|
|
| נשלח ב-2/1/2010 18:55 |
|
| |
א. עדי, את לא חייבת להשתמש במלא סימני קריאה/שאלה (מחק את המיותר). מבינים אותך יפה בלי. ב. תרי, צודק, זה מעצבן לשמוע מבת שהיא לא רוצה לצאת לטיול קצרצר בגלל הפרסות שהיא עונדת לרגילה. (מצורת הביטוי שלי תבינו מה דעתי על עקבים). ג. אסיק, עקב לא תמיד מוסיף יופי (וכדי לסבר את האוזן, בת בגובה 1.7 עם עקבים נראית סתם ענקית ומאיימת).
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 18:58 |
|
| |
ג. תלוי מה הגובה שלך ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 19:01 |
|
| |
| משגיחשליטא כתב: |  | א. עדי, את לא חייבת להשתמש במלא סימני קריאה/שאלה (מחק את המיותר). מבינים אותך יפה בלי.
ב. תרי, צודק, זה מעצבן לשמוע מבת שהיא לא רוצה לצאת לטיול קצרצר בגלל הפרסות שהיא עונדת לרגילה. (מצורת הביטוי שלי תבינו מה דעתי על עקבים).
ג. אסיק, עקב לא תמיד מוסיף יופי (וכדי לסבר את האוזן, בת בגובה 1.7 עם עקבים נראית סתם ענקית ומאיימת). _________________ בכל עניין, בכל שאלה. בינתיים.
|
|
1.מה לעשות שהדם שלי תסס??..
2.אהבתי--
3.מוכר ונכון עד כאב.יש לי חברה כזו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 19:02 |
|
| |
אמת...:-)
(אך יותר תלוי מה הגובה שלה...)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 19:07 |
|
| |
על טעם וריח...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 19:07 |
|
| |
עדי,אני יכולה לומר לך שבתור בחורה אני גם יותר אוהבת את המראה הזה של עקבים!!! אין מה לעשות!! עקבים זה יפה!!!! זה מרשים!! זה חתיכי!!
ואגב,לא תמיד חייבים לסבול בשביל זה...לפעמים גם עקבים עם 3,4 ס"מ נותנים את אותה תוצאה כמו עקבים של 8 ס"מ.....
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 19:08 |
|
| |
או, הנה בחורה שחושבת כמוני. ואיכס! ברור שלא דיברתי על 8 ס"מ.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 19:10 |
|
| |
אסיק,זה היה כדי להסביר את העניין...  אני גם לא אוהבת את ה8 ס"מ....
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 19:11 |
|
| |
בחורות לא נועלות עקבים רק כדי להיות יותר גבוהות, הם נועלות את זה- בגלל כל המראה שנוצר,,, שהוא הרבה יותר יפה, אין ספק!! ו- מה אשמות הגבוהות? 
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 19:12 |
|
| |
גם אני אוהבת את המראה הזה,ואני כן הולכת עם עקבים,וה-מון! אבל מה שמעצבן הוא שחושבים שם לא שמתי עקבים זה סימן שאני לא מתלבשת יפה.
ונאות,את מכירה אותי,
ואני מרשה לך לומר קבל עם ועדה איך אני נראית כשאני מתגנדרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 19:13 |
|
| |
חחחחח...דידוש,את מהממת!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 19:18 |
|
| |
וואו.
רציני הסמקתי--
עד---------
יו נוי...
אבל בכללי-
שתתנפץ הבועה הזו שבלי עקבים זה מוזנח- כי זה ממש לא.
סיפור קטן-
השבוע מישהי נעלה מגפיים כאלו,שהן לא ממש מגפיים אלא עקב דקיק עם חתיכת עור שקרויה מגף.
ואיך שהיא הלכה איתן---
צלעה לכול אורך המסדרון--
מממש התגלמות היופי.
תוקן על ידי adiadi180 ב- 02/01/2010 19:20:06
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 19:27 |
|
| |
עדי, רחמנות. את נועלת עקבים ואת סובלת - נראה שאת סובלת מכך שאת צריכה לנעול את העקבים בשל הנורמה שנקבעה. יותר מכך שעקבים מן הסתם קשים להליכה - אבל מצד שני את יודעת שללא עקבים הסתכלו עלייך בזלזול, וזה מעלה את חמתך.
למען ה', תפסיקי לנעול עקבים ואל תעשי לאף אחד טובה. ואל תפחדי מהנורמה שאומרת שמי שלא נועלת עקבים היא מוזנחת. ותהני מהחיים/מההליכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 19:43 |
|
| |
למען ה' אסיק,
אין לי כוח להתנצח איתך.
אני לא צריכה את הרחמים שלך.
היה לי פשוט מעניין לשמוע דעות נוספות ולא לקבל רחמים.
ואל תדאג לי-אני נהנית גם מההליכה וגם מהחיים.
העקבים לא כ"כ משנים לי.
מה שמשנה לי זו הדיעה המעוותת של כמה אנשים פה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 19:48 |
|
| |
הדיעה הזאת לא תשתנה. אל תבזבזי את זמנך בלשנות דעות של אחרים.
|
|
|
|
|