|
|
| נשלח ב-22/1/2010 01:42 |
|
| |
מבין זה נכון אבל שישחרר לנו הקלטות של אייזנבך תאר לך שאיש אחד היה מסתיר מכולם את קיומו של יוסלה נראה לך הגיוני?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2010 03:01 |
|
| |
ל"טויסיג", יש ביצוע של התחלה והסוף של "אלה אזכרה". טנור 66 על טעם וריח אין להתווכח!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2010 10:01 |
|
| |
איי, איי, נצחוני בני. את ויגודה הייתי צריך לזכור.
בנוגע לישראל ברי, דומני שד"ר סובול הציג פעם את 'השיבה שופטינו' כהקלטה יחידה שלו. אבל כבר כתב כאן מישהו "ראיתי בני עליה והם מועטים"...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2010 14:34 |
|
| |
כן את טויסיג יש לי בקלטת הרשטיק טען שגנטשוף שמע אותו להגיד את זה ,והיה שם גם אשל וגנטשוף התפעל מהאמירה היחודית לחזן צעיר כ"כ דאז האם יש מצב לקבל את ההקלטות הנוספות של ברי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2010 18:42 |
|
| |
על הצדיקים האחד היחיד והמיוחד בכל מידה נכונה יוסף שליסקי את צמח יוסלה אולי אייזנבך הקליט גם את על הצדיקים רק במהדורה פרטית טנור 66 תקן אותי אייזנבך הקליט את עזרא הסופר קטע גאוני ,אין אין מילים לתאר ולהגדיר את הגאונות והחזנות שיש בקטע הזה יש עוד משהו מסוף הסליחות לא זוכר כרגע של אייזנבך
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2010 19:36 |
|
| |
תחת ידי אין הקלטה של על הצדיקים, אך נציין כאן את השיבנו אבינו לתורתך שהקליט שלוימהלה רוטשטיין.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2010 19:56 |
|
| |
בנימין מולר בתקליט ישן ובלתי-ידוע מבצע "על הצדיקים" אחר.
ועל הגדרותיך, לוצ'יאנו, ביחס לשליסקי --- גם אני חותם גם.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2010 21:45 |
|
| |
שבוע טוב.יש גם את אתה ריצצת ראשי לויתן של שלוימלה אייזנבך אתה הבדלת של בן ציון וולפא ויצירה שהיא לא בדיוק מהתפילה זה בראשית של רביץ.בקשר ל על הצדיקים יש יצירה ששר משה בזיאן אני לא יודע מי היוצר הוא שר את זה בקונצרט עם משה שטרן ברך עלינו שר גם לייבלה וולדמן. ברוך השם ביום שר גם החזן שמואל ויגודה תנא דבי יש גם לחזן קאליש קלמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2010 22:18 |
|
| |
ל"קאליש" יש "אמר ר' אלעזר"! ויש גם "קול ברמה נשמע", מההפטרה של ראש השנה, בביצוע של "טאקר":
|
|
| נשלח ב-23/1/2010 22:19 |
|
| |
ל"קאליש" יש "אמר ר' אלעזר"! ויש גם "קול ברמה נשמע", מההפטרה של ראש השנה, בביצוע של "טאקר":
|
|
| נשלח ב-24/1/2010 00:10 |
|
| |
אתה ריצצת יש גם את פנחס בורנשטיין שזה ביצוע מפיל לקרשים בתוספת דמעות שזה נראה הסיס לכל הפחות בהתחלה ליצירה ששר אייזנבך
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2010 00:51 |
|
| |
קוורטין הקליט את אשמנו בגדנו כקטע ולא כהדרכת נוסח מאוד לא מצוי הקלטה כזו ע"ג תקליטים של חזנים אחרים
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2010 01:06 |
|
| |
בחגוי מה עם נקדש את שמך בעולם עם הככתוב הארוך ביותר של קוורטין שתי הקלטות שונות לטקסט הזה הקליט קוורטין
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2010 01:14 |
|
| |
יישר כח לכולכם. כיף אמיתי איתכם.
"אתה ריצצת" יש בוודאות עוד, אינני זוכר ברגע זה למי.
"אתה הבדלת" יש לרויטמן. וגם לנפתלי הרשטיק בדיסק המתוזמר שהוציא לפני שנים לא רבות.
ונכון, השבוע נתקלתי בתקליטיית האוניברסיטה (ברשת) בתקליט עם "אשמנו בגדנו" של קוורטין.
"ברך עלינו" של וולדמן חדש עבורי!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2010 01:37 |
|
| |
אז כבר תזכיר שיש גם לקוורטין אתה הבדלת
כמו"כ כן כן יש לו אתה נגליתלי יש 
|
|