| נשלח ב-20/1/2010 20:40 |
|
| |
בררני בשידוכים ? כנסו
שלום לכל חברי הפורום המוצלח
חדש כאן מקוה לעזור ולהעזר בכולם .
חזרתי אתמול מפגישה 2 והורדתי אותה .
בקיצור זאת הייתה הבחורה ה-24 שלי והבעיה שאני הורדתי את כולם [אני לא מספר את זה מיתוך גאוה]
אלא שבגלל שאני המוריד אז כולם כבר רותחים עלי שאני בררן וכ'ו ...
בקיצור לא יודע מה לעשות מצד אחד אני מת להתחתן כאני כבר לא הכי צעיר [23 וחצי] ומצד שני לא מצאתי עדיין
את מבוקשי ואני לא מסוגל לחיות אם אשה שאני לא באמת ירצה .
לכל המבינים והיועצים המנוסים שבננו לשיפוטכם
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2010 20:48 |
|
| |
על מה אתה מוריד בחורות? מה הכי מפריע לך? על מה אתה לא מוכן להתפשר? אולי אתה טועה בציפיותך מהאישה שלך.. תענה לשאלות.. ואנסה לעזור:)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2010 21:05 |
|
| |
אז כך אולי במקום להתחיל מהסוף להתחלה נתחיל להפך אני יספר לך מה אני מחפש וממילא תביני למה אני מוריד, אני מחפש בבחורה דבר ראשון שמחת חיים וגם דבר שהוא אולי החשוב מכל שהפרצוף שלה היה יפה בעיניי ז"א שאני לא מסתכל על שאר דברים אלא רק על הפרצוף [כבד"כ במשך הזמן הגוף יכול להשתנות אבל הפנים לעולם לא]
וכן אני מחפש שהיא תהיה טובת לב ובקיצוא אם ראש על הכתפיים ,
ואני לא חושב שזה לא קיים כהיה לי את זה פעם אחת ביד ו,,,,,,,,,,,,,,,,, סיפור לפעם אחרת
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2010 21:08 |
|
| |
ומתוך ה-24 היו כאלה שפרצופן היה יפה בעיניך?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2010 21:08 |
|
| |
אההההההההההההההה נ.ב וגם לה קראו רוחלה [מירושלים]
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2010 21:10 |
|
| |
רק אחת?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2010 21:10 |
|
| |
היו אולי 2 אבל הרבה לא ממש יש לי הרבה סיפורים על מקרים כמו פגישה טראומטית [אם מכונת פחיות] אחרי שנסעתי 2 לפגישה אני שואל את עצמי האם באמת זה מה שמגיע לי ?????.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2010 21:13 |
|
| |
שלום לך מכבי (אתה לא נשמע לי בן 23,נראה... אולי בהמשך...)
א. נראה לי אומרים בררן ולא בררני ב. 24 בחורות זה באמת הרבה... וממש מפליא שלא מצאת אחת נאה ביניהן... איך אתה נראה? ג. תשמע לעיצות של רוחלה' הן מצויונות.

|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2010 21:14 |
|
| |
אוקיי.. התקדמנו. שמחת חיים, פנים יפות.
ממה שמתקבל ממך במעט זמן שאתה פה, ניתן להסיק:
- אתה לא מתמחה בבחירות. מכל הניקים בעולם בחרת מכבינתניה. שזה די הזוי, ולגמרי מעיד על.. כלום. על כן, ייתכן ביותר שמתוך 24 בחורות, אחת מהן הייתה מיועדת לך ולא היה לך את הכלים הנדרשים להבחין בכך. מקווה מאד שלא.
- אתה ללא ספק בררני, 24 בחורות זה המון!
- לא בטוח שאתה סגור על עצמך ויודע מה אתה רוצה. מתוך 24 בחורות בטוח שלאחת היו פנים יפות.
מה אפשר וצריך לעשות:
- לשנות את הדפוס חשיבה הלקוי שפנים לא משתנות וגוף כן, זה מצחיק ומעורר לגלוג.. וגם ממש לא נכון.
- לפני שאתה יוצא עם מישהי, תבקש תמונה קודם. זה יחסוך לך הרבה פגישות מיותרות.
- תתפלל והמון, שיכוונו אותך משמיים לזיווג שלך.
זה הכל בעיקרון. משך זמן הציפייה משתנה מאחד לאחד, אז בינתיים קח באיזי, היא תמיד מגיעה בסוף.
תוקן על ידי רוחלה2 ב- 20/01/2010 21:22:04
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2010 21:15 |
|
| |
| מכבינתניה כתב: |  | אההההההההההההההה נ.ב וגם לה קראו רוחלה [מירושלים] |
|
נ.ב. לא קוראים לי רוחלה. אני פשוט בוחרת ניקים הרבה יותר מוצלחים משלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2010 21:25 |
|
| |
ט
תוקן על ידי מכבינתניה ב- 20/01/2010 21:36:59
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2010 21:29 |
|
| |
וואי, אתה מתאר בעיה רצינית. חשבתי שגברים שוכחים יותר מהר. אחת הישיבות הנחשבות בארץ? למה המידע הזה היה חשוב לנו?! בכל מקרה, זה כואב, זה יכאב, אבל בסוף זה יתגבר. גם אני עברתי משו כזה, רק שהוא לא התחתן, למזלו!!!! אהמ, אמור להיות לך קל יותר, יותר קל לך להפנים שזה לא היה הזיווג שלך ולהמשיך הלאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2010 21:31 |
|
| |
ויש לך המון שגיאות כתיב... לא נעים בכלל..
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2010 21:35 |
|
| |
עכשיו באמת אפשר לומר ברוך הבא: Welcome to the club.. :\
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2010 21:35 |
|
| |
א. את יודעת איך אני משנה את שם הלינק שלי ? ב, קל לדבר הרבה אמרו כמותך ולא עלה בידם עברו 3 שנים ועדיין בכל בחורה אני מחפש את הפרצוף שלה , זה לא עבר 3 שנים ולא נראה לי שזה יעבור התקוה היחידה שאמצע מישהי דומה למקור
וכמובן שאני מתפלל הרבה מאד
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2010 21:36 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | עכשיו באמת אפשר לומר ברוך הבא:
Welcome to the club..
:\ |
|