|
|
| נשלח ב-10/2/2010 16:19 |
|
| |
קראתי את המסע הארוך של נאן בסביבות גיל 18, אני לא חושב שהוא מיועד רק לילדים. יש הגבלת גיל על קריאת ספרי ילדים? כמדומני שלא.
סיפורים מתוך הלב של אורי זו הגזמה מופרזת לחלוטין.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2010 21:25 |
|
| |
קראתי את מחולל התמורות והוא ספר מ-ה-מ-ם!!!! שלא ימאס עליי בחיים...
אני באמצע ככה השמיים קרובים, התוכן והרעיון- טוב. הניסוח הרבה פחות (יש לי שם משהו שמפריע לי בעיניים=) אבל בסה"כ הוא ספר טוב.
את רוב הספרים שהוזכרו כאן בפורום קראתי, אא"כ דילגתי על דף.. ספר השבוע?.. יש מומלץ?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2010 22:16 |
|
| |
חחחחחחחחחחחחחחחח.......אור,הפלת אותי מצחוק!!!!! "סיפורים מתוך הלב של אורי".... חחחח.....אתה טוב!!  ו....סליחה אם זה נשמע ככה!! אבל ממש ממש לא התכוונתי לרדת עליך או להסתלבט..ממש לא!!! אני לא חושבת שהמסע הארוך של נאן זה דווקא לילדים...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2010 08:43 |
|
| |
משהו יודע מה עם הספר החדש של מ. ארבל הצתה מאוחרת האם זה יצא כבר לשוק?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2010 21:28 |
|
| |
לא יודעת.. אגב, לאחר קריאה של יותר מ-2 פרקים ב'ככה השמים קרובים'. אפשר לומר שמי שלא קרא, לא הפסיד כלום. הוא סתם בזבוז זמן.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2010 21:29 |
|
| |
| הצברי כתב: |  | | משהו יודע מה עם הספר החדש של מ. ארבל הצתה מאוחרת האם זה יצא כבר לשוק? |
|
עוד לא יצא למיטב ידיעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2010 23:41 |
|
| |
כיוון שאני בישיבה לא יצא לי לקרוא בזמן האחרון משהו מעניין. אבל כהמשך למחולל התמורות למחבר הספר הרב ארז משה דורון יש עוד הרבה ספרים. חלק מהם הם בעיקר סיפורים כמו הספר שלו על חינוך ילדים, אבל אני באמצע ספר שלו שהוא יותר ספר מוסר ושמו 'כנפיים' שבו הוא מבאר בטוב טעם, ובצורה הגיונית ושכלית את 12 המעשיות של ר' נחמן. ושיהיה ברור לכם שאני ליטאי לגמרי, אבל הצורה שהוא כותב והמסרים שלו הם פשוט הגיוניים ופשוטים. מדהים.
ככה שבאשכול של ספרים אפשר להוסיף מידי פעם גם איזה ספר לא רק של סיפור, אלא השקפה בצורה מעניינת וחוייתית או מדע וכדו' נשמח לשמוע את המלצותיכם. (מעניין מי החכמולוג הראשון שיכתוב 'ספר תהילים'. נא להמנע מהמלצות מסוג זה... )
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2010 18:23 |
|
| |
אפרופו ספרי מוסר,אור.....
ספר השקפה שאני ממש אוהבת לקרוא,האמת זה לא ספר זה סדרה של חמישה ספרים,זה "עלינו לשבח"
של הרב זילברשטיין (אם אני לא טועה...). זה ספר שעוסק בפרשת השבוע עם סיפורי השגחה שקשורים לנושא. ממש מיוחד!!!
מחזק במיוחד!! ממליצה בחום!!
תוקן על ידי נאות ב- 17/02/2010 18:24:54
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2010 18:07 |
|
| |
את רוב הספרים שהעלתה מעשהיה קראתי מוסיפה עוד אחד לרשימה- *איסתרק*, של מ. קינן ספר מדההההים בכל קנה מידה! קראתי אותו לפחות חמש פעמים דבר שלא קורה אפעם. ספר ברמה מוסרי חינוכי מרתק. האקשן לא מייד בהתחלה אבל שווה לחכות...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2010 14:14 |
|
| |
הספר של א. אונגר (אליעזר אונגר) 'קשר דם' פשוט ספר אדיר!!!
שווה קריאה!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2010 22:40 |
|
| |
עכשיו סיימתי את 'אולי זאת הרוח' של חוה רוזנברג אמ.. מרוח למדי...
נחמד.. לא יותר מזה
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2010 19:12 |
|
| |
עוד 2 ספרים יפים
- כפרה בכפור של ג הלוי - אולי היא תחזור של רחל שור
תהנוו
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2010 19:51 |
|
| |
יש לי עכשיו את הספר תיק מקסיקו, מעניין איך הוא יהיה...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2010 13:06 |
|
| |
צר לי לאכזב אותך, קראתי את זה מידי פעם בעיתון וזה נראה לי משעמם. תעדכני אותנו. אבל גיליתי שלפעמים אפילו אם אני גומר ספר ואומר לעצמי, איזה ספר משעמם! אני בכל זאת נהנה מהקריאה עצמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2010 15:57 |
|
| |
קראתי את צופן 117 של מרדכי חלמיש. ספר קצר אבל שווה קריאה!
|
|
|
|