לי משום מה יש הרגשה שהר האיומים הזה יוליד בקושי עכבר קטנטן, מקסימום ניסיון פיגוע כושל עם כמה פצועים בקושי. לא יותר מזה. וזאת למרות דעתי הגורסת שנקודת הזמן הזאת מתאימה לפיגועים בעולם, כמובטח בכותרת האשכול.
נשלח ב-4/10/2010 20:28
כן אני מסכים. אהבתי את משל מסיבת ההפתעה
לפי הכותרות נראה שלכדו את החוליה הסוררת. לא?
נשלח ב-5/10/2010 10:34
בינתיים שום פיגוע לא היה, אבל שיימשיכו להזיע.....
נשלח ב-6/10/2010 08:24
אז מה... שוב מתברר שכל 'התראות הטרור החמות והחמורות' היו עורבא פרח?
גם אם לא היתה לי הוכחה לכך אני את הרגשתי כבר גיליתי לכם.
שלא יהיה ספק, הפיגועים אכן יגיעו, אך מאוחר יותר, בחודשים הבאים. כל זמן שלא התחילו האירועים במפרץ מול איראן הכל נשאר יחסית רגוע.
נשלח ב-30/10/2010 18:51
שוב רואים את יד ההשגחה העליונה המונעת פיגועים בארה"ב
רק שהפעם באמת חבל שהניסיונות לא צלחו,כך היינו אולי נפטרים מכמה רפורמים ארורים ומ"בתי הכנסת" שלהם.
בכל אופן רואים כיצד תימן הופכת לזירת מלחמה מרכזית של הטרור מול המערב. בעתיד עוד נכון למקום הזה תפקיד אפילו יותר מרכזי ממה שהוא כיום. משם גם תיפתח על סעודיה הרעה.
נשלח ב-18/11/2010 09:05
כוננות עליונה בגרמניה,בשדות תעופה,מרכזי קניות,ותחנות רכבת,מפני 'אופנסיבת חג המולד' של אל קעידה
הפעם בניגוד לסבב ההתראות הקודם אני מאמין שהטרור יצליח להנחית מכה יפה. כריסמס או לא כריסמס? מתנות של סנטה קלאוס המוסלמי...
נשלח ב-25/1/2011 08:56
מוזר מאוד כל הסיפור הזה, חודשים מזהירים אותנו (אותם לא אותנו) מטרוריסטים שברחו מהכלוב והנה "אוטוטו עושים את דרכם" ליעדים באירופה או אפילו ממש "נמצאים שם" רח"ל. ומה קרה מאז? נאדה. גורנישט מיט גורנישט. אפילו עכבר לא נרצח! שערוריה של ממש.
ובינתיים במוסקבה, ביום בהיר וקפוא אחד, עובר אורח צ'צ'ני תמים לגמרי נקלע בעל כורחו ושלא בטובתו לנמל התעופה הגדול בעיר ומבלי משים ובטעות גמורה לוחץ על איזה כפתור שחור וכל המקום הופך אדום.. לקיים מה שנאמר "הכיכר האדומה". שמיה קא גרים.
לא יודע..משהו פה לא מריח טוב, אפילו מסריח הייתי אומר.
נו, תשובות והסברים פה כנראה שלא נקבל אז שיהיה אחלה יום והמשך יום נעים..ואההה, כמובן שכחתי: אללה הוא עכבר!!
נשלח ב-21/3/2011 15:18
מזה זמן רב שאני מבטיח לכם פיגועים גם בארה"ב ובעיקר באירופה. ובכן עיניכם הרואות שלא ממש עמדתי בהבטחתי זאת, אירופה שקטה ושאננה כמו תמיד. תמיד צופיות היו עינינו אל עבר עבר הג'יהאד העולמי ואירגוני הטרור למינהם בתקווה שמהם תצמח הישועה..די איכזבו אותנו אפשר לומר. ככה זה שיש לך ספק אחד בלבד של סחורה, זה רק עניין של זמן עד שהוא יתקע אותך בלי סחורה עם הלשון בחוץ.
האם קדאפי הולך להיכנס לנעלי בן-לאדן ולמלא את המשבצת החסרה הזאת בפרט לאחר מה שעוללו האירופאים לארמונו המהולל?