|
|
| נשלח ב-9/1/2010 22:55 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | הייתי משנה את המראה חיצוני שלי לפחות מושך, כדי שאדע שנמשכים אלי לא בגלל המראה. ומשנה את עצמי לפחות חכם, כדי שלא שאדע שנמצאים איתי בשבילי ולא בשביל חכמתי |
|
כמה הערות, אם יורשה לי, כבוד ליטאיותך :)
א. כגבר, נורא מוזר שעניין המראה החיצוני תופס אצלך ועוד שאתה מציין זאת לפני מצבך המנטאלי ב. אתה רוצה שיימשכו אלייך לא בגלל מראך, ולא בגלל חכמתך, אז בגלל מה כן? אם נוריד מעמצנו יופי,חכמה וכו', כולנו פחות או יותר אותו דבר ואז כל אחד יכול להתחתן עם כל אחת...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2010 23:13 |
|
| |
חח.. נגה, אני מצטרפת...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2010 23:17 |
|
| |
לעצם השאלה, לא הייתי משנה בעצמי כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2010 23:18 |
|
| |
יש עוד דברים חוץ מיופי וחכמה..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2010 23:32 |
|
| |
וואלה, אולי הליטאי התכוון לכסף?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 02:10 |
|
| |
את יכולה לצחוק על ליטאי אבל האדם הוא לא רשימה של מעלות וחסרונות. לכל אחד יש תכונות שאפשר להגדיר אותם, אבל אי אפשר להגדיר אף אחד רק ע"י התכונות שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 02:17 |
|
| |
| jגה כתב: |  | הייתי משנה את המראה חיצוני שלי לפחות מושך, כדי שאדע שנמשכים אלי לא בגלל המראה. ומשנה את עצמי לפחות חכם, כדי שלא שאדע שנמצאים איתי בשבילי ולא בשביל חכמתי
כמה הערות, אם יורשה לי, כבוד ליטאיותך :)
א. כגבר, נורא מוזר שעניין המראה החיצוני תופס אצלך ועוד שאתה מציין זאת לפני מצבך המנטאלי ב. אתה רוצה שיימשכו אלייך לא בגלל מראך, ולא בגלל חכמתך, אז בגלל מה כן? אם נוריד מעמצנו יופי,חכמה וכו', כולנו פחות או יותר אותו דבר ואז כל אחד יכול להתחתן עם כל אחת...
|
|
מה שבעצם כתבתי בין השורות, שבנות בשטחיותן מחפשות מראה חיצוני בכסף... אבל אף אחת לא השכילה לקרוא את זה בין השורות. לא נורא.
|
| נשלח ב-10/1/2010 02:22 |
|
| |
אולי כי דיברת על מראה חיצוני וחכמה..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 02:24 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | אולי כי דיברת על מראה חיצוני וחכמה.. |
|
תגובה חכמה..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 02:35 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | את יכולה לצחוק על ליטאי אבל האדם הוא לא רשימה של מעלות וחסרונות. לכל אחד יש תכונות שאפשר להגדיר אותם, אבל אי אפשר להגדיר אף אחד רק ע"י התכונות שלו. |
|
זו תגובה חכמה! חכמה מאד!!

|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 09:16 |
|
| |
ליטאי,אופי הרי אין לך,אז לפחות תודה להקב"ה שחכמה ויופי יש לך....שיהיה במה להתאהב בך....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 10:16 |
|
| |
| נאות כתב: |  | ליטאי,אופי הרי אין לך,אז לפחות תודה להקב"ה שחכמה ויופי יש לך....שיהיה במה להתאהב בך.... |
|
וזאת מן הסתם את אומרת על סמך היכרות מעמיקה עימי.
|
| נשלח ב-10/1/2010 10:22 |
|
| |
לא נדרשת היכרות מעמיקה איתך,כדי לראות זאת....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 11:26 |
|
| |
תרי, לא באמת חשבת שנגה חושבת שחכמה+יופי+כסף מגדירים בן אדם...
ליטאי, אם זה המדד אצלך לשטחיות, בנים שטחיים פי אלף מבנות.
|
|
|
|
|