|
|
| נשלח ב-1/1/2010 15:47 |
|
| |
אוייש. רושם ראשוני לא נקבע מעקבים.תסלח לי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2010 15:48 |
|
| |
אפשר להראות ממש מצויין גם בלי עקבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2010 15:48 |
|
| |
מאמי,בשביל שהוא יהיה מדגם מיצג הוא צריך להיות 50 אחוז מהם לפחות,ובמקרה הזה
הוא בקושי אחד. (הוא אפילו אמר בעצמו.)
כל מילה חוץ משבת שלום מיותרת אז שבת שלום
תוקן על ידי חמקן1 ב- 01/01/2010 15:50:36
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2010 16:01 |
|
| |
בס"ד
ומיי קבע שצריך להתרחץ כל יום?
ומי קבע שצריך לצחצח שיניים כל יום?
ומי קבע שצריך לדבר לעניין?
ומי קבע? ומי קבע? ומי קבע?
אף אחד לא קבע כלום!
את לא מסוגלת לעשות מה שאת חושבת ונסחפת אחרי הנורמות, זו בעייתך!
אבל זיכרי! בחורים/אנשים אוהבים רוצים לראות בחורה יפה. אין ספק שקבים זה אחד מן הפרמטרים ליופי ואת רוצה להיות יפה תצטרכי לנעול אותם. את גם יכולה להחליט שבשביל יופי אני לא מוכנה לסבול. זו החלטה יפה זה מראה על האופי והאישיות שלך.
אז במקום לבכות, קחי החלטה!
המצחיק הוא שגם נעלי עקב נהפכו לנורמה ניירוטית.
זאת אומרת, שפעם מי שלבשה נעלי עקב עשתה זאת כי היא מן הסוג שמוכנות לסבול העיקר להיראות מאוד יפות. מאוד מטופחות ומאוד מחשיבות את היופי. שבשבילי כבחור שבא לפגישה נעלי עקב הן יותר מיופי אלא גם לימוד על הבחורה.
היום זה כבר לא קשור ליופי, זה קשור לנורמה.
עולם הפוך כבר אמרנו?
תוקן על ידי אסיק_good ב- 01/01/2010 16:03:55
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2010 16:02 |
|
| |
| adiadi180 כתב: |  | אוייש. רושם ראשוני לא נקבע מעקבים.תסלח לי. |
|
נכון. הוא נקבע מכלל הפרמטרים. אבל נגיד את זה ככה, הרצון לשים עקבים נובע מרצונה של הבת להראות יפה יותר. ואכן, אפשר להראות מצויין בלי עקבים.
שבת שלום.
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2010 16:08 |
|
| |
אסיק, למה הנראה לך שאני נסחפת אחר הנורמות?? אני מערערת עליהן! בכינות-רציתי לראות מה אתם חושבים ולשמוע את דעתכם, ובמקום להשמיע אתם טוענים שאני בוכה/מתלוננת מה שאני לגמרי לא! בסה"כ מערערת!!!!! יש לי החלטה כבר ממזמן--- פשוט רציתי לדעת אם היא כ"כ קיצונית--- (ד"א,ארון הנעליים שלי מפוצץ בעקבים אבל לפעמים זה די כבר!זה נמאס!)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2010 16:12 |
|
| |
ההחלטה היא לא קיצונית! אין לה שום קשר לקיצוניות!
היא החלטה שלך אישית! ואת תצטרכי להתמודד איתה לטוב לרע. אולי יהיו בחורים שיראו אותך ויגידו "זאת בכלל לא משקיעה בלבוש, או באיך שהיא נראית"
ואת תוכלי או:
לבכות שהפסדת בחור אולי שרצית. או לומר, כמה טוב שלא לבשתי את העקבים, כי אני לא רוצה בחור שכך שופט אותי.
זו החלטה! ואיתה את מתמודדת. תרשי לי לומר, שאם פתחת את זה לדיון ז"א שאת לא בטוחה בה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 18:04 |
|
| |
לא שאני מעריץ גדול של עקבים.. אבל אני ממש לא מבין מה כל כך נוח ב'פיתה'..!!! בדיוק בשבת הראו לי שכן יש איזושהי סוליה מתחת לפיתה.. חשבתי(ככה זה נראה..) שצועדים רק על פיסת בד..
בכולופן אני לא חושב שזו מוסכמה כזאת מוחלטת.. בא נאמר שביחס למוסכמה המקובלת שנידונה פה לאחרונה לגבי חניטת הבחור בעניבה... אז עקבים זה דבר הרבה פחות מוחלט..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 18:16 |
|
| |
אסיק תסלח לי אבל אתה ממש לא מבין במראה של אישה. אתה חושב שאם לא לובשים עקבים אז זה נראה רע/גרוע/מוזנח וכ'ו. ממש לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אפשר להראות מ-ה-מ-ם גם בלי עקבים!!!!!!!!!! ואני זו שמצויה בחברה של בנות יכולה להעיד על כך. מה אתה חושב שאם לא לובשים עקבים שידוך יכול להיתבטל בגלל זה?? אתה טועה,ובגדול!!!!!!!!!!!!! ולמה אתה חושב שאם אין עקבים זה בא להעיד על לבוש מוזנח/חוסר אופנתיות ומודרניות וכ'ו?????????????????????? זהו!!!!!!! זה מה שאני רוצה לנפץ פה!!!!!!!!!!!!!!!!! שאם אין עקבים זה ממש לא אומר שהבחורה לא יודעת להתלבש!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אויש...כמה שאתה טועה. אתה מוזמן לטייל ברבי עקיבא ולראות בעצמך בחורות מודרניות גם בלי עקבים.
חוסר עקבים לא נקרא אי השקעה בלבוש!!!!!!!!!!!
ממש לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ונכון,אולי אני לא כ"כ בטוחה שזה מפגין זלזול,
אבל מה שאני כן בטוחה,שאפשר להראות הכי יפה שבעולם גם בלי עקבים.
(וכווווולן יודעות איזה נעליים לובשות הכלות-----)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 18:27 |
|
| |
עקבים מוסיפים לפעמים למראה אבל ממש לא חובה לנעול. בכלל, שמתי לב שבד"כ דווקא הגבוהות הן אלו שלובשות עקבים (באותה צורה שבה דווקא הרזות הן אלה מזמינות דיאט קולה). בנוסף, די מעצבן לשמוע מבחורה שהיא מעדיפה לשבת בלובי חנוק מאשר לטייל בחוץ כי "אתה יודע, העקבים האלו.."
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 18:32 |
|
| |
| adiadi180 כתב: |  | אסיק תסלח לי אבל אתה ממש לא מבין במראה של אישה.
אתה חושב שאם לא לובשים עקבים אז זה נראה רע/גרוע/מוזנח וכ'ו.
אני לא אמרתי את הדברים הללו. אני אמרתי שזה מראה שהבחורה פחות משקיעה בלבוש.
להשקיע בלבוש זה לא רק לנסוע לאילת עבור חצאית יפה. אלא גם לסבול בלבישת נעלי עקב.
ממש לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אפשר להראות מ-ה-מ-ם גם בלי עקבים!!!!!!!!!!
ואפשר להיראות וד יותר מהמם עם נעלי עקב.
ואני זו שמצויה בחברה של בנות יכולה להעיד על כך.
מה אתה חושב שאם לא לובשים עקבים שידוך יכול להיתבטל בגלל זה??
אתה טועה,ובגדול!!!!!!!!!!!!!
חחח זה לא מתבטל. אלא זה לא מתחיל בכלל. ויש לי חברים, האמיני לי. זה לא בדיוק נופל על נעלי עקב. אלא על הכל בכלל, אם מדובר על בחור שרוצה שאישתו תשקיע ממש עד הסוף. ויש כאלו בחורים.
ולמה אתה חושב שאם אין עקבים זה בא להעיד על לבוש מוזנח/חוסר אופנתיות ומודרניות וכ'ו??????????????????????
אני לא חושב. זו עובדה. חרף כל המהפכות שעבר הלבוש ב- 2010 השנים האחרונות נעלי עקב (על שלל אופניהם) נשארו מותג אופנתי.
זהו!!!!!!!
זה מה שאני רוצה לנפץ פה!!!!!!!!!!!!!!!!!
שאם אין עקבים זה ממש לא אומר שהבחורה לא יודעת להתלבש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא משקיעה בלבוש.
אויש...כמה שאתה טועה.
אתה מוזמן לטייל ברבי עקיבא ולראות בעצמך בחורות מודרניות גם בלי עקבים.
אין קשר בין מודרניות ללבוש. יכולה להיות בחורה מודרנית שלא יודעת מהחיים שלה בלבוש.
חוסר עקבים לא נקרא אי השקעה בלבוש!!!!!!!!!!! ממש לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ונכון,אולי אני לא כ"כ בטוחה שזה מפגין זלזול, אבל מה שאני כן בטוחה,שאפשר להראות הכי יפה שבעולם גם בלי עקבים. (וכווווולן יודעות איזה נעליים לובשות הכלות-----) |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 18:37 |
|
| |
אתה יכול לטעון נגדי טענות נגד עד שבוע הבא. מציאות. יש בנות שלא לובשות עקבים ונראותבדיוק כמו כול מה שגבר היה רוצה לראות באישה, ויש בנות עם עקב בגובה הצרות ובמקרה הן גם נראות כמותן.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 18:39 |
|
| |
נו נו
עקב תמיד מוסיף יופי!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 18:45 |
|
| |
הוא מוסיף,אין ספק. אבל הוא לא היופי בכללותו,או התגלמותו הנחרצת.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 18:46 |
|
| |
לא אמרתי דברים אלו!
|
|
|
|