2 כתב: |  |
ממתי את מבינה בקשרים לא מחייבים? מוזר... |
|
ממתי שאת מבינה בשירים...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 19:21 |
|
| |
חחחחח... טו-אוב!!
אבל לא התכוונתי לעקוץ נאות, התכוונתי באמת, לא חשבתי שאת מבינה בדברים האלה... חשבתי את קצת יותר סגורה... נו את מבינה למה אני מתכוונת...
ואת צודקת, אני באמת לא מבינה בשירים...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 19:24 |
|
| |
| רוחלה2 כתב: |  |
זה לא עניין של גודל בלב..
אני חושב שזו פשוט הצורה של האהבה, גם כשגבר אוהב ברמה המקסימלית (אם למשל תמדדי את זה בהקרבה, נתינה, דאגה, וכו') אצלו זה לא בא בצורה אבסולוטית, וגם, מי שזקוק למשען זו האשה שזקוקה לגבר, ולכן היא צריכה אחד כדי לבנות עליו הכל, הגבר אמנם יש לו את הצרכים שלו, אבל מבחינה נפשית הוא לא צריך אחת ויחידה להישען עליה.
כמובן שזה בתאוריה, ואני מאמין שכשצורת החיים היום היא אחרת אז זה קצת משפיע וזה משתנה...
[/quote]
באסה איתכם לגמרי. למה אתם לא אוהבים בצורה אבסולטלית? וזה לא פיר שאישה תמיד תאהב את הגבר יותר ממה שהוא יאהב אותה. |
|
הדגשתי, זה לא עניין של יותר או פחות, זה ההבדל בצורה ובדרך, איך לאהוב, לא כמה. אבל... אם את רוצה להתעקש ולצעוק... "אתם תמיד אוהבים פחות מאיתנו הבנות.." אז... חופשי.....
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 19:25 |
|
| |
יש הפתעות בחיים....את רואה מזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 19:27 |
|
| |
אני לא רוצה להתעקש ולצעוק.. מה הקשר בכלל.. אני רוצה להבין, זה הכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 19:28 |
|
| |
| נאות כתב: |  | יש הפתעות בחיים....את רואה מזה... |
|
בהחלט.
את חמודה...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 19:30 |
|
| |
אז הסברתי. אבל לצעוק זה בריא לפעמים.. לשחרר הכל..
ואגב, את כן מבינה בשירים, קצת..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2009 19:31 |
|
| |
חחח... קצת ביותר... שירים זה לא התחום שלי, מודה.
|
|
|
|
|