בית פורומים שידוכי חרדים

איך אתם מתייחסים לפייס?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/4/2010 21:48 לינק ישיר 

ההבדל הוא פשוט, פייסבוק מיועד לכלי הכרות, אולי אתם צבור מצומצם שלא יודעים מה קורה בצבור בכללי, אבל שם מי שיש לו הכי הרבה בנות... הוא קוול.... זה כלי שיועד למה שאנחנו מתנגדים! אתם לוקחים אותו ומנסים לשמור על קשרים עם חברות, לנצל את הטוב, בקיצור לקחתם טלויזיה בשביל ערוץ הידברות ונשינל ג'אוגרפיק... יכול להיות שזה נכון. אולי לא. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2010 01:11 לינק ישיר 

barbrav כתב:
ההבדל הוא פשוט, פייסבוק מיועד לכלי הכרות, אולי אתם צבור מצומצם שלא יודעים מה קורה בצבור בכללי, אבל שם מי שיש לו הכי הרבה בנות... הוא קוול.... זה כלי שיועד למה שאנחנו מתנגדים! אתם לוקחים אותו ומנסים לשמור על קשרים עם חברות, לנצל את הטוב, בקיצור לקחתם טלויזיה בשביל ערוץ הידברות ונשינל ג'אוגרפיק... יכול להיות שזה נכון. אולי לא. 

פייסבוק לא מיועד להכרות אלא לשמירת קשר עם אנשים שאתה כבר מכיר. 
וזה הבדל גדול מאוד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/4/2010 02:18 לינק ישיר 

את האמת לי יש פייס......
א. יש לי חבר אמריקאי שהרב שלו מרשה לו אינטרנט אבל אמר להתרחק מהפייס.........הרב יודע מזה.....
ב. אני מחזיק פייס ואין לי שום חברות בפייס (כמובן בשם האמיתי... לא כולל הניק "כפר אברכים").
ג. כמו שכתבו שאין מנהל אבל למי שמכיר הוא יכול להגביל את אופציות חשיפתו לציבור הרחב....
ד. הכרויות אפשר לעשות גם בפורום הזה למי שרוצה.............
ה. מי שרוצה מוזמן להצטרף לקבוצת "שידוכי חרדים" שבפייס
ו. בואו בהמוניכם............................. חג שמח ושבוע טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2010 12:21 לינק ישיר 

לי יש פייס.....השם שלי הוא ברשי תבות באנגלית כך שגם מי שמאוד רוצה למצוא אותי אם הוא לא מכיר אותי אין לו סיכוי.....אני בעצמי מציע הצעות חברות לחברות שלי ואף אחד לא לי ......ההגדרות פרטיות שלי גבוהות ולא כל אחד יכול לראות את התמונות שאני מעלה...!!!! והכי חשוב התמונת פרופיל.....למי שבכל זאת הצליח לעלות עליי.....היא התמונה של אח שלי הקטן שאני חולה עליו......אז אל תנסו כי לא תצליחו .....באופן כזה אני חושבת שאין שום בעיה......חוץ מהענייין ששורפים שם שעות בלי להרגיש ביכללל........!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/4/2010 01:02 לינק ישיר 

מנגינה....זמן שורפים על האינטרנט בכל מקום גם בלי הפייס...

ואני תמיד רואה שמתלוננים כאן שהמה שזה....איטי......יאללה .. בואו לפייס....שם זה בצ'יקים (צ בחיריק)  עובד....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2010 16:12 לינק ישיר 

הלו איפה אתם????

בנתיים רק אני וכפר בפייס.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2010 03:32 לינק ישיר 

מחכים לכם................בפייסבוק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2010 11:20 לינק ישיר 

שירה,
*כפר ואני...=)

תוקן על ידי נאות ב- 08/04/2010 11:28:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2010 12:15 לינק ישיר 

יש לי פייסבוק, עם השם המלא שלי והמשפחה
אין לי שלי תמונה בפרופיל, יש לי אלבומים בפנים (לא הרבה)
ויש לי יחסית מעט מאד חברים. לא כל מי שחבר שלי או מכיר אותי בעולם האמיתי מקבל אישור
יש לי 50 בקשות חברות ממתינות  
אני בעיקר מאשרת את מי שאני יכולה לסמוך עליו שיקרא כל מה שאני מרגישה ברגע בו אני מרגישה אותו ומעלה את זה על הכתב, בלי ללכת לספר לכולם או לדון אותי בצורה עקומה.

(אגב יש פייסבוק גם לתמי ארבע :) חפשו [email protected]. לא שאני מבקרת שם הרבה, אבל יש)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > איך אתם מתייחסים לפייס?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.