בית פורומים עצור כאן חושבים

עבודה זרה...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/1/2010 20:48 לינק ישיר 
עבודה זרה...

שלום לכולם !
זאת פעם ראשונה שאני כותבת בפורום של האתר אך חשבתי שיתאים כאן לקרוא תגובות ודעות לגבי מה שאני עומדת לרשום .
יש משקל למילים , ומשפטים, ויש הרבה כוונה לשפה וכוח למילים ולכן הייתי מוטרדת מחוזה עליו נאלצתי לחתום במקום עבודה בו עבדתי , שלולא חתמתי לא היו מקבלים אותי למקום העבודה .
אחד הסעיפים במיוחד , הניסוח שלו חנק אותי מילולית והרגשתי שהדרישות שלהם מהעובד גובלות בגדר השתלטות על נפש העובד .אני לא מקילה ראש מכך שזה: " רק חוזה סטנדרטי , ככה זה כל החוזים , החברה רק מגינה על האינטרסים שלה , ועוד תגובות נורמטיביות כאלו שאמרו לי  , אני בן אדם רוחני וניראה לי שלכל בן אדם רוחני , ואו שעומד מאחורי המילים שלו , יהיה קשה לבלוע את הניסוח של החוזה  הזה , אני יביא בפניכם רק את הסעיף העיקרי שהציק לי "
   אני מצטטת את הסעיף 3.1
" העובד ימלא תפקידו ויבצע עבודתו והתחייבותיו לפי הסכם זה באחריות , ביושר, במסירות , במיומנות, ובנאמנות ,
יעשה כל אשר לאל ידו על מנת לקדם את עסקי החברה וענייניה, לטפחם ולפתחם ויקדיש למטרות אלו את מלוא מרצו, ידיעותיו, כישוריו, וכישרונותיו."

השורה הראשונה בסדר , מתקבל על הדעת , יש מקום למסירות ואחריות מיומנות במקום עבודה אך לאחר מכן שאני צריכה לעשות כל אשר לאל ידי ולהקדיש את מלוא מירצי וידיעותי וכישורי וכשרונותייי....להקדיש הם אומרים ....ואת הכל!!! הצילו!!!..

ודרך אגב התפקיד בעבודה היה תפקיד של סדרנית סחורה  ...אז זה לא מוגזם ומפחיד ..וחשוד....בכנות..
אודה לכל מי שיהרהר בדברים ...
תודה רחלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2010 22:10 לינק ישיר 

את מאלו כנראה, שאוהבת לעשות  מעכבר פיל, וחושבת שמתחת כל אריח מסתתר השטן.

זה נוסח סטנדרטי כמעט בכל הסכם עבודה,  הוא לא נוסח במיוחד בשבילך ותפקידך הזוטר. שלך,

מודה ועוזב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2010 11:20 לינק ישיר 

הרהרתי בדברים ולא מצאתי מאומה. את אכן אמורה לעשות כל מה שבתחום הסביר, ורק על כך תישפטי. ולגבי מילים בחוזה המשפטי, אני לא ממליץ לחפש בהן משמעויות נסתרו וכוחות אפלים. הכוח היחיד שיש להן (וגם זה בקושי) הוא להוות ראיה/עילה בבית משפט.באשר לכחות אפלים אחרים של מילים, ראי באשכול המקביל על דיבוקים, שם תראי את ערכן וכוחן (האפסי) של מילים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2010 15:36 לינק ישיר 

כל הכבוד ד"ר הוספת נופח חשיבות לתשובתך הרהרתי  יעני, כתבת בדיוק מה שקודמך כתב, אבל בצורה אינטלקטואלית כמתבקש ממעמדך., 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2010 19:36 לינק ישיר 
אני רק יודעת שאין עשן בלי אש.......

תודה לכל המגיבים .
רחלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2010 19:38 לינק ישיר 

אני רק יודעת שאין עשן בלי אש!

תודה לכל המגיבים
רחלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > עבודה זרה...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext