מה זה אומר להיות אני? אני לא עושה הצגות ולא מנסה לעבוד על אף אחד בפגישות, אבל בפגישות אנחנו כמעט אף פעם לא עומדים במצבים שמוציאים את החלקים הפחות טובים שלנו (אולי גם את החלקים היפים והמשובחים)
למה אני מתכוונת?
בפגישות (אם אנחנו אמיתיים) אנחנו משקפים יותר את הרצונות וההשקפות שלנו, מה אנחנו חושבים שצריך להיות,שצריך לעשות במצב מסויים, האם זה בהכרח מה שנעשה? לא, זה מה שאנחנו רוצים לעשות במצב האידיאלי.
בפגישות לדעתי לא באים לידי ביטוי הדחפים האימפולסיביים, התגובות האוטומטיות, אופן ההתמודדות שלנו עם מצבים מסוימים וכו'
ולכן לדעתי באופן הפגישות הסטנדרטי בימינו , לא נראה לי שאפשר להכיר באמת אופי של בנאדם..(ולא משנה אם מדובר ב-5, 10 או 20 פגישות..) גם במצבים שלא מנסים להסתיר/לשקר.
נשלח ב-17/1/2010 12:48
יצאת עם מישהו יותר מ-10 פגישות?
נשלח ב-17/1/2010 12:53
תרי_זוזי כתב:
יצאת עם מישהו יותר מ-10 פגישות?
ב"ה לא, אבל בא נאמר שאם הפגישות ממשיכות באותה מתכונת של ה-10 הראשונות נמצאים באותו מצב..
עד שאתה לא רואה את הבנאדם בסביבתו הטבעית, היומיומית אתה לא יכול להכיר את האופי האמיתי שלו.
(זו דעתי העניה בכל אופן)
נשלח ב-17/1/2010 12:58
זהו שלא. הפגישות אינן ממשיכות באותה מתכונת אלא הופכות לטבעיות יותר. כמובן שזה לא מגיע להיכרות מלאה אבל בהחלט, האופי האמיתי מתחיל להתברר.
נשלח ב-17/1/2010 13:08
"מתחיל להתברר"...
אני התכוונתי בדברי שבד"כ אתה לא רואה את הבנאדם כשהוא כועס, מתעצבן.. וזה לא כי הוא טיפוס רגוע אלא כי בפגישות כמעט שלא נמצאים במצבים מרגיזים מאד,מלחיצים מאד וכו' שבהם מתגלה האופי של הבנאדם.
אני לא רואה איך מישיבה בלובי של מלון (או אפילו בית קפה) ומסיבובים בשכונות,פארקים,גינות מתגלה אופיו של בן אדם.
יכול להיות שיש לך יותר נסיון משלי ולכן אני לא מתווכחת...
נשלח ב-17/1/2010 13:49
"האדם ניכר בכוסו בכיסו ובכעסו" אפשר להבחין בפגישות, צריך פשוט לשים לב. לא צריך לראות אדם עצבני בשביל לדעת שהוא יכול להתעצבן בפוטנציה ולדעת כמה הוא בשליטה, כולנו בני אדם.
כמה שנכיר את עצמנו יותר טוב, נוכל גם להכיר את השני וללמוד אותו יותר.
נשלח ב-18/1/2010 09:43
זהו,
מי שנפגש הרבה פגישות עם אותו אדם כבר יכול לקלוט.
אני נפגשתי עם מישהו 5 פגישות ועליתי פשוט על רוב התכונות הסמויות שלו.
(הוא אמר את זה לשדכן אחרי שזה ירד, שלא היתה עוד מישהי שעלתה עליו כמוני, כי הוא מאד מנסה להסתיר את האופי האמיתי שלו, לו רק ידע שהשדכן יתקשר אלי מיד אח"כ ויעביר לי את כל האינפורמציה הזו.)
את רק צריכה לדעת איך לזהות מה.
ואגב אני מאד משתדלת להיות טבעית -וגם מספרת על עצמי ולפעמים טיפה נחשפת אם אני חושבת שיש צורך.