| נשלח ב-1/1/2010 14:41 |
|
| |
נורמה חברתית?בעקבים שלי!
מי המטופש שקבע את הנורמה החברתית האומרת שבחורה צריכה ללכת לפגישות עם עקבים?
ובמיוחד לפגישות ראשונות?
סליחה?.......???????
למה הרגליים שלי צריכות לדאוב ולכאוב כדי שעינו של בחור X תהנה מהסקירה הסופית שתיגמר בעקבים שלי??
המניות שלי עולות בעיניו כשהוא רואה את ההליכה החוששת הזו?
את הפחד שכול רגע משהו/מישהו יתקל ברגל שלי והשאר תהיה היסטוריה שתכתב ב'פדיחות בפגישות'?
לא.
סליחה.
אני לא מוכנה שזה יקרה לי.
אני לא אלך ברחוב בגאווה כי גבהתי ב8 סמ' פתאום,והעקב שלי הוא המילה האחרונה ביצור העקבים לשנת 2010 הבעל"ט.
למה שאני לא אלך בנוחות בעצם,ואוכל לחשוב כמו בחורה רגילה?
אני לא רוצה שהמוח שלי,שאמור להיות מרוכז בפגישה/בחור יתרכז ב:
-'איך אני עוברת את המדרכה הזו?יש פה אזור שלא מרוצף ואם העקב שלי יתקל שם,הפנים שלי יראו כמו האדמה מלאת המלט הלזו."
-'וואו.הריצפה של המלון הזה חלקה יותר מידי.אני צריכה להאט את הקצב מ6 צעדים בדקה,לש3 צעדים בדקה.מה שמו פהבכלל?פוליש?ווקס?'-ורק אחרי שאת נופלת את מבינה שזה כלור.אין ספק.מריחים.
-'אני חייבת לשבת.העקבים הורגים אותי.אבל הוא כ"כ רוצה להמשיך ללכת כאן,ובכלל, שקט כאן יותר.אבל,
א----נ----י ח---י----ב----ת ל---ש---ב----ת----!----!----!
ובסוף הפגישה את מוצאת את עצמך עם מינמום דיעה על הבחור הנ"ל,
והפניה לרופא כרוגי.
שיתחפפו להן הנורמות החברתיות!
אני הולכת עם ה'פיתה' שלי!
(סמכו עלי,היופי שלהן לא פחות מהנעליים עם העקבים.)
איך אומרת הפרסומת?
את הכי יפה,כשנוח לך.
(ומי שלא מאמין מוזמן להיכנס לכול חנות נעליים ולבדוק..)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2010 14:51 |
|
| |
שקט בגזרה<?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2010 15:00 |
|
| |
עדי- אני מבינה יופי תהרגשה- אבל יש כאלה שעקבים ממש נח להם- אפילו בשביל ריצה בפארק, באחת הפגישות בחור אמר לי- את בטח לא רוצה לצאת לטייל, עם העקבים,,, אז זהו- שדווקא רציתי לצאת- ועקבים נוחים לי הרבה יותר משטוח,,, אבל מי שלא נח לה- שלא תדפוק חשבון, 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2010 15:00 |
|
| |
מה לכתוב שאני לא מבין מה את רוצה
1 טוב לך בלי עקבים מי ביקש ממך למות בעדם?
2 את רוצה עקבים בגלל שאת רוצה להרשים אז מה את בוכה???
3 טוב לך בלי עקבים אבל את רוצה להרשים ולא לבכות מה הבעיה להגיד לבחור שאת מעדיפה לשבת???
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2010 15:05 |
|
| |
1.זה כביכול מראה זלזול עמוק. 2אני לא רוצה עקבים.אני לא מחפשת להרשים מחיצוניות. 3.למה לשבת כשהסיבה היחידה היא חוסר נוחות?למה לא ללכת בשקט בלי עקבים.? 4.אתה רואה אותי בוכה?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2010 15:14 |
|
| |
אני לא יודע אבל מעולם לא שמתי חשיבות אם הבחורה באה עם עקבים או לא, ושלא יגידו שאני לא שם לב ללבוש פשוט צריך לתת דו"ח לאמא... כך שתיהי רגוע ותהני מאיך שנח לך! פשוט יש לך איזה נורמה שאת חייבת ללכת כך! חברתי? מה את עמיר פרץ? מצביע ש"ס?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2010 15:22 |
|
| |
1 זה יותר מכובד אבל להגיד שזה זלזול עמוק הלכת רחוק, אם כי אני בטוח שבחור יבין שעשית מטעמי נחות
2 כדי שעינו של בחור X תהנה מהסקירה הסופית שתיגמר בעקבים שלי??. אז מה איכפת לך מה יסקרו עיניו של x
3 במילה אחת כתבתי שיש רצוי ויש מצוי ותעשי מה שנוח לך
4 כונתי היתה למה להתלונן [בדיוק כמו שלא שאלת ברצינות אם אני רואה אותך]
תוקן על ידי חמקן1 ב- 01/01/2010 15:24:23
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2010 15:27 |
|
| |
| חמקן1 כתב: |  | 1 זה יותר מכובד אבל להגיד שזה זלזול עמוק הלכת רחוק, אם כי אני בטוח שבחור יבין שעשית מטעמי נחות
2 כדי שעינו של בחור X תהנה מהסקירה הסופית שתיגמר בעקבים שלי??. אז מה איכפת לך מה יסקרו עיניו של x
3 במילה אחת כתבתי שיש רצוי ויש מצוי ותעשי מה שנוח לך
4 כונתי היתה למה להתלונן [בדיוק כמו שלא שאלת ברצינות אם אני רואה אותך]
תוקן על ידי חמקן1 ב- 01/01/2010 15:24:23
|
|
נסתמו טענותי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2010 15:31 |
|
| |
קבלתי 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2010 15:32 |
|
| |
אזזזזז.....לסגור את האשכול??? 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2010 15:34 |
|
| |
לא יכול להיות שאחרים מסתכלים במשקפים אחרות 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2010 15:38 |
|
| |
אה,חשבתי שאתה המדגם שמייצג את כל בחורי הישיבות...כאילו,רובם.... 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2010 15:42 |
|
| |
1 מי אמר לך אם אני בחור?? 2 בחור ישיבה?? 3 ממתי מידגם הוא אדם אחד??? 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2010 15:44 |
|
| |
חחחחחחחחחחח..... 1. למה הרסת את הרצף של השורות...(היה יפה שכל אחד כתב שורה ארוכה יותר מהשני ובסוף היה אייקון....=) 2. במחילה מכבודו חשבתי שהוא בחור ישיבה.... 3. ממתי שבפורום הזה אין יותר ניקים שיגיבו... 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2010 15:45 |
|
| |
| נאות כתב: |  | אה,חשבתי שאתה המדגם שמייצג את כל בחורי הישיבות...כאילו,רובם....  |
|
מאמי,בשביל שהוא יהיה מדגם מיצג הוא צריך להיות 50 אחוז מהם לפחות,ובמקרה הזה הוא בקושי אחד.
(הוא אפילו אמר בעצמו.)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2010 15:45 |
|
| |
אם את לא רוצה עקבים - לא צריך. יש גם בחורים שמעדיפים כאלה בלי עקבים (גם אם הן לא גבוהות...) עקבים זו מחלה שהמציאו בנות כדי להראות גבוהות יותר ממה שהן, מתוך מחשבה (שרווחת בציבור) כי הגובה מקנה להם יופי. לא אשבור לכם מיתוסים, ויתכן שכך אנשים רואים את העניין (לפחות מבחינת המוסכמה החברתית, גם אם לא מבחינה אובייקטיבית), אבל אף אחד לא מכריח אף אחת ללכת בפרסות סוסים וישמע קולה למרחק ג' מייל רק כדי שתראה גבוהה יותר. ועוד מילה קטנה. בפגישה ראשונה, תרצי או לא, מאוד חשוב הרושם הראשוני (קראי עוד כאן), וחלק מהרושם הזה הוא, מה לעשות, המראה החיצוני. הבחירה בידייך היא מה יהיה המראה החיצוני שלך. בתת מודע שלך מונח מה לבחור ללבוש (כביטוי לפנימיות שלך), ואיך להתאפר לפגישה, והבחור שלא במודע שופט את הבת שמולו כפי שהיא נראית, זו צורת ביטוי של הנפש, וכך טבע הקב"ה בעולמו (עובדה שמה שיפה בעינייך ביום מסויים ביום אחר לא תעזי ללבוש). כך שעשי כטוב בעיניך באותו יום, בלי חשבונות מיותרים, וה' הטוב ישלח עזרו וינחה אותך בעצה טובה.
שבת שלום.
|
|
|