בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

ויתער קרבין בכל עלמא - אשכול הפיגועים בעולם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/7/2011 14:43 לינק ישיר 

באמת אדם מיוחד, הוא גם מאוד חכם, קראתי קצת מהמסמך הזה שהוא כתב... הוא גם מדגיש שם את הכוח של האחדות שהתייחסת אליו באחד האשכולות האחרונים ושהאירופאים יכולים להביא לשינוי אם רק ייקחו את עצמם בידיים ויתאחדו מול השליטים המרקסיסטיים שהורסים את התרבות האירופאית וכו'... לא נראה הגיוני שיזרמו אתו אבל עם האירועים שקורים בעולם בזמן האחרון כבר אי אפשר לדעת... הוא כותב שם שאם השליטים המרקסיסטים לא יעבירו להם (המושיעים של אירופה) את הכוח והשלטון מרצון, אז מלחמת העולם השנייה הולכת להיות פיקניק לעומת מה שיהיה.... חחחח איזה כלי! אולי ממנו תבוא הישועה...?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2011 15:16 לינק ישיר 

תודה לך על התקציר הנכבד! אהבתי.    Thumbs Up

אנשים כמוהו בשירות התורה..אחחח..ללקק ת'אצבעות ממש.
מי יתן ונזכה.

לגבי כח האחדות - נו טוב זה פשיטא.
לומדים זאת מדור הפלגה.."ועתה לא יבצר מהם כל אשר יזמו לעשות"
כח האחדות הוא כ"כ גדול שאין שום כח אחר בבריאה שיכול לעמוד מולו.
ולכן היצה"ר שלו כ"כ גדול כלעומתו. זה כנגד זה.

תוקן על ידי המיייחל ב- 26/07/2011 15:18:33

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/7/2011 17:05 לינק ישיר 

מכובדנו המייחל..
כבר אמרו חכמנו חכמים הזהרו בדבריכם שמה.... ורק לא מזמן קראנו בפרשת השבוע מעשה זמרי ותגובתו של פנחס שעל זה אמרו שליחיד אין מורים כך !
ועל כן כול העולם קורא כאן וצריך במיוחד כאן  להצמד לאזהרותיהם של חכמינו שמה מישהו יחשוב שרשאי לקחת הדין לעצמו ולעשות הטרוף שעשה אותו מטורף שאף עבר על מצוות נח בלא תרצח !
ה ז ה ר ו  ב ד ב ר י כ ם !!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2011 22:49 לינק ישיר 

לאחר חילופי הדברים בפרטי אוסיף עוד מילה או שתיים לטובת הקוראים.

חכמים היזהרו בדבריכם נאמר - אני ודאי לא חכם ובטח לא חשוד על זכאות בתואר "חכם".

"כל העולם קורא כאן" אמרת..ולא ידעתי אם לצחוק או לבכות.
אם לצחוק - כי בדיחה כ"כ מוצלחת לא שמעתי הרבה זמן. אם לבכות - בגלל האבלות של בין המצרים
והטעם הלא כ"כ טוב שבדיחה מוצלחת כזאת משאירה בפה בימי אבלות שכאלה.

לא אני ואפילו לא אתה מאמינים באמת שהדברים הנאמרים כאן יביאו למישהו את הסעיף ויעזרו לו
להגיע להחלטה לקום ולעשות מעשה דוגמת המעשה של הצדיק שליט"א מנורווגיה .
עזוב בחייך, זה לא רציני.

"עבר על לא תרצח"
נו באמת..איזה לא תרצח מה לא תרצח??
הטרם תדע שהעולם נמצא במלחמה נוראה בין כוחות הטוב לכוחות הרע החושך והאופל..
בצד הרע נמצאים בעיקר אנשים מהצד השמאלי של המפה שהמאפיין אותם זה חילונויות ושנאה לדת תהיה אשר תהיה,
אנשי החומר הסוגדים לעולם המודרני הכפרני והחומרי העושים כל שביכולתם להשליט בעולם את הנשמות
הנמצאות תחת חסותו של השטן. ומכאן גם החיבור שלהם למוסלמים בני השטן.
אז לאחר שאדם מבין שאנו נמצאים בעיצומה של המלחמה האחרונה הזאת שהיא הבחינה הרוחנית של גוג ומגוג
הוא עוד מסוגל לדבר איתי על "לא תרצח"?! איזה לא תרצח ואיזה נעליים! הלא מצווה לאחוז בנשק
ולצאת להילחם באויבי ה' ובאויבי האנושות המוסר והערכים..(זוכר שהיה פעם דבר כזה? עולם של מוסר ויושר?)
נשארו ב"ה עוד אנשים שלא איבדו צלם אנוש ועדיין פועמת בהם התקווה שהעולם יחזור להיות נורמלי
בבחינת חדש ימינו כקדם, האנשים האלה לא מסוגלים לסבול את השקר והסיאוב שהשתלט על העולם
והם מוכנים להתייצב לקריאה מי לה' אליי בין אם זה ה' של עם ישראל ותורת ישראל ובין אם זה ה'
של הדת הנוצרית או כל דת אחרת העיקר שהמכנה המשותף לכולם הוא היושר והמוסריות של פעם.
האנשים האלה הם שישרדו את חורבן העולם הרקוב של הגלות ויזכו לראות בלידת העולם החדש והנקי בקרוב.
הנערים שנרצחו היו שייכים לצד של "בני השטן", בדיוק כמו שגלן בק אמר: "הנוער ההיטלרי".
כך שלא איסור לא תרצח ראינו כאן אלא מצוות ביעור חמץ לנהדרין באמצע תמוז.

תוקן על ידי המיייחל ב- 26/07/2011 22:51:22

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/7/2011 23:37 לינק ישיר 

אם יורשה לי להביע דעה שונה לגמרי אזי
אני מרגיש מאד לא נוח כיהודי להצדיק מעשה רצח המוני ללא דין וללא משפט ולקרא לרוצח שכזה שליח היושר וה"אמת"  !? 
אני מעדיף פרקליטים שונים לגמרי !!  הוא לא שליח של הקב"ה אלה מטורף ורוצח !   וראוי לכל יהודי להתנערר ממנו וממעשים שכאלה !
החושך שבו נמצא השמאל וחלק ניכר מהגויים בעינינו אינו סיבה להצדיק טבח ללא דין (תורה) ! ולא קראתי בשום מקום ש"דין תורה" שלח אותו !..

תורתנו דרכיה דרכי נועם וכול נתיבותיה שלום , כי מציון תצא תורה ולא ממטורפים מאוסלו ..!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2011 08:14 לינק ישיר 

אתה יוצא מפרופורציה , אף אחד לא מחבק את הגוי הזה , פשוט הוא מייצג סוג של צדק מסויים במלחמה שהטוב מפסיד בה ב2000 שנה האחרונות פחות או יותר ,

וגם כנראה שלא ניכנסת לעומק הדברים בנושא הבחור הזה ובמי בדיוק הוא פגע - הנוער ( בני עשירים ופוליטיקאים) שיומיים קודם הפגינו נגד הרוצחים הישראלים ולטובת פלסטין המסכנה ...(גם אני הערתי סוג כזה של הערה כאן עוד לפני שהבנתי על מה מדובר )

ולא , לא באמת אכפת לי באהבתו לציונות , זה נבלה וזה טרפה..

אי אפשר להתעלם מהקורה בעולם , ממש מלחמה של הרע בטוב , אפילו יותר גרוע , סוג של מערכה אחרונה , אחרי שהרע כבר מריח ניצחון מוחץ..

לגבי רצח המוני שאתה מדבר חחחח זה מצחיק אותי , אתה יודע מה היה קורה אם היינו זכאים לחיות במדינה על טוהר ההלכה ??? לא פלסטין ולא נעליים היה עכשיו ..

סביר להניח שרוב צבאות העולם היו כבר בדרך אלינו לקיים את נבואת גוג ומגוג על צימצום האוכלוסיה שהיינו עושים למדינות ערב באיזורנו...

כך שאולי הגיע הזמן , שנבין טוב את המצה של שני הצדדים ונבחר צד..
מדוע לבחור צד אתה שואל , ומה אכפת לך מהגויים ???

אם לא היינו צריכים לבחור צד , סביר להניח שלא היו נותרים שום גויים בסוף הימים אבל לא כך מדברים חז"ל הקדושים ,
כך שיש משמעות לכוחות הרוע והטוב בעולם .

מזכיר לי שמשה רבינו נזף בשרי הצבא שלא הרגו את בנות מדיין שהם בעצם עיקר הסיבה למלחמה ההיא. ועוד סיבת הקורבן היא מעניינת עוד יותר , כך שבקלות אפשר להבין מהפרשה הזאת , את הנעשה כיום. בעצם את מה שלא נעשה קיום חחח.

אז הגיע הזמן שנפסיק להיות יפה נפש , בסוף נצטער צער מר על כך , ולא בטוח שקורבן יתקן את המצב בסוף הימים !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2011 09:38 לינק ישיר 

הנורווגי שחסל את המוסלמים הצעירים והציג עצמו כ"אוהב וחמעריץ את ישראל" הוא כזה רק עכשיו, כי שנתאת הזרים המוסלמים העבירה אותו על דעתו. אם היה בדור של היטלר היה שונא יהודים והיה אנטישמי. בודאי שהוא לא צדיק. מי שעושה דין לעצמו ומחסל אנ שים בצרורות לא יכול להיות בן אדם טוב בעיני, אפילו שייתכן וחסל מחבלים בפוטנציה.
העניין הוא שאירופה התעוררה פתאום ומגלה שהזרים מהמזרח (רובים מוסלמים) משתלטים על ארצם. לא רק לנורווגים גם לשאר האירופים זה קשה, ומדי פעם אנחנו שומעים קולות שמבקשים להגביל את ההגירה. הבעיה שבדמוקרטיה זה כנראה קשה, ועדיין כנראה לא יעלה על דעת האירופים לשנות חוקים. לדעתי לא רחוק היום והם יעשו זאת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2011 10:15 לינק ישיר 

"לגבי רצח המוני שאתה מדבר חחחח זה מצחיק אותי , אתה יודע מה היה קורה אם היינו זכאים לחיות במדינה על טוהר ההלכה ??? לא פלסטין ולא נעליים היה עכשיו .."

אהבתי אחי!!! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2011 15:25 לינק ישיר 

מחר צפוי מצעד "גאווה" בירושלים.

תמונה משנה שעברה

נו תגידו אתם. לא מצווה להציב בדיוק באמצע איזה מכונית תופת גאה עמוסה במיכלי גז מלוויתן ותמר שתפיץ אותם ואת משנתם לכל הרוחות חלק פה וחלק שם??
ימח שמם וזכר זכרם של בני השטן האלה אויבי האל והאדם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/7/2011 16:08 לינק ישיר 

מאוד מסקרן נושא הגייז' , זה זמן רב שאני מנסה להבין את זה ולא מצליח !

עזוב את הטקס המפגר שלהם לרגע , מה הקטע הזה , למה זה קורה בדיוק , האם זה תיקון ? אם כך אחד הקשים שיש לדעתי, הרי רוב ימיהם הם סובלים סבל נורא ואכזרי ! מנוקרים מהחברה , שנואים על רוב הציבור !
אומנם ב20 שנה האחרונה הם החלו מתאחדים ומתכנסים בעצמם ואולי משם מגיע בעצם כוחם כרגע ..
אבל עדיין אני מאמין שכל אחד מהם היה מעדיף לחיות חיים טבעיים , ולא בצורה שהם חיים ,

ועוד לפני הגלות עוד היו מוציאים אנשים אלו להורג , ועצם הדרישה להרגם מעידה על חוסר היכולת שלהם להמנע ממצב זה- משמע גם שידעו שיהרגו עדיין ולא הצליחו להתגבר על נטייתם !!!!

האם למשהו יש הסבר למצב זה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2011 16:24 לינק ישיר 

אדם..בבקשה ממך.
זה לא הנושא וזה לא האשכול. ואתה יודע מה..גם לא הפורום.

אין לי שום עניין לפתוח דיון על היצורים האלה.
אז אנא ממך.

אבל בכל זאת העלית את הנושא אז הנה תמונה בלעדית שהגיע לידי כתבנו
של אחד ממשתתפי מצעד הגאוה שהתקיים בסין אשתקד.

אני מקווה שאתם לא לפני אכילה

תוקן על ידי המיייחל ב- 27/07/2011 16:28:30

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/7/2011 16:42 לינק ישיר 

כן צודק אין ספק , האם שאני מתחיל לבחון את הסקרנות שלי היא מתחילה להתפרק מחוסר עניין . אבל פעם צדיק אחד , שמדובר בסה"כ במחלת נפש של ההתבוללות ורק תשובה יכולה להפסיק זאת ...

בכל מקרה לגבי הקוף או מה שזה לא יהיה , עדיין הוא הרבה יותר חכם מכל הציבור הזה...

אתה יודע כל פעם שהיה עצרת כזאת של גאווה , הייתי יושב בבית ומדמיין אך אני עובר עם קלאצ' ( ניראה הרבה יותר מתאים לאירוע מאשר אמ16 מעפן ) עם איזה 20 מחסניות וקוצר אותם אחד אחד , ושם קץ לעידן המצעדים ...

אבל לך תשיג קלאצ במחיר סביר במדינה הזאת ;)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2011 17:02 לינק ישיר 

אוה! סוף סוף אני שומע דיבורים כלבבי!

"קלאצ'..20 מחסניות..קוצר אותם"..אשריך! איפה היית עד היום!?
ברוך שובך אחי.
                          Smile                            

(רק השתדל נא להימנע משגיאות קליד, ככה בקטנהאתה יודע.. לטובת כולנו..)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/8/2011 14:03 לינק ישיר 

ברייוויק הוחזר לאי לשם שיחזור הרצח

קבל את געגועיי אליך לב אביר גיבור צדק יקר שכמוך...                    I Miss You

מי יתן לנו עוד כמה כמוך להפוך את העולם למקום נקי וטוב יותר

תוקן על ידי המיייחל ב- 15/08/2011 14:05:12

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/4/2012 08:29 לינק ישיר 
אמרתי לכם שהפסדנו נכס יקר המציאות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > ויתער קרבין בכל עלמא - אשכול הפיגועים בעולם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.