הצחקתני האר"י הסביר מפורשות איך לדעת מי אמיתי ומי לא.
די להטיף לנו מוסר מעוות, ממשלת ישראל כיום מתנהגת בצורה שפלה וגרועה, וזה כל התורה אומרת לנו מקדמת דנא.
אנחנו אומרים דברי אמת ללא שום פקפוק. אנחנו מדברים אמת, תן לי הוכחה אחת מציאותית בשטח, שכל מה שאמרנו לא נכון. כל המעוררים זועקים שהמצב בציבור החרדי פשט את הרגל, בחורי ישיבות לא מעניין אותם התורה הק' מעניין אותם תחרות ישביתית איזה ישיבה הכי טובה.ואיפה מקבלים שידוך ובית טוב. ומשפחה מיוחסת, לומדים תורה קרדום לחפור בה ומשתמשים בה כמנוע להשגת כספים ותענוגות. אתה חי בדמיון ובסרט. אני מצטער אנחנו לא נגור מפני איש ונאמר את האמת שקשה לכולם לשמוע. תן לי ראיה אחת לסתור את כל מה שכתבנו, זכותינו המלאה לומר את דברינו ולהעמיד דברים על האמת. אנחנו לא מאמינים בשלטון שמטרתו להחריב את ישראל כפי שתורתינו הק' אמרה. וזה זכותינו החופשית והדמוקרטית, אנו עזורים לכל יהודי באשר הוא, לא מחכים לחכ"ים חרדיים ולמפלגות וכד', זוהי שיטה מערבית קולקלת. אנחנו מאמינים בה' יתב' ובתורתו, אנו אנשים פשוטים ומאמינים בתורת משה ובחז"ל הק' ולא בעוותים שנוצרו בעקבות הגלות. די להרס האמת. הקב"ה מצרף את העולם, אתה כעוור מגשש קיר, חי בעוורון רוחני גדול, ולא תטיף לאף אחד מה נכון, ואך תביא ראיה מגדולים שטעו. היו גם תנאים שטעו בהלכה ונכשלו, וזה ידוע ולא כל מה שאומר גדול זה אקסיומה בלתי ניתנת לבירור, גם הסנהדרין היו שומעים תלמיד אם יש לו טענה לסתור. אתה מעוות את כל יסודות האמונה והדת די די די. וסימנך ומלכות הרשעה מהרה תעקר בגימטריה תש"ע אמן
 |
|
|