|
|
| נשלח ב-31/12/2009 14:20 |
|
| |
את המושגים האלו למדנו היטב ואת משמעותם, זה לא סתם "מושגים מהקבלה" זה אמיתי ופרקטי. אבל כבודה באמת לא מבינה בזה מספיק והשתמשה בזה לא במקום הנכון...
אבל בכלל.. כשבחורה מתחילה לומר "אוהו.. אוהווו.." אז הדיון הסתיים..;)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2009 16:05 |
|
| |
אוהו........ אאאוווהההההההההההווווווווווווווו......................
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2009 16:49 |
|
| |
סתם הערה...
היא אמרה שהיא "מאוהבת".... יש הבדל בין מאוהבת לאוהבת.... think about it....
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2009 19:19 |
|
| |
ידוע ההבדל, מעניין.. נברר את זה..
בכולופן, אם היא אמרה "מאוהבת" אז כן שייך שניים ביחד..?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2009 19:30 |
|
| |
אולי...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2010 14:26 |
|
| |
רוחלה ניתוח מדהים jגה זה התשובה רב סרן אני רואה שטוב לך
היוש זה מורכב וכתבתם חלק גדול מהדברים כך שאני לא יחדש הצורך של אישה בעיקר הוא ביטחון כמובן זה נוצר אם היא מרגישה נאהבת[מחשש לצנזורה לא הורחב]
גבר הוא נותן ולתת לכמה כניראה שייך בגלל שהוא יותר שיכלי אישה שהיא מקבלת שזה גם יותר רגש אז היא חווה את הגבר בצורה יותר עמוקה ואת הלב שייך לתת רק לאחד באותה הזמן אם כי ברור שהגבר יתן את ליבו לאחת יותר מהשניה זה מציאות ומכאן ניגזר המילה צרה ששני נשים הם צרה אחת לשניה שכל אחת מנסה לנטות את לב הבעל לכיון שלה [ונא לעיין בפרשות אחרונות]
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 21:51 |
|
| |
נכון, חמקן, רק שהעניין של הצרות אמנם מוכיח שישנה התנגשות, אבל לא מוכיח לכאורה שיאהב אחת יותר מהשניה, יתכן שטבעי שהן חוששות מכך, או שסתם מפריע לאחת שקיימת בכלל אחת נוספת, אך אין זה אומר שבפועל תהיה אהבה לאחת יותר מלשניה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 22:11 |
|
| |
תודה על התגובה
שכחתי להוסיף נקודה מתורת המחשבה למה נאסר על כהן גרושה וכו וזה קשור גם להנ"ל.
ברוב המקרים זה כך {באחת הנידונים בפורום שאלתי אם יש לאחד מהחכמים ידע מוסמך מי יותר קנאי איש או אישה לי ניראה שאישה ובטח לפי מה שניכתב בפורום בענין האהבה שכתבו שלגבר אישה היא עוד משהו ואישה רוב חיה הם הגבר וזה אולי מוסבר גם ע"פ הנ"ל} .
והוספתי לעיין בפרשה של רחל ולאה למרות ששם זה דברים יותר גבוהים ומקרא יוצא גם בפשוטו ויעקב אהב את רחל יותר מלאה. הלשון צרה היה רק סיעתא [כך רש"י מסביר] .
תוקן על ידי חמקן1 ב- 02/01/2010 22:23:02
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 22:19 |
|
| |
מגיע לך מכות וירטואליות על המשפט שאומר שבשביל גבר האשה היא כאילו "עוד משהו".. אבל מכות רצח...(וירטואליות!! שלא יאשימו אותי בהסתה..)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 22:23 |
|
| |
אני מחכה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 22:42 |
|
| |
זה שיעקב אהב את רחל יותר מלאה זה מוכיח שכל גבר יאהב אחת יותר מהשניה..? אגב, זה שייך בדיוק לאשכול השני...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 22:54 |
|
| |
לא ידעתי שאתה ניתפס לפרטים קטנים אבל עם זו דרכך עיין שכתבתי "ברוב המקרים"
לא כתבתי שזה מוכיח אלא רוח הדברים
איזה אשכול???
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 23:01 |
|
| |
מה זה "פרטים קטנים"? אתה טוען משהו, חובת ההוכחה מוטלת עליך.. ובכלל.. אין פה אפי' רוח וחצי רוח.. יעקב עבד בשביל רחל מלכתחילה שבע שנים, ברור שהוא אוהב אותה יותר!! (את לאה הכריחו אותו לשאת) זה סיפור יוצא דופן לחלוטין!!
אשכול "פוליגמיה".
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 23:08 |
|
| |
צודק [טעיתי] ברמת העיקרון אבל אצל יעקב אבינו צריך עוד הסברים ולכן כתבתי רוח הדברים.
שמתי לב לאשכול רק אחרי שכבר כתבתי כאן סורי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 23:55 |
|
| |
עכשיו אני כבר ממש מבולבלת.. אבל דעתי אינה נוטה אחרי נוגה. כח מקבל הוא לא קשור לרגש. איך אפשר לקבל רגש? אני לא נותנת את עצמי לאהבה..
|
|
|
|
|