|
|
| נשלח ב-7/1/2010 00:06 |
|
| |
הגזמתי או לא הגזמתי? אחותי לבשה כאלה בכל אופן.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2010 00:08 |
|
| |
ואיך היא תרקוד בדיוק עם הנעל הזאת???
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2010 08:43 |
|
| |
"וַיֹּאמֶר יְהוָה יַעַן כִּי גָבְהוּ בְּנוֹת צִיּוֹן וַתֵּלַכְנָה נטוות [נְטוּיוֹת] גָּרוֹן וּמְשַׂקְּרוֹת עֵינָיִם הָלוֹךְ וְטָפֹף תֵּלַכְנָה וּבְרַגְלֵיהֶם תְּעַכַּסְנָה" (ישעיהו ג ט"ז)
לתשומת לבכן...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2010 08:54 |
|
| |
אחח
סוף סוף מישהי מבינה אותי קצת---
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2010 09:42 |
|
| |
תרי, קדס זה ל"עמודי חשמל" ;)
|
|
| נשלח ב-7/1/2010 10:05 |
|
| |
אחותי לא גבוהה כל כך.
הנה עוד פסוק בשביל אמצעית:
לָמָּה אִירָא, בִּימֵי רָע-- עֲוֹן עֲקֵבַי יְסוּבֵּנִי. (תהלים מט)
(התאמצתי מאד אבל לא הצלחתי להגיע לגודל הפונט המקובל)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2010 12:27 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | חשבתי שלובשים keds בחתונה. |
|
כלות גבוהות במיוחד לובשות את זה
אבל זה לא מכובד(לדעתי...)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2010 19:11 |
|
| |
גם לדעתי זה לא מכובד. אני מכירה מישי שנעלה סנדלי שורש בחתונה (מתנחלת לגמרי) עם הכובע דווקא הוא נראה נמוך ממני. נראה לי שאני אקח לחופה עקבים נמוכים ואח"כ פיתה. איפה קונים פיתה, ועקבים נמוכים?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2010 14:57 |
|
| |
שירה,זה קצת בעיה למצוא נעלי פיתה בצבע לבן...יו נואו...
אפשר גם סקצ'רס נמוך...ראיתי הרבה כלות שהולכות עם זה...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2010 17:48 |
|
| |
מה???? נאותוש,הגזמת.. יש לי מלא נעלי פיתה לבנות.. אני וחברות שלי קונות את זה סתם,בשביל היופי.. ממש לא בעיה למצוא נעלי פיתה לבנות.. בכול מקום בעצם..
לפרסם חנויות?..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2010 22:53 |
|
| |
ראיתי באלדו משו חמוד לא יודעת אם זה מתאים, זה היה קצת שמנת- והשמלה לבנה- שמנת קשה להגדיר...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2010 23:06 |
|
| |
יופי כזה, של לבוש, הוא עניין אינדבדואלי לכל דור, עניין של נורמה חברתית. נרצה או לא. פעם היה יפה להיות שמנה- היום לא. פעם היה יפה כמה שיותר ג'יפה בשיער- היום לא. היום גם יש אנשים שאוהבים עקבים.. (למרות שנראה לי שהעקב ייחשב יפה לנצח...) אני לא מבינה על מה הרעש הגדול, לא רוצה? זה גורם לך סבל? אל תלבשי אותם וזהו. אני אישית לא סובלת מעקבים (לא אמרתי 12 ס"מ, כן?) ויש בהם דווקא משהו כייפי ויפה מאוד לטעמי. בגלל הנורמה? כן. אני לא אלך עם משהו לא נורמלי. גם הפיתה מגיעות מהנורמה.. לפני 10 שנים לא היית פוזלת לכיוון שלהן... כל הלבוש שלנו מגיע מהנורמה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2010 19:06 |
|
| |
אני,עם כל גובהי המכובד נועלת עקבים.
לאיזה גובה אני מתנשאת? ובכן......
מטר שבעים וחמש. 1.75.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2010 16:15 |
|
| |
בפגישה ראשונה זה עוד הגיוני. 1. בדרך כלל לא הולכים, אלא יושבים במקום אחד. 2. אחוזים גבוהים מהבחירה של הבחור באים כתוצאה מהמראה החיצוני. (לצערנו, ככה זה בשלב הראשון.
בפגישות הבאות שהבחורה תתלבש איך שבא לה. הרי אם תשים עקבים כשלא נוח לה, ובמקום להקשיב ולדבר לעניין מה שירוץ לה בראש כל הזמן זה 'מתי סוף סוף אוריד את העקבים המעצבנים האלה' אז ברור שזה יהרוס יותר ממה שבלי העקבים היה הורס. (אם בכלל)
יש עוד מלא נורמות מגוכחות שאין להם בסיס. ואולי אפשר לפתוח על זה אשכול בפני עצמו. הנקודה היא שלא תמיד צריך להתחשב בנורמות, ובעיקר כשזה בא על חשבון דברים אחרים שהם הרבה יותר חשובים.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2010 13:45 |
|
| |
שירה, תצבעי את השמנת במשחת נעליים לבנה
|
|
|
|