בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

ויתער קרבין בכל עלמא - אשכול הפיגועים בעולם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/5/2011 20:39 לינק ישיר 

מסתדר טוב מאוד עם האמור באשכול זה, עוד נראה גלי טרור קשים מאוד גם באירופה גם בארה"ב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/7/2011 17:39 לינק ישיר 

'הסכם אוסלו'? אשרי שישלם להם! מתפוצץ להם בפנים ב"ה. כן ירבו.

פיצוץ גדול + נזקים גדולים ונפגעים רבים מול בניין הממשל באוסלו

Oslo

Building with blown out windows

תוקן על ידי המיייחל ב- 22/07/2011 18:26:16

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/7/2011 18:26 לינק ישיר 

נוף פיורדי חדש בנורווגיה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2011 21:34 לינק ישיר 

הטרוריסט אנדרס בארינג

לאומני קיצוני, מעריץ של צ'רצ'יל, קאנט ואפלטון, רצח בשני פיגועים בנורווגיה לפחות 92 איש

אנדרס בארינג בריוויק Anders Behring Breivik בן 32, בעל חברה לגידול ירקות, מילונים, ושורשים הנקראת על שמו 'בארינג גיאופארם', ביצע ביום שישי את פיגוע הטרור הגדול ביותר, שבוצע בשנים האחרונות. אין עדיין פרטים אם האיש פעל לבדו, או  אם היו לו שותפים.
בריוויק, הצליח לפוצץ מטען חבלה גדול במרכז הבירה אוסלו, ליד משרד ראש ממשלת נורווגיה סטולנברג Stoltenberg, וכמעט הצליח לפגוע בו. הפיצוץ רצח לפחות 7 אנשים, ופגע קשה בבנייני מיניסטריוני הנפט והאוצר הנורווגיים. תוך כשעה וחצי מהפיצוץ באוסלו,  הגיע האיש למחנה נופש של צעירים ורצח שם לפחות  85 אנשים נוספים.

לאחר שיפשוף העיניים של הקושי לעכל את שרואות עינינו לצד השמחה לאיד שסוף כל סוף האיכות האירופאית באה לידי ביטוי במקום עוד איזה ניסיון פיגוע כושל של עכבר ביבים מוסלמי דפוק אתה בעצם נזכר במסרי האוט' שדיברו לא פעם לא רק על אירועים גדולים וקשים בעולם אלא גם על מוזריותם וחריגותם שתפליא את כולם ותערער את יסודות החיים ותשנה אותם לבלי היכר.

הרבה שלוחים למקום ישתבח שמו. המסעדה העולמית מתחילה להשמיע קולות סגירה והסועדים מתחילים לקבל את החשבונות. מישהו מוכן להגיש להם כוס מים קרים און דה האוס להקל עליהם לא להיבהל ממחירי השחיטה?

Steak House

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2011 22:12 לינק ישיר 

יא חביבי יא חלאוולאו. . . .

קשה שלא להתרשם משתי נקודות:

1- השם הנוראי והמצמרר א-ו-ס-ל-ו  . . .. 

2.היעילות והדיוק האירופיים . .. בסביביות מאה הרוגים בפיגוע של אדם אחד ???!!! . . .. זה חייב היה  להיות באוסלו. . .

ותוך כדי נזכרתי בשלישי:"נקֹם נקמת בני ישראל מאת המדינים" ואין מקרה . . .אומרת התורה 

המייחל הרחב נא אם יש קשר בין הפיגוע לנקמת הדיינים

נ.ב

אני חולה עלייך כאשר אתה שולף את עט הסופרים שלך ל"נקם ושילם" באומות עולם -כמובן בינתיים רק המדיה

ולהזכירך
מדיה=אתיות  י-ה  מ-ד   הקב"ה  מודד לאומות עולם !!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2011 22:35 לינק ישיר 

אשריך דנדוש יקירי..

אני משוטט בין האתרים ועובר על חדשות הפיגוע והתמונות הזורמות משם כאשר ברקע מתנגן לו
פס-הקול האחרון של הארי-פוטר עם מוזיקת סוף העולם ואווירת סוך הדרך שהוא משדר
ופשוט יודע ומרגיש שהסוף נמצא מעבר לפינה ממש. בלי הרבה תורה ובלי צורך להיעזר
באין סוף המקורות והספרים.. הלב יודע! הלב מרגיש!  ללב את השפה שלו.

http://www.youtube.com/watch?v=gwUSabo3yXw

http://www.youtube.com/watch?v=s1sVk_-EFo0

"נקום נקמת בנ"י מאת המדינים" - לנעליים של מדין אפשר להכניס היום את רוב אומה"ע. ודאי את הגדולות שבהן.

דבר אחד ברור לנו - הסוף קרוב! רק מחכים לפיצוץ הגדול. כרגע הנקמה עדיין במנות קטנות וקצובות,
עוד לא התחילה ההנהגה של "ידין בגויים מלא גוויות". גם זה יגיע בע"ה. כי קרוב יום אידם. אל דאגה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/7/2011 02:31 לינק ישיר 

אני מתחיל להתאהב בבחור הזה. יש למישהו אולי את מס' הפלאפון שלו? משהו?
אשמח להיפגש איתו ולייבא אותו ארצה לתאם קצת עמדות לקראת הפצת הסחורה
הנורווגית הייחודית שלו בארצנו הקטנטונת הכ"כ צמאה לסופר-הירו כמותו.

ירבו כמותו בישמעאל!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/7/2011 07:59 לינק ישיר 

ככה זה שאין תורה ואתה ממציא לעצמך מוסר, תמיד יש לך תירוץ לרצח + לצאת ממנו מוסרי .. מדהים . הרי כך האמינו הנאצים ימך שמם וזכרם !

7 מצוות או 6 , מי בעצם סופר , בוא לא ניהיה קטנונייים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2011 08:15 לינק ישיר 

מודה ומתוודה: התאהבתי בבחור. כזה וראה וקדש. מתי יבוא לידי ואקיימנו.

אוח אוח..איך הייתי רוצה להיות החברותא שלו לצאת למסע טיהור בארצנו הק'
מים הפסולת המציף אותה. להתחיל בשמאל השטני להמשיך בערבים ולגמור עם הסודנים.

ובאשר לך אדםדרור...
אוי כמה שאתה טועה..
אוי כמה שמבטך מצומצם ומעוצב עפ"י השקפת עולמה של המדיה הנמצאת בידי השמאל אויב האנושות.

הבנאדם בסה"כ עשה את מה שכל אזרח נורווגי שפוי שאוהב את ארצו ומקנא לכבודה אמור לעשות
מול מדיניות ממשלתית שמאלנית שעושה כל שלאל ידה למלא את הארץ במהגרים זרים האויבים
את המדינה ובכך בעצם להרוס את מולדתם שלהם! הפלא הוא לא על הגיבור הזה אלא על מיליוני
הנורווגים האחרים שעדיין לא אזרו אומץ לעשות כמעשהו. עליהם התימה!
ואתה חושב שבישראל המצב טוב יותר? הרבה יותר גרוע!

ואני מודיע לך: אלמלא מוראה של מלכות התורה ובורא העולם מזמן היתי אני מודל החיקוי שלו ולא הוא שלי!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/7/2011 09:37 לינק ישיר 

האח הגדול צופה בנו מאה אחוז !.  לא שיש לך כוונות עשיה יותר רצונות , אבל בשביל הס"מ וזרועו השבכ זה מספיק ;)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2011 10:56 לינק ישיר 

נורבגיה קבלה את מה שמגיע לה. הם מאוד אנטי ישראליים ומאוד אוהבי ערבים. ה' מחזיר מידה כנגד מידה. ומה גם שלא נשכח שהסכמי אוסלו נעשו שם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2011 13:46 לינק ישיר 

לכבוד המייחל
אוי כמה שאתה כותב מליבי ואני מצדיק אותך והלוואי והייתי עוזר לך..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2011 08:51 לינק ישיר 

תודה endav על ההזדהות וההבנה. חזק וברוך אחי. Thumbs Up

ולך אדםדרור..
"האח הגדול צופה בנו!" אמרת..

ומה חשבת לך שכל התבטאויותיי 'הקיצוניות' בהודעות הרבות היו פליטת פה או נבעו מחוסר מודעות לאח הגדול?
ממש לא זה כי אני פשוט שם עליהם קצוץ ולא סופר אותם בכלל. הם יעשו את העבודה שלהם ואני את שלי.
עד הגיע יום אל נקמות ה' בקרוב ממש ובו יטול הקב"ה מהם ומכל הדומה להם את נקמתו ונקמת עמו וארצו
ואני מבטיח לך שהעבודה שהשי"ת יעשה תהיה טובה לאין שיעור ממה שאני ועוד אלף כמוני מסוגלים לעשות.

ד"א

"חושף את עמדותיו הקיצוניות"

עפרא לפומייהו של כל אנשי המדיה המטונפת הזאת המנסה לעצב את דעת קוראיה עפ"י השקפת עולמם
הכפרנית המזוהמת.

הבנתם איך עובדת מערכת התעלומה התקשורתית? איך היא מנסה לקבוע עובדות מוסכמות ומונחי יסוד של ממש
לשיח הציבורי שמהם יתחיל הדיון ולא עליהם..רשעים ארורים. בפרוח רשעים כמו עשב להשמדם עדי עד בקרוב אמן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/7/2011 09:37 לינק ישיר 

תאמין לי מספיק יהיה לראות את המבט שלהם בעניים שיתחיל הבלגן !!!  שלא יהיה חשמל מים ויקיפו אותנו צבאות העולם  יהיה צחוקים !

מה שכן רובם הגדול לעולם לא יתנו לנו נחת ועד הרגע האחרון שלהם עד הנשימה האחרונה הם יסרבו להודות בכך זה בטוח . ועוד יאשימו אותנו בדבר !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2011 08:40 לינק ישיר 

גבר גבר!!

הרי לכם מושא ההערצה החדש שלי.

מה אגיד לכם.. פשוט גבר אמיתי, לא אחד שמדבר אלא קם ועושה מעשה! בדיוק כמו שצריך.
בלי הרבה התרגשות בלי הרבה רעש וצלצולים (מלבד רעש הפיצוצים והיריות כמובן..  Bow Down ).
שומר על קור רוח, לא סופר אפ'חד ממטר, מסמן לעצמו את המטרה ודבק בדרכים להשגתה.
איש השכל וההיגיון, איש היושר והמוסר, איש הערכים והמוכנות להקריב למענם.

לו רק היה יהודי.. לו רק היית יהודי! הייתי אומר לך: אשריך אחי! אשריך ואשרי חלקך!
אשריך שאתה שם את טובת ארצך ועמך לפני טובתך האישית. אשרי ארצך שגידלה בן כמוך.

כמה יכולנו לשפר את העולם ולהופכו למקום טוב יותר לו רק היו לנו עוד כמה כמוך.

אוח אוח..כמה חסרים לנו צדיקים כמוך, צדיקים שאומרים מעט אך עושים הרבה.
אנחנו לא באמת מכירים אותך אך מהמעט שהספקנו לראות עוד נתגעגע אליך.

וכמה מסכנים אלה שלא מבינים את הדיבורים האלה, כמה רחמנות עליהם..ישיבם ה' בתשובה ויאיר עיניהם אמן.

תוקן על ידי המיייחל ב- 26/07/2011 08:40:58

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > ויתער קרבין בכל עלמא - אשכול הפיגועים בעולם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.