|
|
| נשלח ב-4/3/2010 09:19 |
|
| |
יש כבוד יש לי באמת כבוד אליך אבל כעת סיפור הישיבה של בנך חשוב בכדי להשתמש באשכול הדואר והמעשים הטובים שבו מתיימר סגן ראש העיר להתהדר ולא עושה כלום אז בבקשה פתח אשכול בנושא הרבנים של דגל והישיבה וראש העיר בנפרד ותשאיר לשמוליק להגיב מדוע אין כאן דואר כפי שהובטח ומדוע אין כאן כלום ממה שהבטיח או שמא יודה סגננו היקר לכישלונותיו החוזרים ונשנים ועל אי תפקודו בכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2010 10:40 |
|
| |
דבר ראשון , קחו תרופות להורדת לחץ דם .
עכשיו שנרגעתם בואו נזכור שהטרקטורים ברמב"ש ג ובגולבנציץ עובדים כעת כקבלני קולות של גרינברג. עד הבחירות הבאות יהיו כאן עוד הרבה עיזים ותיישים שיפעו מה... מה... לקול מצהלות העסקנים.
שנית, אם מפלגת טוב תמשיך במלחמותיה הכושלות היא תיהפך למפלגה חד פעמית, ובבחירות הבאות קולכם ילך לריק. אני אומר זו מהסיבה הפשוטה שבכל מלחמה המפלגה ופטרוניה יפסידו. יש_כבוד, בדבריך על הבית עלמין והישיבה התיכונית הוכחת שבמלחמה רק תפסידו. לעומת זאת, אם מפלגת טוב לא תלחם אלא תעבוד בשקט ובחכמה בלי לנסות לכופף ידיים של אף אחד אז תזכו להמשיך הלאה על אפם וחמתם של העסקנים, בבחינת ואשמע אחרי קול רעש גדול... כבר כתבתי כאן בעבר לרב יעבץ שבמרחב הציבורי החרדי מלחמות נגד הגרעין הקשה בחצרות הגדולים אף פעם לא צלחו. והאמן לי שהעסקנים יודעים היטב על איזה כפתורים ללחוץ באותן חצרות. אני לא מכיר את הפרטים על הישיבה התיכונית או על בית העלמין אבל כבר נעשו דברים בעבר והציבור החרדי קנה לעצמו גוונים חדשים בעשר שנים האחרונות. השיטה שהצליחה תמיד הייתה מבוססת על שני צירים : 1) תהיה חכם אל תהיה צודק 2) תביא איתך הרבה כסף.
את הזעם והתסכול שלכם על הכישלונות שלכם אל תוציאו על מר גרינברג. תלמדו לעבוד בשקט ובעיקר בחכמה וגם המלאך הרע יענה אמן. ושמוליק, תשכור לך משרד יח"צ, תופתע כמה שהרבנים מושפעים מיחסי ציבור טובים, במישרין או בעקיפין.
נ.ב. סליחה לכל הרבנים או הגדוילים לא התכוונתי לזלזל, הפוך, אני מת עליכם, אבל מה לעשות המשבקי"ם שלכם הוזילו את אימרות הקודש היוצאות מבתיכם.
תוקן על ידי מוישעאמס ב- 04/03/2010 10:42:03
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2010 11:16 |
|
| |
הבוקר נפגשתי עם ידיד שעובר טיפולי כימוטרפיה דוקא שכן של אותו סגן שהתהדר לפני שלושה חודשים שיש כאן כבר סניף דואר היהודי נאלץ להטלטל במצבו הקשה לעמוד בתור כשעתיים על מנת לקבל חבילה מחו"ל אני חושב שעל כולנו להעלות את הענין הזה על סדר היום ומיד כדי שלא יהיה כאן שקט עד שיהיה כאן סניף דואר ולשאר חברינו חברי המועצה אולי כבר תטלו את היוזמה מסגן ראש העיר הלא יוצלח הזה ותעשו מעשה אני באופן אישי אצביע בלנ"ד בבחירות הבאות למי שידאג לזה באופן אישי ומהיר ..... עד לחג הפסח הממשמש ובא!!! ואל תספרו לי סיפורי מיכרזים וכדומה היגיע הזמן למעשים.... טובים גם אם זה לא קשור ל"טוב" !!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2010 12:52 |
|
| |
באמת לא בסדר אותו סגן מפיץ קרינה מייננת הגורמת למחלות חשוכות מרפא. בטח זה קשור לעובדה שדואר ישראל העביר לאחרונה בקשה להיהפך למפעיל סלולרי. אל תדאג קול ברמה, כשיפתח הדואר ברמה א', לא אתה תופיע בתמונות. ועד אז, לבעלי הרכבים שבינינו, ביום שישי האחרון הדואר בקרייה היה כמעט ריק מאדם, בו בזמן שהתור בריב"ל השתרך כמעט עד הכביש.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2010 18:58 |
|
| |
הבעיה שצריך לקחת חבילות וזה מגיע רק לריב"ל .....
אז מוישאמעס אולי תתרכז ותדאג לשכינך על ידי לחץ מתמיד על סגן ראש העיר שהתהדר כבר לפני שלושה חודשים שזה אוטוטו מגיע
אגב אני אדאג להכיר לך כל יום שעובר אם לא אכפת לך.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2010 10:12 |
|
| |
קולמהרמה .. בכי נהי תחנונים....מנעי קולך מבכי ועינייך מן דמעה
אין לי ספק שסוכנות דואר תפתח ברמת בית שמש בשלש שנים הקרובות. וכשזה יקרה הסגן והראש יצטלמו עם בורקס תפוחי אדמה בין שיניהם. ואז כולם יסבירו שהעיכוב רק מראה כמה קשה היה לארגן סוכנות דואר שלישית ברדיוס אווירי של 3 ק"מ (בדקתי). ולכן עלינו להכיר טובה לנציגי הציבור החרדי הקשובים לצרכיו הייחודיים, העושים ימים כלילות ... (העתק את ההמשך מעיתון חדש, כל גיליון שרק תרצה....).
כשפי שכבר כתבתי לעיל הסגן היקר טעה באסטרטגיית השיווק או בבחירת היחצני"ם. למרות הקושי לייצר כותרות בשנים הראשונות של הקדנציה, אין צורך להתפתות לפרסם הבטחות. בעידן האינסטנט, עדיף ליידע את הציבור שהבעיה נמצאת בטיפול ובאורח רגיל פתרונה הרצוי יכול להארך זמן מה. דווקא בקטע השיווקי אני חושב שמונטג מצליח יותר על ידי פרסום תוצאות ולא פיזור הבטחות.
קולברמה, שלח איחולי רפואה שלימה לחברך, ותמשיך להזכיר לנציגי הציבור את הבעיות הטורדות את מנוחתו של הציבור. כי יש שכר לפעולתך
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2010 17:19 |
|
| |
השאלה היא, האם מר גרינברג מפנים את הזעם היוקד, המפעפע בקרב תושבי הרמה, כי בס"ה הוא נטל עליו אישית את ההתחייבות להקים את סניף הדואר (כן, כן, וגם את קו האוטובוס) וכל יום שעובר, הוא מושך אליו עוד ועוד אש מיותרת. כשהכל מפנים אליו אצבע מאשימה בתור אחראי יחיד לכשל הגדול.
אני גם יכול להעיד, כי כשאני נאלץ לאסוף דברי דואר רשום ברמה ב', כולם מקטרים וכועסים בתור המשתרך והאינסופי, כשזמן ההמתנה עלול להתארך לחצי שעה ויותר עד לקבלת מכתב מסכן.
אחד מעסקני הרמה אמר לי לאחרונה בחיוך מר, כי בעת שמופנית אליו הודעה על דבר דואר רשום הממתין עבורו בסניף, הוא פשוט מעיף את ההודעה היישר לפח, ומוותר מראש על "התענוג" של שריפת חצי יום לקבלת דואר בבית שמש.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2010 19:12 |
|
| |
וזה כשישיתרון ישים מיידי
יש מבנה פנוי במרכז המסחרי השייך לעיריה במתחם הקרוואנים והוא יכול היה לפתור את בעית המיקום באלפית השניה
אני כבר הבנתי שהוגשה שאילתה דחופה למשרדי ראש העיר בענין ואני מקווה שאולי יהיה זה אלי פרידמן שיוכיח שדברים כאלו אפשריים קצת יותר מהר משלוש שנים מיסטר מוישא.....
כן כן ואל תחשוב שאנחנו מטומטמים או שוכחים כ"כ מהר
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2010 01:48 |
|
| |
קצת סבלנות
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2010 07:30 |
|
| |
מי סיפר לך סיפורים אם אתם רבים אם שמוליק אני לא צד בענין
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2010 09:55 |
|
| |
יש_כבוד,
שים לב לניואנסים הנה הולכת ונרקמת לה קואליציה גרינברג-מפלגת טוב. זה מה שיפה בפוליטיקה - עיצומה מכפר, ממש כמו יום כיפור.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2010 10:21 |
|
| |
מוישעאמס
אהבתי את הפרשנות שלך כל מה שרציתי לומר בא איזה חכם ורוצה לומר תראו הנה פרידמן יעשה את העבודה וידפוק את שמוליק אני אומנם מנסה ללמוד את הפרטים לחשוב על פיתרון ולעלות הצעה בענין במליאת העיריה הקרובה שכנראה תתכנס רק לאחר החגים
במידה ואכן אני יצליח אשמח שהתושבים יהנו מזה אבל צורת ההתנסחות של קול מהרמה היא כאילו אני איזה משיח רע שהולך לדפוק מישהו אז ודאי שלא ההבדל הוא שאני מעולם לא מבטיח כלום אלא משתדל להועיל אם אני יצליח אז טוב ואם לא אז ג'
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2010 11:12 |
|
| |
תרשה לי להציע פרשנות נוספת:
לדעתי סיום דבריך מוכיח על תחילתם :
"אם אני יצליח טוב ואם לא אז ג'"
כלומר בואו נלך ונפתח מפלגה, לא חס ולחלילה לדפוק משהוא רק נרכב על הגל, אם נצליח לעשות משהוא אז וודאי שזה ייזקף לזכותינו, ומה טוב . ואם לא אז פשוט נשמיץ את ג' שלא עושים כלום ואף מפריעים לנו בעשייתינו הברוכה.
פרשנות בשקל ועשרים אגורות?
אני רוצה להבהיר אני לא מנסה לקדם כאן קריירה של פרשן פוליטי, אני בסך הכל רוצה לסכסך.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 19:17 |
|
| |
שמעתי שאלי מעלה לדיון הקצאה של שטח לדואר ברמה א' האם זה נכון? אולי סוף סוף יהיה כאן דואר ולא רק פגישות מתוקשרות ותמונות ללא תועלת של סגננו היקר .
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2010 10:03 |
|
| |
הסיוט נמשך לא די בה שהסניף היה סגור בכל חג הפסח דברי דואר מפוזרים ומבולגנים וגם לאחר המתנה מורטת עצבים הבוקר לא נמצאו פריטים מרובים לנמענים
לידיעתך סגן ראש העיר ומקדם תיק הדואר מזה 10 שנים .......
|
|
|
|
|