| נשלח ב-9/1/2010 23:36 |
|
| |
וזה תמיד אהבה...
מכירים את זה שאחרי פגישה לא מוצלחת, אתם נזכרים בזה שהיה לכם איתו ממש חיבור אבל זה לא הסתדר..?.
גם לכם יש את האחד/האחת שתמיד תשוו אליו כל אחד אחר שתצאו איתו..?
בפגישה האחרונה שהייתה לי ישבתי מול בחור שהיה דווקא ממש נחמד, אבל לא יודעת להסביר, היה משו חסר... ואז נזכרתי בו, ורציתי כמעט לבכות.. הרגשתי שהייתי מוכנה לתת הכל בשביל שזה יהיה הוא שיושב מולי..
מה עושים עם זה? איך מפסיקים להשוות, לנסות לנטרל את העבר ולפתוח את הלב מחדש לאחר?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2010 23:45 |
|
| |
חסרה האהבה? תתחילי להאמין שאת רוצה ליצור אותה אחרי הארוסין..
אין רק אחת... בכל דבר אתה משווה.. אחת הייתה יותר חכמה מכולן.. אחת יותר יפה.. אחת יותר חיננית.. אחת יותר מצחיקה.. ככה זה..
אבל רק אחד יתאים לך.. והוא לא יהיה הכי מושלם במדד תכונות האופי.. הוא יהיה מושלם רק בשבילך..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2010 23:49 |
|
| |
רב סרן, תישן קצת.. התגובות שלך מדרדרות, כאילו לא קראת את מה שכתבתי... או שקראת ולא הבנת, או שקראת והבנת אבל לא הזדהת..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2010 23:52 |
|
| |
זה קרה לי כשנפגשתי מיד אחרי מישהו אבל זה עובר אחרי תקופה לפעמים זה אפילו לא זה שזה שאת יושבת מולו לא מתאים, כמו שאת לא נותנת לזה להכנס אצלך, כי את רוצה להשאר עם ההוא, לפחות אולי במחשבה אז בסופו של דבר יום אחד תאמרי לעצמך שזה לא שווה את זה. ושיש לך חיים לבנות,מעבר לחלומות ומחשבות, צריך לעשות משהו, או לקחת את החשיבה בידיים, כדי שתוכלי להמשיך הלאה ולהיות במקום טוב ומוכן לשמוע על בחורים אחרים. כי מתישהו זה הרי יקרה, השאלה מתי תתני לעצמך
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 00:00 |
|
| |
אני תמיד רוצה לשבת בפגישה מול כל התכונות הטובות של אחים שלי....
מה עושים?
הזמן והגיל, מותק!
רבסרן אני דווקא חושבת שענית לעניין......
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 00:03 |
|
| |
רוחלה, המשפט האחרון היה פשוט מהשראה של נסיון לעצה טובה.. המשפט השני היה מהצד שלי והנסיון שלי... אמת, לנו קל יותר להתאושש.. המשפט הראשון נראלי הכי יעיל בשבילך.. קשה, אבל יעיל..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 00:06 |
|
| |
רוחלה, קצת ממה שקראתי את כנראה קצת תצטרכי לעבוד ברמה הרגשית כדי שתצליחי באמת להגיע לאהבה מהסוג הטוב והלא מכאיב..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 00:08 |
|
| |
רק מלקרוא את הכותרת נדבקתי לשיר...
וזה תמיד אהבה זה תמיד מסובך ונמאס פנים אנגליות ומעיל קצת משומש ושירים מזכירים לי פנים שאולי רציתי לשכוח בטח קנית ת'תקליט שאהבתי נורא.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 00:09 |
|
| |
| Nיכלי כתב: |  | רוחלה, קצת ממה שקראתי את כנראה קצת תצטרכי לעבוד ברמה הרגשית כדי שתצליחי באמת להגיע לאהבה מהסוג הטוב והלא מכאיב.. |
|
מיכלי, את לא צופה לי הרבה תקווה באופק אה?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 00:12 |
|
| |
וברצינות רגע, תחכי לבחור שמשלים אותך, מישהו שמשלים את חסרונותיך ואת- את שלו. שאת יודעת שהוא לא מושלם, אבל בשבילך הוא כזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 00:14 |
|
| |
| Nיכלי כתב: |  | רוחלה, קצת ממה שקראתי את כנראה קצת תצטרכי לעבוד ברמה הרגשית כדי שתצליחי באמת להגיע לאהבה מהסוג הטוב והלא מכאיב.. |
|
יש סוגים באהבה??? אהבה שלא מסתדרת היא תמיד מכאיבה..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 00:25 |
|
| |
נראה לי שכאשר יהיה מולך המתאים לך, תשוי ויצא לך דווקא לא רע... מההשוואות הללו רק תעריכי יותר את בעלך לעתיד, כי הוא יהיה מושלם.. :)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 00:27 |
|
| |
יש בזה הרבה פסיכולוגיה, למה אנחנו רוצים דווקא את ההוא ולא את השני ולמה אנשים ביישנים דווקא ירצו מישהי שהיא לא מושגת , או תפוסה, או אהבה שאי אפשר לעשות איתה כלום, כי המקום הפסיכולוגי שלהם מנתב אותם למקום שהם לא יצטרכו להתמודד עם זה וזה גם לגבי אנשים שלא מסוגלים מסיבה זו או אחרת להתמודד עם אהבה בצורה הבריאה שלה, ואז הם דווקא נמשכים לאהבה הלא בריאה, שבאמת בפנים לא טוב להם, אבל בינתיים זו אהבה מתוקה כזו עוקצת, ובסוף כמובן שזה מכאיב.. ויש את אלו שהאהבה שהם מחפשים זה דווקא אלו שמכאיבים, ולכן לפעמים נראה בחורה שאוהבת בחור שלא מתיחס אליה יפה, ובחורה אחרת שאין מצב בעולם שהיתה אוהבת בחור שהיה מתיחס אליה כך.. זה הכל המקום הפסיכולוגי שלנו, ולכןן אם נזהה בעצמנו שאנחנו אוהבים אהבה כזו שהיא לא בריאה, ובפנים לא באמת טוב, ומשהו חוסם מלאהוב את המישהו הזה שבאמת כן טוב, אבל לא מצליחים להרגיש אליו .. זה יכול להיות סימן שצריך לעבוד על משהו סתם בגדול מדברים שקראתי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 00:27 |
|
| |
נגה, את מאמי...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 00:28 |
|
| |
ורוחלה, ממש לא, דווקא את ממש חמודה, ואת בסדר.. :-). אסיק תשאיר את זה!! טנקס. זה גם קשור
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 00:33 |
|
| |
| Nיכלי כתב: |  | יש בזה הרבה פסיכולוגיה, למה אנחנו רוצים דווקא את ההוא ולא את השני
ולמה אנשים ביישנים דווקא ירצו מישהי שהיא לא מושגת , או תפוסה, או אהבה שאי אפשר לעשות איתה כלום, כי המקום הפסיכולוגי שלהם מנתב אותם למקום שהם לא יצטרכו להתמודד עם זה
וזה גם לגבי אנשים שלא מסוגלים מסיבה זו או אחרת להתמודד עם אהבה בצורה הבריאה שלה, ואז הם דווקא נמשכים לאהבה הלא בריאה, שבאמת בפנים לא טוב להם, אבל בינתיים זו אהבה מתוקה כזו עוקצת, ובסוף כמובן שזה מכאיב..
ויש את אלו שהאהבה שהם מחפשים זה דווקא אלו שמכאיבים, ולכן לפעמים נראה בחורה שאוהבת בחור שלא מתיחס אליה יפה, ובחורה אחרת שאין מצב בעולם שהיתה אוהבת בחור שהיה מתיחס אליה כך..
זה הכל המקום הפסיכולוגי שלנו, ולכןן אם נזהה בעצמנו שאנחנו אוהבים אהבה כזו שהיא לא בריאה, ובפנים לא באמת טוב, ומשהו חוסם מלאהוב את המישהו הזה שבאמת כן טוב, אבל לא מצליחים להרגיש אליו .. זה יכול להיות סימן שצריך לעבוד על משהו
סתם בגדול מדברים שקראתי
|
|
זה ממש נכון. אני ואהבה בחיים האלה הסתבכנו לגמרי.. אנחנו בברוגז עכשיו.. לא יודעת מה היא רוצה ממני. ואני שונאת להשלים. לא יודעת איך עושים את זה.
|
|
|
|
|