יופי ואסתטיקה משחק אצלינו.. מה לעשות.. בכ"ז 'אישה'... אבל זה לא מחזיק הרבה זמן. היופי מתמוסס מהר מאד אם אין אופי
ואגב אני_הקטנה, לפי סיפורך הבחורה ההיא 'שיחקה' אותה.. .. .. ולא כפי את טוענת
נשלח ב-25/1/2010 11:27
יופי זה כרטיס כניסה בעולם הזה. לכל מקום ובכל מצב. מה לעשות?!
וליטאי - אם אתה חושב שהמין הנשי שטחי - יש לך בעיה.
הייתי מאד רוצה להוכיח לך שלא כך הם פני הדברים.
אלא הפוסל במומו פוסל.
נשלח ב-25/1/2010 13:04
לא, לא הבנת אותי!
אני לא מדברת רק על יופי חיצוני אלא על כל רושם מסוג שהו (בלי אמת פנימית!)
עייני בתגובות של ברבה הוא הסביר ונתן דוג (מורה (ר' סגולה) טוב...)
נשלח ב-25/1/2010 14:43
המין הנשי הוא שיטחי נקודה. תמיד היה כזה, נברא כזה. למרות שחווה אכלה מעץ הדעת, אז באיזשהוא מקום זה היה צריך להשפיע... אבל זה מתבטא רק בשלבים המאוחרים יותר בקשר. בשלבים הראשונים, זה חיצוניות בעיקר.
נשלח ב-25/1/2010 15:07
במחשבה שניה, יש לי כמה שינויים מהותיים בהודעה: א. מיועדת לנשים וגברים כאחד! כולנו נופלים מהרושם שעושים עלינו! ב. אבקש מהגברים מחילה, בואו, תכתבו, הביעו את דעתכם החשובה! ג. ברור שלא כל! כל הגברים כל הנשים שטחיים, מה שבקשתי זה - לשים לב!
נשלח ב-25/1/2010 15:10
בס"ד קטנה? מה נשתנה היום הזה מיום האתמול??
נשלח ב-25/1/2010 15:12
תובנות חדשות... תמיד זה טוב!
נשלח ב-5/1/2012 00:13
קטנה, אשכול עם תובנות חשובות הקפצה..
תוקן על ידי אחי23 ב- 05/01/2012 00:15:53
לאהוב זהו הטוב שבטוב
נשלח ב-5/1/2012 00:17
אחד האשכולות האהובים עלי!
תוד'
נשלח ב-5/1/2012 00:34
פעם יצאתי עם בחור והרגשתי שיצאתי מאיזו הצגה..
החזרתי שלילי עוד לפני שהיתה לו הזדמנות לחשוב.
נשלח ב-5/1/2012 01:19
כנראה שזה מדובר לילדות שהולכות להתחתן.. זתומרת לבנות עד גיל מסויים שמה שמעניין אותם בלהתחתן זה איזה שמלת כלה תהיה להם.. וכל הדברים הטפלים.. אז אחד מהם זה איזה פוזה יש לבחור
נשלח ב-5/1/2012 01:28
לא כל כך הבנתי מה הקשר לפאדיחות אז אני רק יגיב לך רק בנוגע ליופי החיצוני- בפגישה הראשונה המראה החיצוני מאד משחק (לפחות אצלי) כיון שאז את רק מתחילה להכיר את הבנאדם, וכמו כל מישהו נורמלי קל לנו לשפוט ולהחליט לפי סטיגמות וסטריאוטיפים שאחרים קבעו בשבילנו... אם הוא גבוה ורחב כתפיים כנראה שהוא אחראי ובוגר, בחור נמוך/צנום יותר יראה לנו כמו עוד איזה נעבאך.. על בחור שנראה טוב קל להחליט שחשוב לו סדר וניקיון לעומת בחור ממוצע ומטה שעליו הדעות בהתחלה כבר לא משהו.. אבל זה מצב נורמלי, כי אנחנו אנשים רגילים ובדיוק כמו שלילד יפה יהיה קל יותר בחיים, כך בדיוק זה עובד גם בשנים המתקדמות יותר.. ונכון שבחורה שאכפת לה מאד מהמראה החיצוני יכולה להיראות בחורה שטחית ורדודה אבל ככה אנחנו בני האדם. אולי בפגישות הבאות אפשר להכיר את הפנימיות שלו ואם היא מוצאת חן- אז החיצוניות נהפכת גם כן ליפה..
נשלח ב-5/1/2012 01:34
עוד עשרים ימים....יומולדת שנתיים לאשכול....(אני_הקטנה....פעם היית אשת אשכולות ממש...) לעניננו... לי עצמי אני חושבת שיהיה יותר קל להגיד לאחד ש- נאה בחיצוניותו וריק בפנימיותו, לא! מאשר לאמר לאחד שלא כ"כ נאה בחיצוניותו אבל יפה בפנימיותו, כן!.... אז הקושי של עניין החיצוניות זה קושי! אבל בסה"כ שמעתי פעם התבטאות נכונה שגם אני אומרת אותה מנסיון! יופי נותן רק רושם ר-א-ש-ו-נ-י!!!! תמיד אח"כ מחפשים את הפנים! "מה יש לך להציע"! וזה בכל דבר! מציאת עבודה, שידוך וכל הדברים שחושבים שהיופי יפתח בפנייך דלתות... מי שחכם באמת אז אחרי שניית ההתלהבות הראשונית החיצונית... מחפש את מה שההוא היפה שנמצא מולי מנסה למכור לי?!....
נשלח ב-5/1/2012 15:27
אני_הקטנה כתב:
ההודעה הפותחת מיועדת לבנות בלבד! אבקש מהגברים לא להגיב בעניין!! תגובות גברים יתקבלו רק על תגובות שנכתבו כאן ולא על ההודעה הפותחת!!
לאחרונה מדברים המון על הדרת נשים ועושים מזה סיפור ארוך כמעט כמו כל שבעת כרכי הארי פוטר... אבל עדיין לא יצא לי לשמוע על הדרת גברים... קטנה את רוצה לספר לי קצת יותר?....
ולא משנה בואי נעבור לחלק התגובות כמו שביקשת....
אני חושב (ואני מאמין שעוד המון חושבים כך) שבפגישה הראשונה גם הבחור וגם הבחורה לא יכולים לזהות תכונות אופי ודעות אחד על השניה ומה שכן ניתן לזהות זה את המראה החיצוני, סגנון דיבור וסגנון לבוש (בנות שימו לב: שהיום זה חלק מאוד נכבד בשיקול דעת של בחור)...
ככה שאין לנו דרך להתעלם אנחנו חייבים להיות מציאותיים וריאליים ולא להתעלם מזה שמה שמרשים אחד את השניה זה המראה החיצוני וסגנון הדיבור ואני חושב שזה לגיטימי שבחור יוריד בחורה על מראה החיצוני וכן לגיטמי גם שבחורה תתפעל ממראה חיצוני של בחור בפגישה הראשונה ואלו יהיו הסיבות לכאן או לכאן כבר אחרי פגישה אחת... רק שלא ישתמע שאני בעד שכל שדכן יחזיק בידיו תמונות של בחורים ובחורות ולפני הצעה מסויימת הוא ישלח לבחורה את התמונה של הבחור ולבחור את התמונה של הבחורה...
וכבר הקדימוני גדולים וחכמים ממני (שזה כמעט כל אחד ואחת) ואמרו "היופי שוכן בעיני המתבונן"...
נשלח ב-5/1/2012 15:41
אני_הקטנה כתב:
קדימה-
בנות אני פונה אליכן בקריאה נרגשת מעל גלי הפורום הנכבד:
לא לעשות בושות!!
ולמה אני מתכוונת?
אספר לכן:
לא מזמן ספרה לי חברה אודות שידוך מעניין שעבר עליה-
התקשרה אליה שדכנית והציע בחור פהפהפה
מרשים, נראה טוב, חכם, מדבר לעניין.
ומה היא מדגישה: הוא הוריד הרבה בחורות.
בחור מבוקש שחש מעצמו...
אוקי
הבחורה כולה בריגושים התכוננה לפגישה
ווו--------
בחור מרשים, נראה טוב, כנראה קצת חכם ועושה הרבה פוזות!
חוץ מזה לא ראתה חכמה גדולה...
אחרי הפגישה היא מתקשרת לשדכנית להגיד "לא"
ולפני שהיא מתחילה לדבר השדכנית אומרת לה
"אני בטוחה שהתרשמת, את רוצה להמשיך
אבל תראי, הבחור לא מחזיר מהר תשובה, הוא צריך לחשוב"
ועוד כהנה וכהנה
אז הבחורה אומרת לה, "פשוט לא!" לא מתאים...
והשדכנית היתה המומה...
מה, את הראשונה וכו' וכו'
בנות??????.
באמת זה כך???????
עד כדי כך קונה מראה חיצוני ופוזות??????
שימו לב!
ולדעתי ההודעה הזו שלך קטנה...אמנם מספרת על מקרה מהצד הנשי...אבל לא חסרים גברים טיפשים (שמה שחשוב להם אצל הבחורה זה החיצוניות) בדיוק כמו בתאור הנ"ל שלך! אז גם הגברים יכולים לענות כראות עיניהם ולהיזהר שלא לעשות בושות!