חושבים שאם הייתם משנים בעצמכם משהו, היה לכם קל יותר בתקופת השידוכים? ואם כן, מה הייתם משנים אם היו מאפשרים לכם?
תוקן על ידי רוחלה2 ב- 07/01/2010 09:54:56
נשלח ב-7/1/2010 09:59
במילים אחרות, מלבד העובדה הברורה שהכל משמיים.. איזה סיבות שמהוות שליחות של ההשגחה, יוצרות את התופעה של רווקים/רווקות מאוחרים? הניסוח לא משו, אבל הבנתם..
נשלח ב-7/1/2010 13:52
אם הייתי יכולה לשנות משו, הייתי מתחילה.... עם הגיל
אם הפרופיל שלך אמיתי, לזה את קוראת רווקות מאוחרת??
ולעניינינו, אם לנסח את זה אחרת, את מתכוונת לסיבות הטבעיות שמכסות על ההשגחה? אז לדעתי, אחת הסיבות היא שיש יותר בנות מבנים. סטטיסטית! ועוד יותר מזה, יש יותר בחורות טובות מבחורים טובים! (במחילה מכל נכבדי הפורום...)
נשלח ב-7/1/2010 15:24
וואלה, בעיניים הקטנות שלי הייתי משנה הרבה דברים... דמיון!!
אולי הייתי עוברת לגור במרכז...
רוחלה' מוכרחה לציין שנהנתי מהשאלה.. מעניינת.......
נשלח ב-7/1/2010 15:47
[quote]
אם הייתי יכולה לשנות משו,
הייתי מתחילה....
עם הגיל
אם הפרופיל שלך אמיתי,
לזה את קוראת רווקות מאוחרת??
הפרופיל שלי אמיתי, אני בת 19 אבל עדיין עניין אותי מאוד.
נשלח ב-7/1/2010 17:10
זה ברור שיש במתעכבים בחורים/ בחורות טובים ומוצלחים,
ועם כל המעלות ויש הרבה עצלנים ודפוקים שמתחתנים בכיף,לא צריך דוגמאות -זה עולה על פני השטח שרואים גירושים ותופעות שלא חסר,
כך שבגדול אני לא חושב שחייבים לחשוב שאם היינו משנים משהו זה היה רץ, וזה כנראה גזירה כמו כל גזירה אחרת
{כמובן שצריך תפילות,ולנסות }
נשלח ב-7/1/2010 17:12
סליחה
אולי לא הבנתי והתכוונת -מה אפשר לעשות לעבור את התקופה יותר בקלות?
נשלח ב-7/1/2010 17:13
לא הייתי משנה בעצמי כלום. וגם לא חושבת שאחרים צריכים לשנות. חוץ ממי שיש לו מידות רעות, כמובן. שאיתן א"א לחיות עם בן זוג. (אלא אם כן, הוא יתחתן עם אחת שרוצה גהינום בעוה"ז, ולא בעוה"ב....) למה אחרים לא צריכים לשנות? כי יש דברים שאדם מסויים יאהב לראות אצל בן זוגו, ויש אחר שלא יוכל לסבול זאת.
נשלח ב-7/1/2010 23:17
גילו_לי כתב:
אז לדעתי, אחת הסיבות היא
שיש יותר בנות מבנים. סטטיסטית!
ועוד יותר מזה, יש יותר בחורות טובות מבחורים טובים!
(במחילה מכל נכבדי הפורום...)
צודקת, רק שבחורות באמת טובות יש פחות מבנים.
הבעיה הגדולה זה בררנות. נפגשת פעם אחת, הורדת. עכשיו הגיעה הפעם החמישית ואתה רוצה ללכת על זה, ואז אתה אומר לעצמך, רגע, א"כ למה כבר לא הלכתי על הראשונה.
פשוט, המירדף אחרי המושלמת, זה מה שמעכב את רוב הרווקים המבוגרים, (ככה אני רואה אצל החברים המבוגרים שלי) אם טיפ טיפה התפשרו יהיה לנו הרבה יותר חתונות.
נשלח ב-7/1/2010 23:27
אממ.. לשנות משהו? לא!!!! אני שמחה במה שאני, במידות שלי, במראה החיצוני שלי וכמובן בגיל שלי!
נשלח ב-8/1/2010 02:30
הייתי משנה את המראה חיצוני שלי לפחות מושך, כדי שאדע שנמשכים אלי לא בגלל המראה. ומשנה את עצמי לפחות חכם, כדי שלא שאדע שנמצאים איתי בשבילי ולא בשביל חכמתי
נשלח ב-8/1/2010 11:56
מה זה אלי ובשבילי? המראה והחכמה שלך זה חלק ממך לא?
אא שניהיה בובות שעווה וימשכו אלינו.......
נשלח ב-9/1/2010 18:11
מה הייתי משנה? הייתי מוסיפה קצת שפחות אהיה ביישנית למרות שבחורים אוהבים את זה כך , אבל בא לי לשנות את זה ליטאי - לגבי מראה חיצוני אולי יותר מובן מה שאתה אומר- שד"א זה יותר בעיה של בנות, כי בנים שופטים על מראה ובנות פחות , למרות שאין ספק שיש לזה משקל אבל לגבי חכמה ? זה מה שאתה.. זה כמו שתאמר שתוותר על איזו תכונה טובה שיש לך כדי שתדע שהיא לא לקחה אותך בשביל זה...
נשלח ב-9/1/2010 18:19
וגם.. זה משהו שלדעתי כדאי שכל אחד יבדוק עם עצמו , במיוחד אלו שיותר מתקשים , מה הגורם, אם למשל יש בעיה עם מראה חיצוני, , או כאלו שיותר נעולים בראש, קצת לעבוד על זה, (שזה בדכ הבעיות עם הבנות) ובנים, לפי מה שנתקלתי , או פתיחות יתר או סגירות יתר. קשה למצוא את הראש הפתוח הבריא, בלי שהבחורה צריכה לחשוש על הבית שבונים וקצת יותר לצאת ולהכיר אנשים - מאד חשוב.. .ויש עוד בסופו של דבר אולי זה מקדם, או בגדר השתדלות..
נשלח ב-9/1/2010 20:21
אולי אם הייתי יותר דוס זה היה עוזר.. בכלל בחיים...
אילו...
נשלח ב-9/1/2010 20:31
לא הייתי משנה כלום, אני שמחה במה שאני נקודה. לא חושבת שאני צריכה לשנות משהו... איך שה' ברא אותי טוב לי עם זה.